Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Wielkie firmy mogą bezlitośnie

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-11-17, 14:15:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

renia

Cytat: admin w 2013-11-18, 18:55:46
Cytat: renia w 2013-11-18, 18:52:43
Może dla niektórych i tak... :?

Jakie to proste, trzy razy powtórzyć, że ktoś coś robi dla forsy i już cała świta jest o tym przekonana!  :shock:  :lol: :lol: :lol:
I nie ważne jaka jest prawda!  8)

Ale się znowu czepiasz... :? Lepiej http://www.youtube.com/watch?v=cBpHMZOxodI  8) :D

Blackend

Blackend

Cytat: renia w 2013-11-18, 19:01:26
Ale się znowu czepiasz... :?

Teraz jest trendy - wywracasz kota ogonem. ;)  :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2013-11-18, 19:00:17
"Żyj i daj żyć"...  8)

Przy czym zwrot "daj" jest zawoalowanym, acz subtelnym nietaktem. ;) :D
Ale to już misja dla "Dar'a", bez antonimów. :lol:

Radzio

Cytat: Blackend w 2013-11-18, 18:51:13
Cytat: admin w 2013-11-18, 18:48:43
A gdzież tam, ja się nigdy nie obrażam, zawsze na mnie się obrażają, tym bardziej im więcej prawdy powiem...  :wink: :mrgreen:

To masz tak jak ja, lepiej unikać niż sie obrażać, bo szkoda zdrowia na takie pierdoły jak udowadnianie swoich racji.  :D

Zgoda. Z zastrzeżeniem co do "unikać".

Blackend

Każdemu wg potrzeb ;) ja wolę unikać niż cywilizować chama, bo szkoda zdrowia i czasu.  8)

Radzio

Cywilizować. Chama. Tu mam zagadkę. ;)

Gavroche

W pigułce, którą przygotował Anakin jest wypowiedź Tomasza o magnezie.
Wszyscy optymalni się pewno z nim zgadzają, bo inaczej banik i po ptokach :lol:

renia

Cytat: Malgosia w 2014-02-04, 19:13:27
http://niezaleznatelewizja.pl/2014/02/alternews-3-02-2014/

http://disport.pl/6987-chela-mag-b6-60-caps.html?gclid=CN2uhJaIs7wCFeKWtAod9loACQ

Co na to Optymalni?

Jak brałam udział w 2013 roku w Konferencji Zdrowia w Gdańskim Parku Naukowo-Technologicznym (przedstawiłam tam Mity współczesnej dietetyki w ujęciu socjologicznym), to było tam dwóch przedstawicieli firm farmaceutycznym. Zadałam im takie pytanie, czy można zaskarżyć działanie szkodliwe jakichś leków w Polsce i wygrać sprawę? Odpowiedzieli mi, że teoretycznie tak, ale w praktyce takiej sytuacji nie było. Osoba pokrzywdzona musiałaby zasponsorować co najmniej milion złotych w badania naukowe, które by musiały wykazać szkodliwość ukrytą leku. I nawet jakby ktoś takie badania zrobił, to firma farmaceutyczna by automatycznie przeprowadziła swoje badania, które by z pewnością obaliły tamte. Mówili, że w sumie jest to w Polsce niemożliwe. W USA już taka sprawa przez poszkodowanych była wygrana...

Gavroche

Admin ma rację, zwiewać gdzie pierz rośnie, w stronę przeciwną od lekarzy... :(

renia

Teresa  :evil: chciałam się dzisiaj już nie wkurzać... 8)

Radzio

Pani Tereso.
Proszę wziąć pod uwagę, że nie wszystkim dany jest zdrowy sen.
W hodowli oczywistą rzeczą jest, że dba się o należytą wydajność materiału hodowlanego i nie ma takiego zaniedbania, żeby taki materiał się zmarnowałczarna kropka
Ktoś na forum wspomniał o tym, że jego znajomy musiał odleżeć określoną ilość czasu w szpitalu, aby zadowolić personelczarna kropka
A co na to DO, ... do wiosny jeszcze parę dni zostało. ;) :D