Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

suplementacja

Zaczęty przez samsun, 2006-05-04, 10:19:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Przepraszam, a o czyim gnieździe jest mowa, Zyon- gdybym tak i ja splunąć zechciał?!

Radzio

Radzio

administ

Cytat: Radzio w 2014-10-27, 19:53:39
3mld PLN ... ohohoho Killer, co ja sobie za to kupię- waciki?!
http://www.wprost.pl/ar/445863/Polacy-pokochali-suplementy-diety-Rosnie-ich-sprzedaz-i-ceny/

Ale to lepiej, że na suplementy, a nie na wódkę, bo wódka jest jednak bardziej szkodliwa!  :wink: :mrgreen:

Zyon

Ale nie da sie jej dawkowac codziennie tyle razy co suplementy  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Wiadomo, bo suplementy to dokładnie trzeba dozować, a wódkę się pije póki jest!  :shock:  :wink:

Blackend

Wódka lepsza, bo zwiększa PKB (akcyza), a suplementy go zmniejszają. ;)

administ

Ale od wódki się albo tyje, albo chudnie, co jest dla naukowców zagadką, a suplementy się wysika bez większej szkody, nawet jak się przedawkuje...  :wink:

renia

Cytat: Blackend w 2014-10-27, 17:14:42
Znam osoby, które są przeszczęsliwe, bo mają rabat w aptece, tyle tam kasy zostawiły.  :lol:
A mi za jajca nikt nie chce dać, choć bierzemy więcej niż niejeden sklepik spożywczy. ;)

To w Jaworznie było "Centrum tanich leków"... :shock: :lol:

Blackend

renia

:lol: Mój mąż się z tego śmiał i zastanawiał się czy te leki sprzedają na kilogramy... :roll:

Blackend

Pewnie tak, bo jak się już wyda te ciężko zarobione pieniądze, to przynajmniej musi być widać na co. ;)

renia

Ktoś może szedł, po tabletki przeciwbólowe, a kupił 2 kilo przeciw zgadze, bo w promocji były... :lol:

administ

Najlepiej przed zakupami Goździkowej się poradzić.  :D

Zyon

A piwo? Piwo też takie jak goździkowa poleca?  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Nie, Goździkowa poleca roztwór szkła wodnego badane  w ciemnej kropli...  :wink:

renia

Cytat: admin w 2014-10-28, 09:51:52
Najlepiej przed zakupami Goździkowej się poradzić.  :D

Ciekawe czy ta Goździkowa sama jest zdrowa... :lol:

administ

Cytat: Gavroche w 2014-10-28, 15:42:54
http://www.surawka.webd.pl/artykuy/1-artykuy/359-kto-potrzebuje-suplementacji-z-l-tryptofanu.html   :oops:

A dlaczego nie zalecają suplementacji tryptofanem w mięsie, serach i jajach?  :roll:
Za proste pewnie, a do tego niezgodne z formułą 5*wio!  :lol: