Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Administracja forum

Zaczęty przez nu, 2014-07-11, 14:46:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Work Buy Consume Die

jukor

To syna rakieta. Zawsze marzył o amerykańcu.

anakin

Cytat: Zyon w 2014-07-22, 12:24:16
Typowy plastik-bombastik dla fanow serii Szybcy & Wsciekli. Moze i to ladne, ale tonie w zalewie podobnych. Gdzie tu dusza jak w Mustangu?

Jedynie bardzo lubię film "Gone in 60 seconds" (tudzież "Gone in Sixty Seconds") z Nicolasem Cage i Angeliną Jolie, gdzie "wystąpił" w roli głównej Shelby Mustang GT500E - Eleanor, zaprojektowany na bazie Forda Mustanga z 1967 r., specjalnie na potrzeby filmu. I bardzo ładnie mruczał!

Cytat: Maniek w 2014-07-22, 13:08:03
ten pewnie też jest: "A fe, jaka szkarada! Kanciaste brzydactwo! Brrr!"

Też 8), ale nie przejmuj się tak bardzo. ;) Ja czekam przede wszystkim na w pełni autonomiczne auta. A póki co toleruję jedynie auta z automatyczną skrzynią biegów. Ale na co dzień i tak wybieram mój kochany motocykl. <3

Maniek

jukor

jukor

Auto ma 170 KM, ale nie czuć tego pod nogą. Satysfakcję z jazdy daje, jednak apetyt mu dopisuje spory :)

(http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c175f2c45499.jpg)

(http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dd036c8c4e7.jpg)

MariuszM

administ

Ale to bez elektroniki, to trzeba umieć jeździć takim czymś!  :wink:

renia

Mi się nie podobają te światła podnoszone i niskie zawieszenie... :?

renia

Mnie.... a nie mi.....a właściwie to mojej osobie... 8)

administ

Ci się mogą nie podobać, ale na szczęście gusta są różne.  8)

administ

"Tobie", a nie "Ci" powinienem napisać...  :wink:  :roll:

renia

Myślałam, że tak specjalnie Twoja osoba napisała... :roll:

jukor

Cytat: admin w 2014-07-23, 08:36:24
Ale to bez elektroniki, to trzeba umieć jeździć takim czymś!  :wink:

I ta prostota urzeka oraz mniej się psuje. Auto jest w automacie, w zakręty wchodzi rewelacyjnie, mimo pokaźnego przodu 8)

RafałS

Cytat: jukor w 2014-07-23, 00:17:48
...ma 170 KM...
Jakiś aktualny pomiar czy deklaracja producenta z czasów gdy "mistrz kierownicy" uciekał? Jeśli zaś to drugie to słusznie może być nieczuć gdyż pewna ilość koni rozpierzchnąć mogła się.  :)

jukor

Cytat: RafałS w 2014-07-23, 15:44:56
Cytat: jukor w 2014-07-23, 00:17:48
...ma 170 KM...
Jakiś aktualny pomiar czy deklaracja producenta z czasów gdy "mistrz kierownicy" uciekał? Jeśli zaś to drugie to słusznie może być nieczuć gdyż pewna ilość koni rozpierzchnąć mogła się.  :)

Deklaracja producenta. Jechać, to jedzie, ale po wyglądzie można się spodziewać więcej :D.
Parę koników na pewno uciekła.

Zyon

o prosze i jaki mily temat sie zrobil  :lol: :lol: zero spiny, nienawisci internetowej....  :lol:
Work Buy Consume Die