Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Teresa Stachurska

Reniu, już biegasz?

renia

Od wczoraj ( nie licząc małych, wcześniejszych prób). Nie widziałaś? Aaa.. :roll: nie biegałam obok Twojego wątku.. :wink:

admin

Cytat: renia w 2010-03-26, 12:10:51
Na zawody to ja się nie piszę. Nie chcę Wam robić obciachu...

Ja też się nie piszę, a obciachem jest brak aktywności fizycznej.  :?

renia

No i znowu masz rację.. :(

renia

:D  Każdy biega jak może - jeden lepiej drugi gorzej ..a trzeci w ogóle.. :?

slawek

Cytat: admin w 2010-03-26, 06:58:01
Jakby kto¶ miał kłopoty ze snem, to polecam bieganie...
To najlepszy ¶rodek nasenny!
No już może nie przesadzaj ;) z tym bieganiem, zawsze można zrobić coś "lepszego" przed snem ;P

Opal

Cytat: slawek w 2010-03-26, 13:23:53
Cytat: admin w 2010-03-26, 06:58:01
Jakby kto¶ miał kłopoty ze snem, to polecam bieganie...
To najlepszy ¶rodek nasenny!
No już może nie przesadzaj ;) z tym bieganiem, zawsze można zrobić coś "lepszego" przed snem ;P

Jeżeli ktoś siedzi do późnych godzin nocnych, to nie oznacza, że ma problemy ze snem. Może zwyczajnie ma bardzo dużo pracy i dopiero w środku nocy może sobie pozwolić na odpoczynek. Tym bardziej brawa dla takiego człowieka, bo wstaje przed tymi co tylko się wylegują i dalej ma siłę pracować. Biegać mogą zawsze spóźnialscy i ci, co mają nadmiar wolnego czasu. Tak jak pisze Sławek, jest inny sposób i bardziej przyjemny na przyspieszenie snu ;)

renia

Jeden sposób nie wyklucza drugiego.. :roll: ..wtedy efekt jest podwójny.. :wink: :wink:

admin

Cytat: Opal w 2010-03-26, 18:46:02
Tak jak pisze Sławek, jest inny sposób i bardziej przyjemny na przyspieszenie snu...

Znaczy liczenie baranków?  :wink: :mrgreen:

renia

renia

No ale żeby efekt był - to przynajmniej baranki muszą biegać.. :lol:

admin

bo, "ruch to zdrowie"... :wink:

Radzio

Cytat: admin w 2010-03-26, 11:46:44
W moim przypadku, to całkiem realne, bo mam do Ciechocinka zaledwie 41,2km...  :D

Z kolei w moim przypadku  to raczej trudne, .............. ale nie niemożliwe, bo zaledwie 184km. :D :D

Opal

Cytat: admin w 2010-03-26, 19:50:56
Tak jak pisze Sławek, jest inny sposób i bardziej przyjemny na przyspieszenie snu...

Znaczy liczenie baranków?  :wink: :mrgreen:

Właściwie miałam co innego na myśli ;) ale liczenie baranków lub owieczek też skutkuje. Osobiście nie potrafię policzyć ich więcej niż dziesięć, ale może kiedyś policzę całe stado :lol: Ważne jest, żeby liczyć od tyłu i nie rozmyślać, czy sufit trzeba już umalować, czy nie ;) Odnośnie sufitu - informacja dotyczy również innego sposobu zasypiania :lol:   :mrgreen:

Opal

Chciałabym się dowiedzieć, kto na tym forum jest moderatorem  :shock: Wiem, kto jest administratorem, ale czy dodatkowo mamy jakiegoś moderatora, który łyka witaminę C?

http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=16982&start=165 

admin

Ostatecznie, aby stosownie do potrzeb wypocząć, choćby nad ranem...  :wink:

admin

Cytat: Opal w 2010-03-26, 21:29:27
Chciałabym się dowiedzieć, kto na tym forum jest moderatorem 

Moderatorem jest "vitamina C"?  :lol:

Opal

slawek

Cytat: admin w 2010-03-26, 19:50:56

Znaczy liczenie baranków? :wink: :mrgreen:
No ale jak je policzyć ?? zwykle jest ich tylko jeden ;)