Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Prawda zawsze zwycięży... :D  :wink:

Dasna

Ja na razie jestem uziemiona :(. Moje rozcięgno piętowe jest w kiepskim stanie.  :(

renia

Byłaś u lekarza?

Dasna

renia

Może warto jakieś prześwietlenie zrobić... :roll:

Zonia

Cytat: Daniel w 2012-04-29, 13:29:07
Dzisaj rano biegałem w Getyndze. Oczywiście sam, bo koleżanka z forum nie dała sie namówić. Ten miesiąc mizerny w bieganie, bo tylko raz w tygodniu. Ale za to nowe miejsca i piękne krajobrazy. Tutaj w Niemczej wszystko takie uporżądkowane i czyste, że aż przyjemnie pobiegać wśród masy amatorów spragnionych ruchu.

Daniel...o 5 rano...biegać?????  :shock:
a od 7 i tak na nogach :( Na bieganie nie starcza mi sił i...ochoty  :x

Zonia

A tak nawiasem mówiąc, po południu zawiozłam Daniela nad jezioro. Miałam nadzieję pokazać mu świetne miejsce do biegania, a okazało się, że On właśnie rano biegał jednym z brzegów tego jeziora :(

renia

:D ... no to macie podobny gust... :D Można wiedzieć, czy Daniel tam zamieszkał na dłużej... :roll:

Zonia

Cytat: renia w 2012-04-30, 07:14:03
:D ... no to macie podobny gust... :D Można wiedzieć, czy Daniel tam zamieszkał na dłużej... :roll:

Chęci ma, ale jeszcze muszą nastąpić sprzyjające okoliczności :)

renia

Wiadomo, że same chęci nie wystarczą, muszą być sprzyjające okoliczności...  :roll:

Zonia

Cytat: renia w 2012-04-30, 08:54:42
Wiadomo, że same chęci nie wystarczą, muszą być sprzyjające okoliczności...  :roll:

Jak zwykle masz rację Reniusia  :D

renia

:lol: ...e, tylko powtarzam po Tobie... 8)

Zonia

Cytat: renia w 2012-04-30, 09:08:36
:lol: ...e, tylko powtarzam po Tobie... 8)

;)  :lol:

renia

...chyba na mnie to słońce źle wpływa... :lol: :wink:

Zonia

Cytat: renia w 2012-04-30, 09:51:29
...chyba na mnie to słońce źle wpływa... :lol: :wink:

I ja jestem jakaś taka inna przez te upały  8)

renia

Zyskałaś energię czy straciłaś... :roll:

Zonia

Cytat: renia w 2012-04-30, 10:29:38
Zyskałaś energię czy straciłaś... :roll:

W upałach zdecydowanie tracę energię :(

renia

Chyba tylko te pierwsze upały są tak odczuwalne. Potem organizm się przyzwyczaja nawet do 40... 8) Zawsze można sobie wziąć chłodny prysznic i jeszcze lody zafundować... :D i jeszcze wyjechać na biegun... 8) :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2012-04-30, 15:32:33
Chyba tylko te pierwsze upały są tak odczuwalne. Potem organizm się przyzwyczaja nawet do 40... 8) Zawsze można sobie wziąć chłodny prysznic i jeszcze lody zafundować... :D i jeszcze wyjechać na biegun... 8) :lol:

Znowu masz rację ;)

renia

:lol: kto ma rację ten stawia kolację... 8) :lol: