Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2009-06-14, 15:44:45
Wiem, wiem, gdy szuka się urozmaicenia, niektóre pozycje s± uci±żliwe...  :wink:

:lol:  Właściwie z czego tu się śmiać.. :roll:

renia

Znowu "adminie" zmieniasz post, to naprawdę jest uciążliwe.. :wink:

renia

Czemu nikt mi nie przypomniał o bieganiu? :shock:..już lecę..

admin

Cytat: renia w 2009-06-14, 21:57:50
już lecę..

O 21:58 - raczej czas do łóżka.  :D

renia

Jak jestem na ŻO to śpię raczej mało.

Blackend

Cytat: renia w 2009-06-15, 09:09:50
Jak jestem na ŻO to śpię raczej mało.

Na mnie to nie działa - rano każda sekunda na wagę złota ;)

renia

Rano też niechętnie wstaję, dzieciaki nie dadzą dłużej pospać i do szkoły trzeba je wyprawić, ale, za to, wieczorem jest tak pięknie, taka cisza w domu, że szkoda iść spać. Probuję uczyć się po nocach, ale tylko próbuję. 8)

admin

Cytat: renia w 2009-06-14, 21:57:50
Czemu nikt mi nie przypomniał o bieganiu?

Przypominam o bieganiu...  :D

renia

Bardzo dziękuję  :D nie mam wyboru, muszę biegać. Niech ludziska się patrzą i uczą.  :shock:  :lol:

renia

U nas, to się jeszcze ludzie przyglądają jak ktoś biega  :shock: .Za granicą to jest normalka. Trzeba ten stereotyp zmienić.  :P

admin

Na mnie też patrzyki, ale przywykli.  8)
A teraz też patrzą, ale już inaczej.  :D

renia

Mojego syna, kolegi z klasy mama chce biegać ze mną. Ona ma 32 lata i waży, tak "na oko", stówkę. Ale myślę, że to na tym "chcieniu" się skończy. Dla mnie lepiej, biegam kiedy chcę. Jutro luzik. :)

renia

Nie wiem, czy na weselu syna sobie odpuścić bieganie?  :roll: .Może zrobię trzy okrążenia sali w szpilkach  :shock: :wink:

Teresa Stachurska

Tańce bieganie znakomicie zastąpią!

renia

Z pewnością  :D nie wiem, czy do rana wytrzymam. :roll: . Wesela właściwie to się nie boję, tylko goście mnie przerażają, niektórzy będą u nas siedzieć jeszcze cały lipiec  :shock: :(

adampio

Cytat: renia w 2009-06-15, 21:16:41
Z pewnością  :D nie wiem, czy do rana wytrzymam. :roll: . Wesela właściwie to się nie boję, tylko goście mnie przerażają, niektórzy będą u nas siedzieć jeszcze cały lipiec  :shock: :(

A to wspolczuje. Mam przykre wspomnienia ze wszystkich wizyt trwajacych wiecej niz 2 tygodnie. Ale nie chce wrozyc nic zlego :lol: Czs pokaze

renia

Mi już nie raz czas pokazał, że źle znoszę takie najazdy. :? Ale, za to, w sierpinu zasłużony odpoczynek w Arkadii. :D

adampio

Czy wszyscy juz po bieganiu?

Bo ja dopiro ide na basen na 19-22.........bic kolejne "rekordy" . Dzis mam 3,5 km 4-ma stylami..... :D
Juz sie nie moge doczekac tego swiezego zapachu chloru :shock: i Queenu w mp3-ce. :D

renia

Nie wiem czemu, po dniu przerwy, zawsze jestem leniwa i nie chce mi się biegać?  :( .Dzisiaj mam miec towarzyszy do biegania, zobaczę co z tego wyjdzie  :roll: .

renia

Miałam wczoraj dwie panny do towarzystwa w bieganiu  :D , zostałam na szarym końcu  :( i pierwsza "wysiadłam"  :?. Ale młodość rządzi sie swoimi prawami. Mam zamiar dobiec do młodości i ją uchwycić  :wink: Wiek, to nie metryka.  :)