Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Tylko czy ona już arabska czy germańska? Bo to ważne aby stosownie się ubrać. ;)  :lol:

Jarek

Wielu polaków w portkach bawarskich  bawi się  na oktoberfest ,to inni mogą pewnie  z tych stroi skorzystać . :lol:
Ja przynajmniej mam zamiar w takich portkach do Reni przyjechać ,Ostrzyce 2016 :lol:

Blackend

renia

Cytat: Jarek w 2016-01-04, 20:53:28
Wielu polaków w portkach bawarskich  bawi się  na oktoberfest ,to inni mogą pewnie  z tych stroi skorzystać . :lol:
Ja przynajmniej mam zamiar w takich portkach do Reni przyjechać ,Ostrzyce 2016 :lol:

:lol: Ciekawa jestem jak ten strój wygląda... :roll:

Nie wiadomo jakie tam mają wymagania.  :roll: Ja biorę w razie czego burkę. 8)

Blackend

Polecam raczej beret, bo jeszcze jakiego egzorcyste naślą. ;)

renia

Tylko nie wiadomo, czy tam antenka będzie miała zasięg... :roll: :?

administ

Będzie, będzie, bo to ogólnoświatowe radyjko teraz jest. ;)

renia

To się włączy na sali konferencyjnej i żadnych przemówień nie musimy robić... 8)

administ

Jasne, a do tego czuwają aby nie usnąć na siedząco, bo to powstań, klęknij, siad, powstań, klęknij ... i tak na okrągło. ;)

Blackend

Jarek

Cytat: admin w 2016-01-05, 17:56:39
Jasne, a do tego czuwają aby nie usnąć na siedząco, bo to powstań, klęknij, siad, powstań, klęknij ... i tak na okrągło. ;)
A śpiew ,bez tego to klęknie bez wiary takie se  :lol:

renia

No to, żeby iść do przodu, zrobimy jeszcze komendę "padnij"... :D 8)

renia

Cytat: Jarek w 2016-01-05, 19:49:50
A śpiew ,bez tego to klęknie bez wiary takie se  :lol:

Po chlebie ze smalcem fajnie się śpiewa, gardło nie zasycha... 8) :lol:

administ

http://www.msn.com/pl-pl/motoryzacja/wiadomosci/chrapiesz-stracisz-prawo-jazdy-nowe-i-ostrzejsze-prawo-ju%c5%bc-dzia%c5%82a-w-polsce-mamy-dokument/ar-AAgq9Vz?ocid=spartanntp - no ale ten Konstantyn nad Wisłą też już wprowadził badania co rok, a nie raz na trzy lata? :roll: ;)  :lol:
Znaczy, ci od badań na kierowców narzekają na brak klientów?  8)

Diogenes z Synopy

a ja miałem kiedyś bezdech  (tak Zosia mówi)  , ale nie badali na prawo jazdy.   Teraz też rzadko oddycham, niczym nasza dawna forumowa lekarka ;-)   . Ale to już z innych powodów.   Żeby tylko  na kontrolnym badaniu nie stwierdzili, że  dycham z za małą częstotliwością  :shock:  ;-)

Blackend

http://www.wprost.pl/ar/528857/Burmistrz-Kolonii-sugeruje-ze-kobiety-sa-winne-atakow-imigrantow/

No coś takiego, kobiety sobie same winne?  :shock:  :lol:
Nie chcę źle wróżyć, ale jeśli Niemiaszki się nie ockną i nie pogonią tego lewactwa, to będą swoje kobiety oglądać w burkach, o ile jeszcze wcześniej swoje głowy zachowają.  :lol:

Jarek

To taki kobiecy problem widocznie ,ale raz mogą być winne ,nie za szkodzi  :lol:

Blackend

No pewnie, to tylko Niemki. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-01-06, 20:32:46
No pewnie, to tylko Niemki. ;)
A ładne chociaż ?Bo żem nie widział jeszcze ,no może dwie ,albo żem wybredny  :lol:

jukor

Cytat: Blackend w 2016-01-06, 18:43:42
http://www.wprost.pl/ar/528857/Burmistrz-Kolonii-sugeruje-ze-kobiety-sa-winne-atakow-imigrantow/

No coś takiego, kobiety sobie same winne?  :shock:  :lol:
Nie chcę źle wróżyć, ale jeśli Niemiaszki się nie ockną i nie pogonią tego lewactwa, to będą swoje kobiety oglądać w burkach, o ile jeszcze wcześniej swoje głowy zachowają.  :lol:

To wszystko przez normalność, nie można być odmieńcem w nienormalny świecie. :shock: