Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Blackend w 2025-07-15, 21:12:03Wyświetliło mi się, że rodzynki są u Rymanowskiego.
Nie klikam, bo ponoć nerwy mogą spowodować nadciśnienie, nie za bardzo wierzę, ale sprawdzać też nie mam zamiaru. ;)
Wklejalem linke, w miare fajny wywiad, maja wyprowadzic w ogole Bogdana na prosta, wiec pewnie pare punktow zarobia. Dosc pozytywny przekaz produkuja w odroznieniu od innych keto guru=zazdrosnikow

Ja wczoraj ogladalem tego guru Dobropolskiego to strasznie jedzie na rodzeniow i cytowal u niego jakos doktore, ze w jakims ameryskanskim rankingu diety niskoweglowodanowe sa na samym koncu w kategorii "ochrona serca" czy jakos tak :D
Work Buy Consume Die

Blackend

A oni odkryli już, że trochę węglowodanów dobrze jest dojeść, czy dalej ortodoksyjnie tylko tłuszcz z białkiem?  8)

admin

Zyon

Tak,popieram postulat Slawcia z tym kanalem na yt 8)
Work Buy Consume Die

Blackend

Admin merytorycznie od dawna jest gotowy, do tego poczucie humoru i swoboda wypowiedzi, tylko musi mu się zachcieć.  :D
Ale coś czuję, że powoli, powoli, a kanał na YouTube też powstanie.  8)

admin

:lol:  :lol:  :lol:
Sam już nie wiem... ;)

Zyon

Dawaj dawaj, zrobisz tysiaka obserwujacych i od razu poprawiaczowi skisna nalesniki :D
Work Buy Consume Die

admin

:lol:  :lol:  :lol:
Jutro podjadę do Ciechocinka zerknąć na te tony dokumentów. A może faktycznie coś interesującego mi wpadnie w ręce.  8)
Tyko nie wiem, czy zdążę na robienie gulaszu z wątróbki! ;)

Zyon

Gulasz bedzie ok na poczatek 8)
Work Buy Consume Die

Blackend

admin

Muszę dobrze pomyśleć, co, jak i kiedy...
Ale spokojnie przyjdzie pora, będzie rada! ;)

Zyon

No wlasnie nie. Nie mysl tylko wrzucaj, ci co mysla i picuja potem wypuszczaja nudne kloce. Na fb jedziecie na spontanie i dlatego to ma ogladalnosc. Nie sluchaj Slawka, na co komu kolejne dokumenty z szuflady Doktora, jakby byly istotne to z pewnoscia Doktor by je opublikowal. Wrzucajcie to co na fb leci, nie wszyscy maja fb ale yt ogladac moze kazdy. 100% natural&keto  8)  :D
Work Buy Consume Die

admin

:lol:
Oj tam, na kapiszona mnie nie stać! ;)

Zyon

Zrob "premiera za 14 dni", zobaczysz jakiej kociej mordy z ciekawosci dostana  8)
Work Buy Consume Die

admin

Widzę, że nie mam kamerki internetowej - w poniedziałek kupię jakąś taką co łysy jest z włosami, a pomarszczony z gładką skórą, siwy zaś poczernieje, aby mi nie wypominali, że jak Hubert albo Jurek wyglądam... ;)

Zyon

Slawcio nie ma kamerki a zrobil kariere.... :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Ale ja muszę przejść przeszkolenie! Akurat dziecko, co wyrosło na giganta w dziedzinie informatyki (nie mylić z cm wzrostu) wpadnie specjalnie na tydzień, aby mi profesjonalnie przygotować narzędzia i odpalić kanał, a później to już pójdzie... ;)
No chyba, że mnie technologia przerośnie!  :lol:  :lol:  :lol:

admin

A! I żeby nie było wątpliwości - miniaturyzację kanału uruchomię jak tylko się da!
Aby jeszcze bardziej niektórych bolało!   :lol:  :lol:  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2025-10-11, 12:42:55Ale ja muszę przejść przeszkolenie! Akurat dziecko, co wyrosło na giganta w dziedzinie informatyki (nie mylić z cm wzrostu )
Niemozliwe! Zle zywione dzieci nie moga byc mondre!
Work Buy Consume Die

admin

A to tylko najwyraźniej "wyjątek potwierdzający regułę"!  :lol:  :lol:  :lol: