Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: MariuszM w 2015-01-22, 20:25:24
Poważnie podoba wam się Angelina?  :D

A o którą to Angelinę chodzi?  :roll:
Bo znam kilka.  8)

MariuszM

A która sobie cycka ciachnęła? Znasz takich wiele?  8) :D

administ

A o tej, to nawet nie ustalaliśmy stanowiska, zresztą o żadnej Angeli...  8)
Ale jakby co, to Merkel jest spoko, choć z komunijnym odchyłem.  :?

Blackend

Cytat: admin w 2015-01-22, 20:38:37
Ale jakby co, to Merkel jest spoko, choć z komunijnym odchyłem.  :?

Musi godzić interesy z lewej do prawej, ale nawet jej to nieźle wychodzi. Niemcy są nadal na plusie w obecnym komunijnym świecie.  8)

administ

I piersi swoje ma!  :wink:

Blackend

RafałS

+kilka kilometrów, a może in minus, dla odróżnienia  :) . Chłodno, a przebieżka taka minimalna, ni to przegrzać, ni to przeziębić. Niestety zbyt wielu dowiedziało się o "mojej" bieżni. Kolejny raz zastana na ławeczce flaszka zbyt dobrze o tym świadczy. Znów nie do końca dopita, co wskazuje iż musieli być to niedoświadczeni dość jeszcze przedstawiciele chamo szympans.  8)

Gavroche

Dasna

Gavroche

Pomysł dobry, teraz głównie te paszporty przeglądają, ale dobry endo może zaznaczyć "czerwone kreseczki" i wystarczy za nie nie wychodzić. :D
Coś zawodnicy na bank wymyślili. ;)

RafałS

Miała być przebieżka. Rzecz jednak miała się w Polsce i okazało się że bieżnia ma konsystencyję kiślu. Znalazłem połączenie z murawą wewnętrzną. Trawka + zmiękczona ziemia i tak od bramki do bramki kilka km dla pozorów, może i na zdrowie...  8)

Gavroche

Po bieganiu wieczorem można spać?
Nie podkręca nadnerczy za bardzo? :?

RafałS

Sen trzeba przełożyć na godziny późniejsze i wtedy do kilku km, a zasnąć jeszcze da się. Z rana bieganie o niebo lepsze, ale mnie na razie nie pasuje. Ale kto wie...  :)

Blackend

Z mojego doświadczenia, to śpi się świetnie. Oczywiście w moim przypadku, to jest przebieżka tak aby starczyło jeszcze sił na przyspieszony finisz.  8)

Radzio

Nooo i ta nuda w zanadrzu. :D
I pomyśleć, że są tu tylko przejazdem. ;) :lol:

Gavroche

Trochę to creepy... :?