Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Jasne, nic bez zgody nie zrobię...  8)
Ale nie cierpię z tego powodu, a nawet wręcz przeciwnie!  :D

renia

To super. Nie musi Ci chomąta zakładać... :lol: 8)
Dość Renia na dzisiaj tych uniodebilizmów... 8) :|
Wystarcza jak Unia (czyli Niemcy), krajom członkowskim chomąta nakłada.. :? 8)

Blackend

Cytat: Zyon w 2016-01-19, 09:42:25
Bardzo dobry komentarz http://www.se.pl/wiadomosci/opinie/korwin-mikke-uchodzcy-w-wiezy-babel_764688.html

Bardzo dobry, a poparcie wśród wyborców marginalne, bo ludziska mimo wszystko wolą darmowe obiadki na swój koszt. ;)  :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2016-01-19, 13:46:54
Na chleb ze smalcem przeliczam... :P
O Jezu zbawicielu ,toż to  nie warto sklepów mieć ,by na smalec i chleb brakowało  :lol:

renia

Piszę dla przekory, bo stale jestem do tablicy wywoływana i oskarżana o całe zło... :? 8) :lol:

administ

A skąd tam zaraz wywoływanie do tablicy, ale już się Reniu cieszysz na nowy podatek 4% dla Ciebie? :roll:
Do tego podwyżka ZUS-u od pracowników, no i wszystko w prezencie od PiS-u, bo to wiesz, zbierają na obiecanki wyborcze... ;)  :lol:
Ale nic się nie martw, "Kowalski" Ci pokryje te daniny...  8)

Jarek

Cytat: renia w 2016-01-19, 18:12:22
Piszę dla przekory, bo stale jestem do tablicy wywoływana i oskarżana o całe zło... :? 8) :lol:
A to taki marny los prywaciarza ,dlatego ja by mieć święty spokój, sprzedałem wsjo :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2016-01-19, 18:16:38
A skąd tam zaraz wywoływanie do tablicy, ale już się Reniu cieszysz na nowy podatek 4% dla Ciebie? :roll:
Do tego podwyżka ZUS-u od pracowników, no i wszystko w prezencie od PiS-u, bo to wiesz, zbierają na obiecanki wyborcze... ;)  :lol:
Ale nic się nie martw, "Kowalski" Ci pokryje te daniny...  8)

Ja to się cieszę byle czym... :lol: 8)

Blackend

I bardzo dobrze, w najgorszym wypadku wywali się jednego pracownika na bruk, a drugiemu się dołoży obowiązku.  :D
I nawet nie fiknie, że ma za dużo, bo inni prywaciarze zrobią to samo.  8) ;)
W ten sposób, bieda która zagłosowała na kolejne "bo mi się należy" jak zwykle oberwie rykoszetem. ;)  :D

renia

W praktyce tak to działa... :roll:

administ

Ponoć w firmach ochroniarskich w styczniu straciło pracę 50tys. ochroniarzy dzięki "dobrej zmianie"...   8)  :?
Bo dobra zmiana jest dobra, tak bynajmniej twierdzi PiS w PE i to w imię narodu ponoć...  :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2016-01-20, 08:14:28
Ponoć w firmach ochroniarskich w styczniu straciło pracę 50tys. ochroniarzy dzięki "dobrej zmianie"...   8)  :?
Bo dobra zmiana jest dobra, tak bynajmniej twierdzi PiS w PE i to w imię narodu ponoć...  :lol:
Masz oficjalne dane czy tak sobie gdybasz?  :roll:

administ

A to co gadają w tv to oficjalne dane, czy gdybanie? :roll:  :lol:
Bo jak Szydło coś powie w tv, to naturalnie jest prawda, prawda? :roll:  :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2016-01-20, 08:45:36
A to co gadają w tv to oficjalne dane, czy gdybanie? :roll:  :lol:
Bo jak Szydło coś powie w tv, to naturalnie jest prawda, prawda? :roll:  :lol:
Ja zapytałam się Ciebie o Twoje info.  :wink:
Czy masz oficjalne dane?

Zyon

Cytat: Dasna w 2016-01-20, 08:29:06
Cytat: admin w 2016-01-20, 08:14:28
Masz oficjalne dane czy tak sobie gdybasz?  :roll:
Podkreca temat, nie ma ostatnio Manka, wiec musi robic za dwoch  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

No jak, nie cieszycie się z dobrej zmiany? :roll:  :shock:
Dziwne!  :?
W tvn24 gadali dziś rano, no ale to reżimowa telewizja, więc trzeba czekać na oficjalne dane z GUS-u... ;)  :lol:

Zyon

W tvn24 widzialem rano tego pijaka lysego miska, wiec szybko wylaczylem zeby nie dostac raka oczu i uszu
Work Buy Consume Die

administ

Właśnie on coś chyba o tych ochroniarzach też przebąkiwał, ale może być jak ze sklepikarzami szkolnymi -sucha informacja i nikt nie zapłakał...  :cry: :mrgreen:
Ale to wina Tuska akurat, więc przemilczeli.  :?

grenis