Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Wiosenna salatka z pora

Zaczęty przez kasara1991, 2014-03-16, 10:27:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2014-03-16, 15:04:51
Cytat: Blackend w 2014-03-16, 14:55:12
Cytat: admin w 2014-03-16, 14:50:17
Słyszałem, że niektórzy bardziej wrażliwi, to w domu nawet skórę wieprzową blenderują, aby szczeciny i pieczątek nie było widać ...  :wink: :mrgreen:

Skórę przepuszczamy przez maszynkę do mięsa, bo inaczej nie przełknę tzn. dzieciom nie smakuje. ;)  :lol:

U nas połać świńskiej skóry na talerzu to największy przysmak, tylko aby nie była za mocno rozgotowana i przygolona...  8)  :wink:

Ja już niewielkie kawałki skóry też zjadam bez zmielenia i kamuflażu żadnego... 8)

renia

Cytat: Blackend w 2014-03-16, 14:55:12
Cytat: admin w 2014-03-16, 14:50:17
Słyszałem, że niektórzy bardziej wrażliwi, to w domu nawet skórę wieprzową blenderują, aby szczeciny i pieczątek nie było widać ...  :wink: :mrgreen:

Skórę przepuszczamy przez maszynkę do mięsa, bo inaczej nie przełknę tzn. dzieciom nie smakuje. ;)  :lol:

U nas połać świńskiej skóry na talerzu to największy przysmak, tylko aby nie była za mocno rozgotowana i przygolona...  8)  :wink:

Jecie tak samą czy z musztardą?

administ

A tego nie wiem, bo nie rozglądam się po cudzych talerzach, ale musztardę pewnie bym zauważył...  :roll: :wink:

administ

Cytat: renia w 2014-03-16, 15:05:45
Jeżeli ja jestem "ci niektórzy"

I Ty Reniu ?!  :shock:
Mielesz ...   :mrgreen:

renia

Blackend

Skórę ładnie przypieczoną nie za miękką z golonki też lubimy i to bardzo, natomiast tę z wywaru mielimy, bo nam kompletnie w takim stanie nie podchodzi, a wyrzucić szkoda.  :D

renia

Rozczarowałeś mnie... :? Myślałam, że jesteś Optymalny... 8) :wink:

Blackend

No.  :?
I kawy z łojem tez nie piję.  :? ;)

renia

No to Ty nawet na LC nie jesteś... :? :lol:

renia

Pewnie błądzisz gdzieś między pastwiskiem a korytem... :lol: :wink:

zofijeczka

administ

Niektórzy to z każdego chcieliby zrobić zaraz "opty"-beton...  :roll: :wink:

Blackend

Ale niektórym też, jest to obojętne. ;)

renia

Cytat: admin w 2014-03-16, 18:01:10
Niektórzy to z każdego chcieliby zrobić zaraz "opty"-beton...  :roll: :wink:

Ciekawe kto to jest ci "niektórzy"... :roll:

administ

Niech się zastanowię...  :roll: :wink:

administ

renia

Albo ten zębaty ze szczerbatym... :roll:

renia

Cytat: Blackend w 2014-03-16, 18:35:26
Ale niektórym też, jest to obojętne. ;)

Wiedziałam, że się nie obrazisz.  :roll: Za bardzo sobie cenisz nudę aby ten stan zmieniać...  :lol: :wink:

Blackend

:lol:
No oczywiście, że nie, bo nie ma o co.  :D