Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Przeszło mu, teraz tylko w Dofusa widzę gra i czasem w BeamNG, a kanał na YT zupełnie osierocony.  :?

Blackend

Szybko się znudziło - zgodnie z planem. ;)

administ

Jasne, teraz co innego pasjonuje... ;)
Matma, fiza i infa!  :shock:

Blackend

Oby tylko czasu na sikorki starczyło.  :? ;)

administ

:lol:
Coś tam się wykluwa powoli, tylko czasu na przerwach do zagadania chyba brak... ;)

Blackend

A może i dobrze, bo od nauki tylko by odciągało. ;)

administ

Ale utracony trening w liceum później jest nie do nadrobienia... ;)

Blackend

Fakt, to najpiękniejsze lata w zabawę w podchody i lekarza. ;)

Gavroche

Jest nadzieja, że jego przyszła przykłada się teraz do treningu i go potem szybko przeszkoli. ;)
Takie czasy, że facet już nie musi.  :D

Blackend

:lol:
Gdzie te czasy, gdy ojciec brał syna na pierwszą inicjację w dorosłość, aby pokątnie sam jakiej wpadki nie zaliczył. ;)

administ

Ukko

administ

https://vimeo.com/search?q=jerzyzieba - ponoć YT zaczyna cenzurować niektóre materiały, więc jest coś nowego.
O szczepionkach jest nowa seria, bo ponoć mają szczepić również dorosłych przymusowo, a to już jest ...  :?

https://www.youtube.com/watch?v=oF-9849XoMc - tu na temat musu szczepień i nie tylko.  8)

renia

E tam, to są tylko teorie spiskowe... 8) :mrgreen:

administ

Jasne, przecież trzeba iść z "kalendarzem szczepień", bo "naukowcy" tak radzą.  8)
Może wejdę w temat po zapoznaniu się z problematyką, bo szczerze mówiąc specjalnie mnie to nie interesowało, ale skoro chcą wprowadzić przymusowe szczepienia dorosłych, to chciałbym wiedzieć co i grozi... ;)

renia

Ale jak oni mogą robić przymusowe szczepienie dorosłych? Będą robić łapanki? :shock:

administ

Cytat: renia w 2017-12-18, 14:49:43
Ale jak oni mogą robić przymusowe szczepienie dorosłych? Będą robić łapanki? :shock:

Nie, sama pójdziesz, bo ponoć 50tys. grzywny mogą Ci dać za uchylanie się od tego dobra... ;)
Tak bynajmniej słyszałem w podanym przeze mnie linku.  8)

renia

Też słyszałam. Ale zabić się nie dam za 50 tys...Ani za więcej... :lol: Ale jeżeli ktoś się nie zgodzi na szczepienie i nie zapłaci kary, to co? Siedzieć będzie za to w więzieniu?
Chyba byłby zorganizowany protest... :roll:

administ

A to "dobrej zmiany" trzeba się zapytać.  8)