Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zonia

Cytat: kodar w 2010-10-13, 20:00:47
Jezeli nie zajrzycie do ciekawostek,to moze tutaj:
""""Kopuła zjechała po kolejnego górnika. Jako 12 zostanie wydostany 34-letni Edison Pena. Podobno pod ziemią biegał 10 kilometrów dziennie""".

Zaglądają, zaglądają  :D Przynajmniej ja zaglądam wszędzie, gdzie pojawi się cokolwiek nowego  :wink:

Radzio

Cytat: RTS w 2010-10-13, 19:23:42
Cytat: renia w 2010-10-13, 16:35:55
"Radzio" to może nie szurałeś, tylko jechałeś kolasą?  :roll:
I to i to, przecież napisał.  :)

Kolasa, szuranie to takie moje geriatryczne "skojarzenia".  :lol: :lol: :lol:

W końcu mogłem palnąć byczka w stylu "golasa", ale obawiam się, że wtedy ilością postów ten wątek niebezpiecznie zbliżyłby się do KOCS. :D :D  :lol:

A to mogłoby zaburzyć równowagę Forum.  :roll: ;) :)

Iga

Cytat: Iga w 2010-10-13, 10:34:57
Zrobiłam sobie nawet nie spacer,a marszobieg -pełną godzinkę i nie wiem,czy przypadkiem nie porwałam się z motyką na słońce,ale to okaże się dopiero jutro w jakim stanie będą moje stawy.
No i moje stawy są ok.Nic mnie nie boli w nich,tylko mięśnie.Po południu wczoraj też zrobiłam sobie godzinny marsz,bez biegu i słodko zasnęłam przed 21-wszą,bo byłam przyjemnie zmęczona  :D

Radzio

Dzisiaj 10km/ 1h i żeby dodać pikanterii ostatnie trzy km po ciemku ............................... wrażenia zbliżone do oferowanych w Wesołym Miasteczku. ;) :)

A co do "szurania" ................. jesienią  :shock: w parkach, ale nie tylko ;) , jest mnóstwo opadłych liści i każdy może sobie poszurać :) :D  :lol: :lol:

renia

A tutaj jest nauka szurania...ale zimowa..całkiem całkiem.. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=zeM4HdXseYs

Libertador

Cytat: Iga w 2010-10-14, 09:31:06
Cytat: Iga w 2010-10-13, 10:34:57
Zrobiłam sobie nawet nie spacer,a marszobieg -pełną godzinkę i nie wiem,czy przypadkiem nie porwałam się z motyką na słońce,ale to okaże się dopiero jutro w jakim stanie będą moje stawy.
No i moje stawy są ok.Nic mnie nie boli w nich,tylko mięśnie.Po południu wczoraj też zrobiłam sobie godzinny marsz,bez biegu i słodko zasnęłam przed 21-wszą,bo byłam przyjemnie zmęczona  :D

Tez bym chcial zasypiac jak niemowle, ale nawet po 12 km /90 min, mimo ze zmeczony jestem, ze nie mam sily nic do ust wlozyc, nadal z godzine po polozeniu sie do lozka, przewracam sie z boku na bok i nie moge zasnac.

Iga

Cytat: Radzio w 2010-10-14, 22:36:48
. jesienią  :shock: w parkach, ale nie tylko ;) , jest mnóstwo opadłych liści i każdy może sobie poszurać :) :D  :lol: :lol:
O! takie szuranie bardzo lubię.

PS.Liberator,jak nie możesz zasnąć,to można sobie wtedy o czymś pomarzyć,o czymś miłym :)

Radzio

Cytat: Iga w 2010-10-15, 09:39:51
Cytat: Radzio w 2010-10-14, 22:36:48
. jesienią  :shock: w parkach, ale nie tylko ;) , jest mnóstwo opadłych liści i każdy może sobie poszurać :) :D  :lol: :lol:
O! takie szuranie bardzo lubię.

I do takiego zachęcam, wcale nie trzeba biegać ..... ;) :)

renia

Radzio, a kiedy i gdzie wybierasz się na maraton, czy tez zawdy jakieś?

Może na wszelki wypadek załóż wprzód gips - gdzie się da... :lol: :lol:

renia

..miało być ...czy też zawody jakieś.

Iga

Cytat: Radzio w 2010-10-15, 14:23:31

I do takiego zachęcam, wcale nie trzeba biegać ..... ;) :)
Specjalnie do szurania po liściach, to nie trzeba mnie zachęcać.Raczej trzeba mi powiedzieć,żebym nie szurała   :wink: :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2010-10-15, 14:59:14
Radzio, a kiedy i gdzie wybierasz się na maraton, czy tez zawdy jakieś?

Może na wszelki wypadek załóż wprzód gips - gdzie się da... :lol: :lol:

A czy na "wprzód" gips zakłada okulistka:shock:         ;) :) :)

Zawody pływackie sobota, niedziela. Nie napiszę gdzie, .............................. nie lubię tłumów  8)

Ale jakby co to mam wymówkę (bo żebra już naprawione) .................... okieć ;) :D :D

renia

Cytat: Radzio w 2010-10-15, 16:34:37

A czy na "wprzód" gips zakłada okulistka:shock:         ;) :) :)

Chyba tym razem obejdzie się bez gipsu.. :roll:

:idea: Ano właśnie pisałeś, że zawody pływackie. Tam to chyba sobie nic nie połamiesz.. :lol: ..chociaż przy Twoim polocie... :lol:
A czego się życzy pływakowi.. :roll: połamania..płetw.. :roll: :wink:

RTS

Cytat: renia w 2010-10-15, 16:53:06
...połamania..płetw.. :roll: :wink:
Płetwonurkowi prędzej.  :)
W żeglarstwie jest takie fajne: stopy wody pod kilem - czy jakoś tak  :P
Ale co się życzy pływakom?...  :?

renia

Może wody w basenie.. :roll:

Radzio

Cytat: RTS w 2010-10-15, 17:33:23

W żeglarstwie jest takie fajne: stopy wody pod kilem - czy jakoś tak  :P
Ale co się życzy pływakom?...  :?

Biegaczom analogicznie jak żeglarzom ...... kilo wody pod stopą ;) :D :D,
a pływakom ............ :roll: nie wiem jestem amatorem :) :)

Cytat: renia w 2010-10-15, 18:47:53
Może wody w basenie.. :roll:

O właśnie będę musiał to sprawdzić, a nie tak "z marszu" do wo...         basenu ;) :D :D

Iga

Cytat: Radzio w 2010-10-15, 18:53:09
Może potargania czepka :P

Radzio

Cytat: Iga w 2010-10-15, 18:55:04
Cytat: Radzio w 2010-10-15, 18:53:09
Może potargania czepka :P

Albo potargania po czepku  :shock: :) :)

renia

Uff.. jak zobaczyłam, że jest Twój nowy wpis, zlękłam się.. :shock:, że znowu wypadek.. :lol: "Radzio" Ty mnie nie strasz.....

RTS

Cytat: Radzio w 2010-09-26, 08:38:22
Cytat: RTS w 2010-09-25, 19:27:39
Ktoś dzisiaj pływał? Bo ja odrobinkę w jeziorze - z ciekawości. Woda beznadziejna, zimna, ale ostatecznie i tak fajnie było.  :P

Nie pływałem ......................... ale znam ten fajny "smak", tyle że w moim przypadku po takiej kąpieli bardzo długo muszę szukać swoich atrybutów.  :shock:
Jeszcze 3 grosze. Żeby woda ciepła była, żeby obeszło się bez okulisty/okulistki?  :)