Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK]

Zaczęty przez anakin, 2014-05-28, 02:59:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maniek

Anakin, kto Ci broni zrobić fajną stronę, na swój styl. Każdy ma inne priorytety, zapatrywania, możliwości. Niekoniecznie to co uważasz Ty, musi się podobać mi. Ale na pewno każdy z nas, będzie Ci kibicował i pomagał . Zrób coś, w czym jesteś dobry, i odniesie to założony przez Ciebie skutek i naprawdę, wszyscy będą zadowoleni. Bo jak na razie to masz dobre chęci, i faktycznie zrobiłeś pierwszy krok. Jak będziesz robił coś konkretnego, deklaruję swoją pomoc. Możesz mnie zrobić głównym administratorem i banującym na swojej przyszłej stronie ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Gdzieś w necie pewnie "opty"-beton ze sobą gaworzy, może dadzą się zjednoczyć pod jeden sztandar i wreszcie obalą hegemonię tego Forum.   :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2014-07-17, 08:17:46
Gdzieś w necie pewnie "opty"-beton ze sobą gaworzy, może dadzą się zjednoczyć pod jeden sztandar i wreszcie obalą hegemonię tego Forum.   :wink:
Bylo przeciez forko podlaczone do strony dieta.optymalna na darmowym forum gazetkipromocyjne24 czy jakos tak. Byl tam ali, kangur chyba i paru weteranow. Ale pisalem przeciez z miesiac czy dwa temu, ze zdechlo smiercia naturalna, wudac komus zbraklo charyzmy albo zbraklo zapalu...sam nie wiem ale czegos zbraklo, moze jakiegos bananowego dyktatora? :D
Work Buy Consume Die

Radzio

Jazzman

Ja to bym wolał, by odbywało się to pod sztandarem.

Radzio

Cytat: Jazzman w 2014-07-17, 08:32:30

Ja to bym wolał, by odbywało się to pod sztandarem.

A to zobacz ten "sztandar". :D
http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/

2009
http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/news-dieta-dla-zuchwalych/99-o-naszej-stronie.html

Anakin.
Po co powiększać śmietnisko, może lepiej zająć ... się adopcją, wykazując w ten prosty sposób swą niezaprzeczalną mądrość. ;) :)
Aktualności z 2012 roku, zaprzyjaźnione strony- wiadomo, forum utajnione lub zdechłechłechłe i nie ponoszą sobie ... "żadnej odpowiedzialności." ;)

CytatUwaga!

Strona www.dieta-dla-zuchwalych.pl jest serwisem informacyjnym przekazującym szerokie spektrum wiedzy na temat Żywienia Optymalnego jego wpływu na zdrowie i leczenie wielu chorób.
Naszym zadaniem jest przekazanie Wam jak najszerszego spektrum wiadomości.
Waszym - wybranie odpowiadającego Wam sposobu na długie i zdrowe życie.

Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w serwisie.

Jazzman

Cytat: Radzio w 2014-07-17, 08:43:54
A to zobacz ten "sztandar". :D
http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/

2009
http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/news-dieta-dla-zuchwalych/99-o-naszej-stronie.html

Anakin.
Po co powiększać śmietnisko, może lepiej zająć ... się adopcją, wykazując w ten prosty sposób swą niezaprzeczalną mądrość. ;) :)
Aktualności z 2012 roku, zaprzyjaźnione strony- wiadomo, forum utajnione lub zdechłechłechłe i nie ponoszą sobie ... "żadnej odpowiedzialności." ;)

CytatUwaga!

Strona www.dieta-dla-zuchwalych.pl jest serwisem informacyjnym przekazującym szerokie spektrum wiedzy na temat Żywienia Optymalnego jego wpływu na zdrowie i leczenie wielu chorób.
Naszym zadaniem jest przekazanie Wam jak najszerszego spektrum wiadomości.
Waszym - wybranie odpowiadającego Wam sposobu na długie i zdrowe życie.

Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w serwisie.

Nie wiem, czy po wjechaniu buldożera w treść i wygląd z tej strony, zostałoby w nim coś oprócz nazwy...

administ

Jak widać niektórzy pragną tylko złego owocu i bananowej dyktatury!  :lol: :wink: :mrgreen:
Reszta jest milczeniem... 8)

Zyon

Tutaj bylo forko optymalne, zreszta Maniek chyba tam byl z tego co kojarze. http://gazetkipromocyjne-24.pl/forum/
Niestety juz go nie ma. Byla tez strona do tego forum ale nie wiem czy jeszcze jest
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat. Pij olej lniany 10
stopniowy
- Omega 3 i inne NNKT.
3. Pij olej z dyni 10
stopniowy
- NNKT i niszczenie
Pasożytów.
4. Pij olej makowy 10
stopniowy
- dobre Omega 6 i inne
NNKT.
5. Pij miksturę
uszczelniającą
- oczyszczenie i
wygojenie jelit.
6. Jedz pestki moreli - wit.
B17
nie daj sie zabic ;) :D ament

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

A, kiedys czytalem :D Widac od dawna lezy, bo w aktualnosciach ostatni wpis z pazdziernika 2012. Suplement dla zuchwalych :D
Work Buy Consume Die

Jazzman

Cytat: Zyon w 2014-07-17, 09:41:01
A, kiedys czytalem :D Widac od dawna lezy, bo w aktualnosciach ostatni wpis z pazdziernika 2012. Suplement dla zuchwalych :D

Po serii artykułów wstępnych jest jeden wielki billboard.

renia

Wszędzie Witoszkowa,  :shock: już strach otworzyć konserwę, żeby jej czasami jej tam nie zobaczyć... :roll: a przynajmniej ostrzeżenia przed mieszaniem białek o obrzaku... :roll:

MariuszM

administ

Jaja jak patelnia.  8)
Wracając do tego Forum: jest dziesięcioro Użytkowników piszących i tworzących klimat, a reszta się przypatruje. Meteory nawiedzone, co to kilka dni temu "odkryli" "LCHF" szybko się na szczęście obrażają, bo ten "admin" zamiast im służyć, to jako ""zły owoc" z buta traktuje, zamiast błagać na kolanach, aby raczyli zastosować Dietę Optymalną..."  :shock: 8)  
Wiem, że są tacy, co chcieliby, abym cudownie leczył przez drut, są tacy, których wielkich wymagań nigdy nie spełnię, bo nie mam takiego zamiaru.
Każdego zaś szanuję na tyle, na ile w mojej subiektywnej ocenie zasługuje i wszystko.  :D
Dziesiątka mi starcza w zupełności!  :wink: :mrgreen: