Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014

Zaczęty przez renia, 2014-02-14, 14:20:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Spotkanie Optymalnych – Ostrzyce 2014

W imieniu Członków Pomorskiego Oddziału OSO, mam  zaszczyt zaprosić wszystkich zainteresowanych optymalnych, na wspólne spotkanie na Wybrzeżu. W dniach 10 – 11 maja 2014r. organizujemy spotkanie szkoleniowo-wypoczynkowo-integracyjne w Centrum Rekreacji „u Stolema” w Ostrzycach – k/Wieżycy. Znajduje się tam restauracja (gdzie zamówiliśmy już optymalne dania) oraz kompleksowo wyposażone dwuosobowe domki.
Jest to malownicza lokalizacja nad jeziorami. Znajduje się tam również, niezbędna dla nas, sala konferencyjna na 80 osób.
Zapewniony jest obiad i uroczysta kolacja w sobotę (11.05) oraz śniadanie i obiad w niedzielę (11.05).
Dokładny harmonogram zjazdu będzie przedstawiony w następnym (kwietniowym) numerze „Optymalni”.
Całkowity koszt uczestnictwa w tym spotkaniu wynosi 200 PLN od osoby (pobyt i nocleg w domkach oraz wyżywienie).
Wpłaty prosimy dokonywać na podany poniżej nr konta do dnia 10.03.2014r. z dopiskiem
„Pomorze – 2014” .

Bank Millennium: PL 33 1160 2202 0000 0002 5562 6735
Regina Ciereszko
Prezes Oddziału OSO z siedzibą w Wejherowie
Tel. 791 265 156
e-mail: regina.ciereszko@wp.pl

http://www.ustolema.pl/

Ostrzyce i okolice

Zyon

Bedzie jakis poczestunek tymi slynnymi pestkami?  :D Jak tak to przyjade  :D
Work Buy Consume Die

renia

Na środku sali bankietowej stoi wielki śrutownik. Myślę, że on będzie na okrągło śrutował - nawet śród nocnej ciszy... 8)

administ

A po co poczęstunek?  :shock:
Czy autostradą się dojedzie i czy wygodne łóżko do spania będzie?  :roll: :wink:

renia

Będę tam 26 lutego, to sprawdzę dojazd i łóżko... :lol: Nawigacja mnie zaprowadzi... 8)

renia

Ty chyba nie masz dużo dalej tam niż ja... :roll:

renia

Nie, no patrzałam na mapę, trochę  8) różnicy jest... :roll:

Radzio

Jadę! :D
Sauna jest i to sucha. :)
I jezioro rynnowe- zimne. :D
Jak od śrutownika wypędzą gdzieś się podzieję. ;) :lol:

administ

Radzio

Wolę kąpielówki niż kapelusz. :D Dasna mnie nie rozpozna. 8) ;)

renia

Cytat: admin w 2014-02-14, 16:33:58
Znów kąpielówki trzeba brać?  :?

W maju chyba jest jeszcze za zimno na kąpiele w jeziorze. Można ze SPA skorzystać. Albo w parku linowym się powspinać, albo na quadach pojeździć, albo zobaczyć pobliski dom "do góry nogami", albo załatwić sobie pokój z basenem... :lol: 8)

Radzio

Teraz do sauny wezmę dwa ręczniki. 8)
Drugi żeby się opędzać. :lol: :lol: ;)

administ

Cytat: Radzio w 2014-02-14, 16:59:07
Dasna mnie nie rozpozna. 8) ;)

Dasna też będzie?  :shock:
No to pełen fengszuj!  :D
Duchowy :wink:

renia

Widzę, że zrobiłam błąd przy dacie. Oczywiście sobota to nie jest 11.05. tylko 10.05.2014r. Dzień po dniu nie może być ta sama data. To nie jest "Dzień Świstaka"...  :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2014-02-14, 14:40:42
Na środku sali bankietowej stoi wielki śrutownik. Myślę, że on będzie na okrągło śrutował - nawet śród nocnej ciszy... 8)
:lol: :lol:

Dasna

Cytat: Zyon w 2014-02-14, 14:38:26
Bedzie jakis poczestunek tymi slynnymi pestkami?  :D Jak tak to przyjade  :D
Pestki to podstawa. :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-02-14, 17:29:41
Cytat: admin w 2014-02-14, 16:33:58
Znów kąpielówki trzeba brać?  :?
, albo załatwić sobie pokój z basenem... :lol: 8)
Tak, ten pokój z basenem brzmi zachęcająco. Połnyj fengszuj. :mrgreen: :lol: :lol:

administ