Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

A ja dzisiaj nic z tego.  :?
Ale może jutro? ;)  :lol:

RafałS

Ja również pauzuję, a zatem być może że jutro. Acz jeszcze nie wiem jaką dyscyplinę wylosuję.  :)

RafałS

10 rundek. Deszczyk drobny co prawda, ale po ostatnich suszach bieżnia chłonna jak rzadko kiedy.  :)

Gavroche

administ

Ja nie widziałem, ale już dawno o tym wiedziałem! ;)
Od Kwaśniewskiego, Doktora Kwaśniewskiego...  :lol:

Diogenes z Synopy

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,147565,19004738,po-biegiem-na-piec-kilometrow-zacheca-do-wziecia-udzialu-w-wyborach.html

Pani od strączkowych i błonnika w akcji ( Parl Zespół d/s Rozmnażania Otyłości )

CytatNa uczestników po dotarciu do mety czekały pamiątkowe medale i napoje izotoniczne -

CytatJak podkreśliła, wybory 25 października zdecydują o "jakości życia Polaków". -

bób i fasola do znudzenia  ;-)

administ

Ale Pani Poseł z racji posłowania jest mądrzejsza od każdego jednego na ulicy przecież... ;)  8)
Bo ulica ich wybiera.  :lol:

Blackend

No przecież, że czym wyżej siedzi tym więcej mądrości zbiera.  :lol: ;)

Jarek

A taka pogodna niewiasta ,co za osobowość ,a ile dobra można zrobić pojawiając się na ulicy . :shock:

administ

Na ulicy się pojawia żeby zebrać... ;)

RafałS

Zimą powiało. Mały mix, truchcik, sprint i skok obunóż na murawie. Te ostatnie już słabiej bo chłodny, skostniały dzień i wieczór dzisiaj.  :|

RafałS

Szaro-buro, zimno. 11 rundek. Dziękuję!  :)

RafałS

Powolniusio, 4km. Dla odpędzenia złych mocy, z lekka mdlących, a co do których przypuszczam iż z małego kiszonego ogórka, ciut zepsutego pochodziły.  :wink:

RafałS

Tak jakoś nijako, nie za ciepło, szaro... 10 rundek dla piezoelektryków rozedrgania m.in.  :wink:

RafałS

Dziś nie za chłodno, mogłem się lżej przyodziać  :) . 13 rundek (5.2km)/27min. Tymczasem mi starczy bo biegaczem nie jestem.

Diogenes z Synopy

Także ostatnio poświęcam ok 27 minut dziennie ( 1-1,5 km ) . Uznałem, że nie ma się co przemęczać i na jedzeniu się przyoszczędzi ;-)

Blackend

Cytat: RafałS w 2015-10-22, 22:57:17
13 rundek (5.2km)/27min. Tymczasem mi starczy bo biegaczem nie jestem.

Bardzo dobry wynik, a też biegaczem nie jestem.  :D

Gavroche

No i ja, ale ja na serio. ;)

Jarek

Tak dobry ,żę nie ma co poprawiać :lol:

Blackend