Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

A ja w robocie - niech to szlag  :?
Ale fajnie, że inni mogą pobiegać :)

Radzio

BIEGAŁEM przed chwilą ;).

"Zderzyłem" się ze stadem dzików i to na ścieżce rowerowej(chorobcia jakoś nie umiem z niej zbiec ;) ). Sześć to chyba już stado? Widząc to, że się posilają,  dyplomatycznie wycofałem się na drugą stronę ulicy. Czasami najedzony jest w stanie zrozumieć potrzeby głodnego. :)

Przy okazji 12km wycieczki dowiedziałem się, że jestem-"... atrybutem męskości i ktoś musi na takiego
darmozjada zapier....."(głos dochodził z uchylonego okna mijającego mnie majestatycznie BMW). Najbardziej zaniepokoiło mnie to, że ........ z powodu uchylonej szyby pasażerowie auta mogą się poprzeziębiać, przecież na zewnątrz jest minus 12oC. :|

Opal

renia

Radzio

Cytat: renia w 2009-12-20, 19:10:02
Żal mi ich.. :(

Pewnie, uchylać okno w taki mróz............

Radzio

Reniu .............. to taki żart na dobry poniedziałek. ;)

renia

Cytat: Radzio w 2009-12-20, 19:11:04
Pewnie, uchylać okno w taki mróz............

Pewnie mieli tylko dresy na sobie.. :roll:..i łańcuszki.. :roll: :wink: :mrgreen:

renia

Cytat: Radzio w 2009-12-20, 20:02:53
Reniu .............. to taki żart na dobry poniedziałek. ;)

Dziękuję.. :D ja lubię poniedziałki .. :D

Radzio

Dziś w moim bieganiu bez sensacji.Choć świeży śnieg korci.
Ci co mają "biegówki" na pewno to wykorzystają- przy globalnym ociepleniu ;) nic nie wiadomo. :)

Zostałem namówiony przez Kobietę na nowy, roczny ;) spacer z psami po lesie.
Pójdziemy zobaczyć jak drzewa wyglądają, są o rok starsze. ;) :) :)

admin

Też idę w las za parę minut. Jest tylko -1C, śniegu brak i bezwietrznie.  :D
Las jest zawsze piękny.  8)

renia

Cytat: Radzio w 2010-01-01, 08:18:35
..namówiony przez Kobietę na nowy, roczny ;) spacer z psami po lesie.

Ten spacer chyba będzie zapisany w księdze Guinnessa.. :roll: :wink:

renia

Cytat: admin w 2010-01-01, 08:42:07
Też idę w las za parę minut. Jest tylko -1C, śniegu brak i bezwietrznie.  :D
Las jest zawsze piękny.  8)

Postanowienie noworoczne dotrzymane..  :roll:

admin

Dotrzymane.  :D
W lesie było pusto, cicho, spokojnie.
Lubię las i łąki...

Teresa Stachurska

Tutaj śniegu sporo i nowy sypie  :?  Mnie ta biel nie bawi jakoś  :) 

renia

Cytat: admin w 2010-01-01, 10:06:42
Dotrzymane.  :D
W lesie było pusto, cicho, spokojnie.
Lubię las i łąki...

Ja mam blisko domu łąki, las trochę dalej. Las lubię, a po dużej trawie po łąkach nie lubię chodzić. Zawsze obawiam sie, że z tej trawy coś wyskoczy  :lol: np. żaba.. :shock:
:lol:

renia

U nas na łąkach jeszcze często pijaków można spotkać, bo to blisko domów i bloków.. :(

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2010-01-01, 12:56:57
U nas na łąkach jeszcze często pijaków można spotkać, bo to blisko domów i bloków.. :(

Żaba milsza  :lol: . Ja żaby lubię, zwłaszcza koncerty, ale i widzieć jak skaczą, czy odpoczywają na liściu na stawie. Latem, teraz nie uświadczysz. Na zimę mam maleńką z biskwitu  :)

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-01-01, 13:01:05
Żaba milsza  :lol: .

:lol: Z dwojga złego  8) też bym wybrała żabę.. :lol:

Radzio

Jazda rowerem po 20-sto centymetrowym śniegu stanowi nie lada wyzwanie. Robię to  pierwszy raz w życiu (w dzieciństwie były to zaledwie przejażdżki wkoło klombu) i dostrzegam zalety tego zajęcia, bowiem poprawia mi się refleks. Dziś udało mi się raz "ustać" po tym, jak rower mnie "opuścił". :) :)
Poprzednie "ucieczki" mojego pojazdu skutkowały pozostawianiem na śniegu bardziej lub mniej foremnych kształtów orała z dziobem skierowanym ku ziemi. ;) :) :D
Śnieżna zima jest cudowna, latem nie zaryzykowałbym takich orlich eksperymentów. ;)

P.s.
Nie jeżdżę po jezdni, tam ćwiczą refleks bardziej dojrzali. ;) :)
Poza tym nie używam kasku, kamizelki, suspensorium- przedmiotów w większości niezbędnych na ulicy. :) :|

renia

No ale poduszki powietrzne mógłbyś sobie zamontować, rowerowi nie warto - jeśli Ciebie opuszcza.  8)