Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

http://www.twojapogoda.pl/tematyczne/dla-biegaczy

Co ja się będę z mapami kłócił, skoro pogoda nie sprzyja, to 5km jest wynikiem... sprzyjającym. ;)  :lol:

Za to na Kujawach, mmm ... tam to dziś można poganiać. ;)  :D  Ale o 6oo rano 05.06.2012  :)

renia

Cytat: Radzio w 2012-06-05, 06:26:11

Co ja się będę z mapami kłócił, skoro pogoda nie sprzyja...

Z jakimi małpami... :shock:

renia

...sorki, źle przeczytałam.... 8) :lol: :oops:

Radzio

Widocznie myśl-tym razem- była szybsza niż wzrok.  8)

renia

:lol: chyba tak, tym bardziej, że godzina była taka, że ciężko było oczy otworzyć całkowicie... :shock: :lol:

Radzio

Zgodnie z tradycją, aby dzień świąteczny uczcić jak należy,
spędziłem całe 7km w doborowym towarzystwie: 2 zające, 2 wiewiórki i ... lis. :D
Większość to ... rudzielce.  :lol:

Daniel

Dzisiaj tylko 10,5 km zato na wysokości ponad 800m npm. i w terenie górzystym.

renia

Masz tam towarzystwo innych biegaczy, albo chociażby zwierząt... :roll:

Daniel

Biegaczy nie spotkałem. Za to lisa siedzącego na środku pola. No i potężny byk ryczałt na mój widok gdy zbliżałem się do ogrodzenia w czerwonej koszulce. Gdy go mijałem, to zastanawiałem się, czy ten drut pod napięciem jest wystarczającym argumentem przed atakiem. Trochę miałem stracha, bo wielkością przypominał bizonana i ważył pewnie z pół tony.

renia

:lol: nie kuś losu tą czerwoną koszulką... :lol: :evil: :lol:

Blackend

A dzisiaj świątecznie, tylko na piątkę  :D
Ale też jest fajnie, bo pozostaje lekki niedosyt  :)

Radzio

Blackend

Daniel

Dzisiaj biegałem w tym samym miejscu niedaleko bunkrów po dawnej bazie amerykańskiej, gdzie były rakiety z głowicami. Bazy już nie ma od ponad 20 lat. Zostały ogrodzenia i szlabany. Zaliczyłem 13 km w terenie o dość sporych wzniesieniach.

Radzio

Cytat: Daniel w 2012-06-08, 20:00:17
Dzisiaj biegałem w tym samym miejscu niedaleko bunkrów po dawnej bazie amerykańskiej, gdzie były rakiety z głowicami. Bazy już nie ma od ponad 20 lat. Zostały ogrodzenia i szlabany. Zaliczyłem 13 km w terenie o dość sporych wzniesieniach.

Czyli przełaje. :D
Mnie, powodu meczu, dziś czasu starczyło na 5,5km.  :? Czuję pewien niedosyt, ale nie ustaliłem jeszcze czego. ;)  :)

Radzio

Dziś las zapełnił się rytmicznie przebierającymi nogami. Nawet pary się potworzyły. :D
Kto by pomyślał, że wystarczy godzinkę opóźnić przebieżkę i ... nie ma ścieżki, na której nie można kogoś pozdrowić. ;) :D

A!!! Z sarną cwałowałem całe 7-10m. Byliśmy w odległości 1,5-2m od siebie! Tyle że ja na ścieżce, a "ruda" w młodniaku.
... Przegrałem ten 10-cio metrowy sprint. :(  Buciki mi zabuksowały.  :lol: :lol: Dobrze, że świadków było stosunkowo mało. ;)

Daniel

Dzisiaj tylko 8 km, ale za to Góra Hohenzollernów z okazałym zamkiem zaliczona.( 850 m npm.)

Radzio

Już upalnie, prawdopodobnie zmierzamy ku latu. :D
W słońcu, po szutrach upłynęło mi dziś 7km i teraz ... czas popracować.  :D

renia

Idę biegać w plenerze ...  :P Spróbuję już teraz biegać systematycznie... 8)

Dasna

Reniu trzymam kciuki. Zwracaj uwagę na rozgrzewkę i buty.  Ja jeszcze niestety muszę przedłużyć rehabilitację ale fizjoterapeuta mówi, że wrócę do biegania. :D