Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Insulina, a trądzik i inne chooby

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-10-15, 18:07:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

No nie wiem czy "będzie super", a nawet mam wątpliwości, czy dermatolog się ucieszy z tego powodu!  :(

renia

Dermatolog się bardzo ucieszy, bo dla niego dobro pacjenta jest ponad wszystko. Jak sam zauważyłeś - taką składał przysięgę Hipokryta... 8) :lol:

administ

Cytat: renia w 2013-10-15, 19:34:45
taką składał przysięgę Hipokryta... 8) :lol:

Ta przysięga zwalnia łapiducha z działania dla dobra chorego, a zezwala na spojrzenie na zdechlaka jak na zicotarget.  8)

Teresa Stachurska

Dermatolog się bardzo ucieszy, bo dla niego dobro pacjenta jest ponad wszystko. Jak sam zauważyłeś - taką składał przysięgę Hipokryta... 8) :lol:

:lol: 

friga

zikotarget  :lol: dobre, nie slyszałam  :lol:

administ

To z pierwszej ręki, od łapiducha, co właśnie przysięgę Hipokryta składał...   :wink:  :?

friga

Na szkoleniu za zakresu obowiazkowych szkolen dla branzy farmaceutycznej  byl jeden amerykanin -lekarz ale z duża rezerwa do wspólczesnej medycyny i na koncu po swoim wykladzie zapytał się czy wiemy jaki dla niego jest najlepszy pacjent?
A on " taki co nigdy nie zdrowieje"  :lol: Kazdy popatrzyl sie na siebie czy dobrze zrozumila bo wyklad byl po angielsku  :lol: a on dodal ze w innym wypadku to przeciez on by nie mial roboty  :lol:
Z zycia wziete

Radzio

Cytat: Teresa Stachurska w 2013-10-15, 19:53:40

:lol: 

A gdybyśmy tak producentów i handlarzy żywnością namówili na podobną przysięgę. :) Pomogło by to zwalczyć hipokrytów. :D

Zyon

Work Buy Consume Die