Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daniel

Dzisiaj po raz pierwszy po maratonie przebiegłem swoją trasę leśną i o mały włos miałbym kolizję z sarną. Nie dlatego, że za szybko biegłem, tylko ona leniwie schodziła ze ścieżki.

Jestem jednak jeszcze przemęczony, bo oprócz pracy zarobkowej, to mam jeszcze wykładanie kostki brukowej w domu. Między maratonami sam wyłożyłem 30 m2, to jest 3 palety po 1,5 tony. Praca na kolanach i nogi nie odpoczęły.

WojciechS

Ale na hartowanie ducha to dobrze wpływa...  :wink: :D

administ

WojciechS

Blackend

3:00 min. 1 km - to dla mnie prędkość kosmiczna  :|

renia

Zależy czym się jedzie... 8)

maf

Cytat: Daniel w 2011-09-01, 20:33:12
.........
Jestem jednak jeszcze przemęczony, bo oprócz pracy zarobkowej, to mam jeszcze wykładanie kostki brukowej w domu. Między maratonami sam wyłożyłem 30 m2, to jest 3 palety po 1,5 tony. Praca na kolanach i nogi nie odpoczęły.

W domu? ukladasz kostke brukowa?
Ja ukladal bym na sciezkach od furtki do drzwi wejsciowych, ew jakies inne chodniki. Ale stwierdzilem, ze beton(prosze mnie z nim nie kojarzyc, to temat na inny watek) ktory polozylem (od furtki do drzwi wejsciowych) w latach 80 ub. wieku. jest tak zabytkowy, ze nie bede go niszczyl. Ola oczywiscie by chciala kostke brukowa, moze byc czerwona. Ale, omszaly beton przypomina mi stary czas.

renia

Cytat: maf w 2011-09-04, 20:14:53
Ola oczywiscie by chciala kostke brukowa...

No to nie powinno być żadnego "ale"...na co czekasz? :shock: 8) Powinien być kompromis i wspólne działanie: żona mówi - mąż robi... 8)

maf

Cytat: renia w 2011-09-04, 20:21:14
Ola oczywiscie by chciala kostke brukowa...

No to nie powinno być żadnego "ale"...na co czekasz? :shock: 8) Powinien być kompromis i wspólne działanie: żona mówi - mąż robi... 8)
Jestem jakby za patriarchatem.

maf

Wynika to z mojej teorii wahadla. W moim domu (rodzicow) byl matriarchat, wahadlo zrobilo ruch i u mnie jest patriarchat. U moich dzieci pewnie znowu matriarchat.

Daniel

Kostkę wyłożyłem przed garażem na podkładzie betonowym o grubości 10 cm, który przygotowałem wcześniej. Teraz wykładam ścieżkę, już bez podkładu, ale dojdą obrzeża.

Wczoraj biegałem i zaczynam odzyskiwać sprężystość w nogach co od razu przełożyło się na lepszy czas. 

renia

Cytat: maf w 2011-09-04, 20:44:19
Wynika to z mojej teorii wahadla.

Ja bym się nie wahała tej teorii zmienić... 8)

renia

...na teorię wałka do ciasta... :lol: :lol: :lol:

WojciechS

ze beton(prosze mnie z nim nie kojarzyc

W życiu!
Bo na Ciebie maf mawiali optybeton...  :wink: :D :lol:
A żony lepiej słuchać w takich pierdołach, bo w ważnej sprawie później Ci nie piuknie... :wink: :mrgreen:

Radzio

Rad, nie rad z powodu panującej aury dziś 120min hasania ... a noc coraz bliżej. ;) :D

WojciechS

Hasaj do skutku...  :lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: WojciechS w 2011-09-08, 18:26:35
Hasaj do skutku...  :lol: :lol: :lol:

Zgoda  :lol: :lol: :lol:
8)
Cytat: Radzio w 2011-07-03, 19:45:12
Cytat: WojciechS w 2011-07-03, 19:30:09
Plecy trzeba mieć chronione!  :wink: :mrgreen:

To co? Obsmażać i dusić tę wątróbkę, czy może nie?   :lol: :lol: :lol:

Skrócisz bliźnim męki?  :lol: :lol: :lol:

renia

...i bądź tu człowieku mądrym...i pisz wiersze...  :roll: jaki jest klucz do tych zaszyfrowanych postów...? O co w nich biega? :roll:
...chociaż najważniejsze, że w ogóle biega... :wink:

Radzio

Cytat: Radzio w 2011-09-08, 18:21:46
Rad, nie rad z powodu panującej aury dziś 120min hasania ... a noc coraz bliżej. ;) :D

Wypadło 110min- po ciemku nie wiadomo kiedy wyłączyć stoper. ;) :D :D

Podczas biegu przypomniałem sobie o pewnej ... no właśnie o czym sobie przypomniałem?  :shock: ;) :) :D

renia

Radzio, czy to Ty tak straszysz kobiety w lesie? :shock: 8) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=6PTPx7CvB68