Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2013-05-12, 13:05:10
No WRESZCIE!
Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku.  :wink:  :D

Jakbyś biegał w "Blackenda" lesie, to mógłbyś jeszcze ten wynik poprawić... 8) :wink:

administ

Kto wie, może kiedyś tak się trafi!  :D

renia

Nie, no spotkania z dzikami to Tobie nie życzę. 
Szkoda by było... :roll: dzików... :lol: :wink:

administ

Dzików to ja mam własnych pod dostatkiem i sarenek też...  :wink:

renia

Nie boisz się ich? :shock: ja to bym chyba zaraz na czubku drzewa siedziała... :shock: :lol:

Raz w życiu stanęłam z dzikiem "twarzą w twarz" albo w ryj... :lol: Stałam jak skamieniała a dzik popatrzył sobie na mnie i  poszedł...

Gavroche

Cytat: renia w 2013-05-12, 13:55:55
Nie boisz się ich? :shock: ja to bym chyba zaraz na czubku drzewa siedziała... :shock: :lol:

Raz w życiu stanęłam z dzikiem "twarzą w twarz" albo w ryj... :lol: Stałam jak skamieniała a dzik popatrzył sobie na mnie i  poszedł...
Dobrze, że nie była to locha z warchlakami...
Ja raz stanąłem ryjem w ryj, ale Allah wysłuchał mojej modlitwy i żaden warchlak nie zapiszczał.
Innym razem nie wysłuchał i dwa moje psy omal nie pady od ran...

administ

Gorsze są bezkagańcowe, luzem latające bydlątka, co właściciela nie słuchają.  :?

Gavroche

No WRESZCIE!
Dziś 59minut. Już zacząłem powątpiewać, że uda mi się zejść poniżej godziny tego roku.  :wink:  :D
Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała :)

Gavroche

Cytat: admin w 2013-05-12, 14:10:44
Gorsze są bezkagańcowe, luzem latające bydlątka, co właściciela nie słuchają.  :?
Owszem, ale pies wychowany z ludźmi i tak ma opory przed porządnym gryzieniem.
Mój kumpel niedawno wrócił z Chin zachodnich, z krainy zwanej Dżungarią, opowiadał jaki tam jest problem ze zdziczałymi psami, często przekrzyżowanymi z wilkiem.
Od utraty palców do poprawnych dzieci :(
Bez wielkiego psa typu kaukaz czy jużak nie wolno się wypuszczać...

administ

Mnie by tam gulo gulo starczył za kompana. I to z nawiązką.  :D
Tylko cuchnie bardziej niż skarpety po tygodniu biegania!  :shock:  :wink:

RafałS

O! widzę że wszyscy biegają jak nakręceni  :wink: . Ja tymczasem ani nie biegam, ani nie muszę. Krótki wypad w wysokie góry i porobiły mi się te... erytrocyty. W rezultacie forma jest taka że trzeba trochę zdziadzieć  :roll: aby się nie wybijać - tak dla kamuflażu.  :wink:
Dzień dobry.  :)

Gavroche

Cytat: admin w 2013-05-12, 14:31:29
Mnie by tam gulo gulo starczył za kompana. I to z nawiązką.  :D
Tylko cuchnie bardziej niż skarpety po tygodniu biegania!  :shock:  :wink:

Rosomak to moja ulubiona łasica  :D
Widziałem takiego na wybrzeżu w Szwecji, na oko 20 kg wagi, a robi większe wrażenie niż Ursus arctos.

renia

A te rosomaki nie są niebezpieczne dla ludzi? nie atakują?

RafałS

Gulo gulo to jedne z najsympatyczniejszych wytworów ziemskiej ewolucji.  :)

administ

Cytat: renia w 2013-05-12, 14:46:31
A te rosomaki nie s± niebezpieczne dla ludzi? nie atakuj±?

Skoro pogonią niedźwiedzia, to jaki problem z zagryzieniem człeczyny?  :wink:

Gavroche

Cytat: renia w 2013-05-12, 14:46:31
A te rosomaki nie są niebezpieczne dla ludzi? nie atakują?
W pewnych warunkach...
Ich siłą jest charakter, bo ważą max 30 kg, a bronią upór, nękanie i cierpliwość.
Większe drapieżniki odstępują zdobyczy, bo nie wiadomo co z tym małym czołgiem zrobić :D

RafałS

Cytat: admin w 2013-05-12, 15:02:44
Skoro pogonią niedźwiedzia, to jaki problem z zagryzieniem człeczyny?  :wink:
Ano właśnie, ale zdaje się że ich kontakt z człowiekowatymi  :wink: był na tyle skromny ewolucyjnie, jak i szybko ograniczony przez rugowanie go ze środowiska, że nie zasmakował w dwunożnych.  :D

administ

Cytat: Gavroche w 2013-05-12, 15:15:53
Ich siłą jest charakter, bo ważą max 30 kg, a bronią upór, nękanie i cierpliwość.

Normalnie jak nasz Bartuś Malutki, tylko on to wszystko robi z miłości i zero agresji.  :D

administ

Cytat: RafałS w 2013-05-12, 15:20:11
Cytat: admin w 2013-05-12, 15:02:44
Skoro pogonią niedźwiedzia, to jaki problem z zagryzieniem człeczyny?  :wink:
Ano właśnie, ale zdaje się że ich kontakt z człowiekowatymi  :wink: był na tyle skromny ewolucyjnie, jak i szybko ograniczony przez rugowanie go ze środowiska, że nie zasmakował w dwunożnych.  :D

Zwiewa przed człowiekiem bardziej niż Wielka Stopa, ale jak się oswoi, to koniec.

renia

Cytat: Gavroche w 2013-05-12, 14:11:55
No WRESZCIE!
Chyba nie ma co żyłować bardziej, bo betka nie zadziała :)

Co to oznacza betka?