Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Czas byłby szybszy, a odległość większa - oczywiście. No już mi się kiedyś tak zdarzyło.  :lol:
Ale tak sobie patrzę, że nic ciekawego w zasięgu "prostej" nie widzę, no to się ograniczę do jaja na razie bo tak jakoś prosto, acz nudno.  :D

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-05-15, 07:52:23
... No już mi się kiedyś tak zdarzyło.  :lol:
Ale tak sobie patrzę, że nic ciekawego w zasięgu "prostej" nie widzę, no to się ograniczę do jaja na razie bo tak jakoś prosto, acz nudno.  :D

Nie ufaj poetom, którzy uznali, że nic dwa razy się nie zdarza. ;) Oni raczej nie biegają... po nieco wyprostowanej.  :lol: ;)

RafałS

Po wyprostowanej i z górki?  :wink:

Radzio

Dziś zaledwie dwa zające, bo "zielska" gwałtownie przybywa i robi się ściana zieleni. ;) :D
5km, bo coraz cieplej. ;) :lol:

administ

Bardzo fatalnie nogi mnie niosły. Cały dystans na musie, ale za to wynik niezły!  :D
Za gorąco było.  :?

renia

Trzeba było wsiąść do samochodu i klimę włączyć... 8)

administ

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13920233,Mezczyzna_zmarl_podczas_joggingu_na_szkolnym_boisku.html - siedemdziesiąt lat i zmarł z przyczyn naturalnych?  :shock:
Pewnie go jaka tłusta albo inna dieta wykończyła!  :evil:

renia

Czytałam to wcześniej. Zdziwiło mnie to oburzenie rodziców, że dzieci miały taki "brzydki " widok. Człowieka im nie żal, tylko widoku... :?

administ

Bo to dobre dzieci som, co przeżywają każdą śmierć, nawet "Gara Tublasa" ...  8)

Zyon

Kolejny dowod, ze bieganie szkodzi. Jakby siedzial przed tv z pilotem i piwem pewnie nic by mu sie nie stalo.
Work Buy Consume Die

administ

No właśnie!
Najważniejsze, że "młody Kwaśniewski siem mydli"  :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: admin w 2013-05-16, 15:30:42
Bo to dobre dzieci som, co przeżywają każdą śmierć, nawet "Gara Tublasa" ...  8)

Czy Barry Grovesa? :roll:

renia

Cytat: admin w 2013-05-16, 15:36:59
No właśnie!

No po godzinnym biegu to jest niezbędne...

administ

Cytat: renia w 2013-05-16, 15:38:24
Cytat: admin w 2013-05-16, 15:30:42

Czy Barry Grovesa? :roll:

Ja ich tam nie odróżniam...  :wink: :D

renia

No Barry ma duże bary, a Gary duże gary... 8) :lol:

administ

Nie ważne który, najważniejsze, że jak tak śmiał umrzeć po siedemdziesiątce z przyczyn naturalnych, skoro dobre dzieci uwierzyły, że jakaś tam niekowęglowodanówka daje nieśmiertelność!  :roll: :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2013-05-16, 15:36:59
No właśnie!
Ze ,mydli to pol biedy, ale dlaczego zamiast lezec w szpitalu schorowany i na wpol umierajacy to jeszcze biega w takie upaly  :shock:
Po tylu latach toksyny powinny zaatakowac stawy i nogi na amen!
Work Buy Consume Die

administ

I zapchane cholesterolem receptory od fruktozy!  :shock:  :lol: :lol: :lol:

Zyon

Dokladnie. Zamiast biegac lepiej sobie jaka lewatywe zrobic. Zapraszam do tematu "kawa!" do zwierzen z zabiegu  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die