Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2016-03-05, 12:57:36
Ludzie nie kumają zasad redystrybucji i łatwo nimi manipulować.  8)
500+ to jeden z wielu przykładów jak łatwo ludziom wziąć i rzucić w zamian ochłap za co uzyskuje się jeszcze wdzięczność.  :shock:
Nie do wiary, ale jest jak jest.  :lol:

e tam - nie kumają. Płacę podatki, bo muszę i może to wrócić do mnie z korzyścią moją i sąsiada lub dać korzyść banksterowi lub oszustowi na szczepionki, czy też panu od Srauflandu, aby sobie nowy Zamek kupił w Szwarcwaldzie. Ja wolę na czynsz i na pety, aby zostało, a nie żeby majordomus to zgarnął od swego pana. Jeszcze zostaje ogrodnik z Polski, więc może i tak, pośrednio zarobimy  ;-)  na tej redystrybucji.
;-)

Jarek

Bo to wiara takie cuda w narodzie czyni . 8)

Blackend

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-03-05, 13:58:38
Jeszcze zostaje ogrodnik z Polski, więc może i tak, pośrednio zarobimy  ;-)  na tej redystrybucji.
;-)

Oczywiście, zarabianie na rządzeniu polega na redystrybucji.  :D

administ

Za pół godzinki live z omsi!  :D
Wreszcie będzie co oglądać w necie... ;)

Diogenes z Synopy

a to nie lecą na żywo manifestacje ?  ;-)

administ

Nie wiem, bo nie oglądam wieści z reżimu. ;)
Zaraz będę musiał "rotować" łącze na z Neostrady na LTE!  8)

Blackend

Cytat: admin w 2016-03-12, 12:01:50
Za pół godzinki live z omsi!  :D
Wreszcie będzie co oglądać w necie... ;)

Dark jest już po zaliczonym egzaminie z teorii?  8)

administ

Rzuca dopiero okiem na testy.  8) ;)
Teraz szkoła jeszcze ważniejsza, bo cisną cały czas pod egzamin gimnazjalny.  :?

Blackend

Nie dadzą się na istotnych rzeczach skupić.  :? ;)

administ

W sumie w pierwszej ogólniaka nie będzie musiał tyle tyrać na starcie.
Mówię, aby sobie już gimnazjum odpuścił, bo ciężko pracował przez te dwa i pół roku, ale zacięty jednak zawodnik jest.  :D
Nie lubi czwórek dostawać!  :shock:  :lol:

Blackend

Ciężko na markę zapracować, ale nie łatwiej, a może ciężej potem ją utrzymać.  8)

administ

:D
Zdrowie i tak najważniejsze.  8)

Blackend

Ale do tego trzeba dorosnąć tzn. samo z wiekiem przychodzi, a w młodym wieku są inne należne do tych lat priorytety. ;)

administ

Lubi gadać do kamerki!  :D
Na prezentera TV będzie się nadawał, ale przymuszać nie będę.  8)

Blackend

Najważniejsze aby sam sobie decydował o życiu, a nie życie decydowało za niego, ale to akurat macie tam opanowane. ;)  :D

renia

Cytat: admin w 2016-03-12, 18:35:58
Lubi gadać do kamerki!  :D
Na prezentera TV będzie się nadawał, ale przymuszać nie będę.  8)

Prezentuje się wspaniale... :D Ostatnio jak patrzę na tych nowych prezenterów, to myślę, że prezencja w tym zawodzie jest priorytetem. Samodzielne myślenie nie jest wymagane, podpowiadają im na bieżąco. 8)

"(...) Wydawca jest także w kontakcie bezprzewodowym z prezenterem i za pomocą słuchawki, którą ten ma w uchu, może mu przekazać informacje. Może to być komunikat o ważnym wydarzeniu, które zmienia zaplanowany wcześniej porządek programu. Prezenter musi reagować błyskawicznie – powinien umieć równocześnie słuchać wydawcy i mówić do widzów".

Czytaj więcej na http://www.pcformat.pl/Praca-na-wizji,a,620,strona,2?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

administ

Najważniejsze, że lubi w ten sposób spędzać wolny czas jeszcze.  8)
Bo zaraz zacznie się pewnie ganianie za sikorkami i takie tam inne problemy. ;)

Blackend

No tak, w końcu wiosna pełnymi krokami się zbliża. ;)

administ

Raczej się zacznie od września oglądać za jaką new girlfriendą, bo wakacje ma już zajęte innymi przyjemnościami... ;)

Blackend

Jak już będzie miał autko do dyspozycji, to nawet nie będzie musiał się rozglądać, tylko weryfikować. ;)  :lol: