Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Iga

Cytat: Radzio w 2010-11-17, 21:53:09

Niby zainstalowanie łożysk ma temu zapobiec, ale ...........
No i zapobiega. Jest wielka róznica między tą sznurkową zwykłą,a rzemienną z łozyskami.Szczerze mówić na mięśnie grzbietu była lepsza ta zwykła sznurkowa,ale wpadłam na świetny pomysł;składam skakankę na pół,chwytam ją oburącz ,z tym że ręce mam wyprostowane i sobie ćwiczę tańcząc przy muzyce wykonując najrozmaitsze ruchy. :D:D:D

Iga

Cytat: Iga w 2010-11-17, 22:03:17
Szczerze mówić ...
..."mówiąc" miało być.Pewnie coś wykasowałam i nie poprawiłam. :D

Iga

Z dzisiejszego wrażenia i po takiej niespodziance,będę musiała trochę poskakać,ale że miałam deficyt,to nie jest tak źle.  :D

Radzio

Jutro okrągła rocznica Nocy Listopadowej, może by tak zaakcentować to bieganiem, albo spacerem  :roll: ;) :)

RTS

Taki akcent dobry bez względu na okoliczności ale dla ścisłości czy to aby na pewno jutro?  :roll:

Iga

Ja już dziś zaakcentowałam 2x po 45 min ćwiczeń przy tętnie ok. 130 i szybki spacer godzinny. :D Chyba zasnę dziś jak małe bobo.  :lol:

Iga

Ile to radości i siły potrafi dać człowiekowi Słońce. :D:D:D

RTS

Cytat: Iga w 2010-11-19, 17:08:09
Ja już dziś zaakcentowałam 2x po 45 min ćwiczeń...
To tak jak 2 wf-y w szkole.  :)

Iga

Cytat: RTS w 2010-11-19, 17:15:09
To tak jak 2 wf-y w szkole.  :)
Intensywnych ćwiczeń-jak za dawnych lat.  8) Miło,bardzo miło się tak zmęczyć.  8)

Radzio

Cytat: RTS w 2010-11-19, 17:02:57
Taki akcent dobry bez względu na okoliczności ale dla ścisłości czy to aby na pewno jutro?  :roll:

Znam przypadki, że pewne rocznice były "obchodzone" przez szereg dni, z czego niektóre uznano za okrągłe (np. imieniny Joli) ;) :) :D i nikt nie protestował ;) :)

A ścisłość tylko utrudnia poruszanie się ( a bieganie z pewnością) ;) :) 

Radzio

Cytat: Iga w 2010-11-19, 17:13:19
Ile to radości i siły potrafi dać człowiekowi Słońce. :D:D:D

albo jego brak  :roll: ;)

Iga

Brak słońca,deszczowa,ponura pogoda tylko mnie dobija.Rzadko się zdarza,bym tryskała radością,w taką pogodę.Za to jak jest słońce,to czuję,że żyję.Mam mnóstwo energii.

renia

Iga, Ty chyba na baterie słoneczne działasz.. :roll: :wink:

Iga

Cytat: renia w 2010-11-19, 21:30:51
Iga, Ty chyba na baterie słoneczne działasz.. :roll: :wink:
Na to wychodzi.  :P

renia

No to będziesz wiosny wyczekiwała.. :roll: oj będziesz.. :lol: Ja to mam odwrotnie..boję się porażenia.. 8) :lol:

Iga

W wieku 35 lat stanęłam na rękach i się trochę na nich przeszłam.  :D :lol: To chyba po tych ćwiczeniach dzisiejszych,po tym rozciąganiu między innymi.
Pamiętam,jak niedawno miałam taką blokadę,a dziś nic,zero. :D Tak jak za starych dobrych czasów. :D Muszę to oblać.  :lol:

renia

Kurcze.. :shock: nigdy tego nie umiałam.. :?

Iga

A ja właśnie uwielbiałam to,a potem byłam jakaś taka sztywna,bałam się stanąć na tych rękach,a dziś jak gdyby nigdy nic stanęłam :D .Mąż mnie asekurował,jakby co,ale nic nie było,a potem sama bez najmniejszych problemów. :D Powiedziałam swoim dzieciom, żeby prały przykład ze swojej 35-cio letniej mamy.  :lol:

renia

Cytat: Iga w 2010-11-19, 22:01:32
W wieku 35 lat stanęłam na rękach..

Niektórzy w tym wieku jeszcze nawet nie stoją mocno na nogach.. :lol:
Cytat

:D Muszę to oblać.  :lol:

Tylko potem to już nie próbuj tego.. :lol:

Iga

Cytat: renia w 2010-11-19, 22:15:36

Tylko potem to już nie próbuj tego.. :lol:
No właśnie spróbowałam i powiem Ci,że bardzo lekko się staje.  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: