Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Doniesienia naukowe (czyli co powinien wiedziec kazdy rozgarniety czlowiek)

Zaczęty przez Zyon, 2014-08-05, 09:47:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

administ

Cytat: Gavroche w 2014-09-29, 13:46:59
A wracając do tematu artykułu, to ludzie, o których w nim mowa, nie boją się łamać prawo, jak my, oni je stanowią dla własnej korzyści.

"Prawo jest jak pajęczyna, bąk się przebije, a muchę przytrzyma" - bardzo prosta zasada, prawda?  :roll: :mrgreen:

Gavroche

renia

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-29, 14:04:04
Jak masz takie dojścia to nam te informacje przekazuj... 8)
Mnie chleb i igrzyska dla ubogich nie interesują, na resztę nie mam wpływu, choć podczytuję chłopaków w "Najnowszej historii Polski" :D
Dbam o siebie i bliskich, reszta guzik dla mnie znaczy.
A rzetelność informacji w necie, jest jak wiedza przeciętnej sprzedawczyni w ciastkarni na temat DO ;)

renia

W necie masz informacje jakie sobie tylko życzysz i linków do nich od groma. Można sobie wybierać co się chce, albo to co jest logiczne. Jeśli ktoś myśli samodzielnie, to potrafi oddzielić "ziarna od plew"...

administ

Z samego oddzielenia nic nie wynika, albowiem poprawny wybór jest ważny.  8)
A z tym przeciętny kowalsky ma bardzo na bakier!  :?

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-29, 14:17:35
W necie masz informacje jakie sobie tylko życzysz i linków do nich od groma. Można sobie wybierać co się chce, albo to co jest logiczne. Jeśli ktoś myśli samodzielnie, to potrafi oddzielić "ziarna od plew"...
Raczej igły od stogu ;)

renia

Cytat: admin w 2014-09-29, 14:19:39
Z samego oddzielenia nic nie wynika, albowiem poprawny wybór jest ważny.  8)
A z tym przeciętny kowalsky ma bardzo na bakier!  :?

:?

renia

Cytat: Gavroche w 2014-09-29, 14:20:59
Cytat: renia w 2014-09-29, 14:17:35
Raczej igły od stogu ;)

Proporcje się zmieniają na korzyść prawdy... :D

administ

Jak suplementacja krzemem, to tylko piwko na ten przykład albo śmietanka, szczególnie z zimowego wypasu, a nie szkło wodne.  8)
Ale szkło wodne , to szkło wodne, a nie jakieś tam browary, czy mleczarnie przecież...  :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-29, 14:25:50
Co Ty mieszasz z tym piwem? :shock: Nie za wczesna godzina? :shock: :lol:
Powinnaś powiedzieć "wypchaj się sianem" :D
Krzem jest lipofilny?

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-09-29, 14:13:45
Mnie chleb i igrzyska dla ubogich nie interesują, na resztę nie mam wpływu, choć podczytuję chłopaków w "Najnowszej historii Polski" :D
A rzetelność informacji w necie, jest jak wiedza przeciętnej sprzedawczyni w ciastkarni na temat DO ;)

To po co wklejasz Dasnie i w innych tematach te dziesiatki planow mistrzow, i innych porad co i jak? Takie bzdety wklejasz co nic nie warte?  :lol: Nie dolaczaj do analnego  :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: renia w 2014-09-29, 13:55:32
A gdzie masz bardziej wiarygodne informacje niż w necie?
U zrodla hehe, np u otylej pani profesor co wyklada dietetyke na uczelni w jego rodzinnych stronach  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-09-29, 14:41:43

To po co wklejasz Dasnie i w innych tematach te dziesiatki planow mistrzow, i innych porad co i jak? Takie bzdety wklejasz co nic nie warte?  :lol: Nie dolaczaj do analnego  :lol:
A Ty jak zwykle albo zachwyt, albo deprecha, albo wszystko, albo nic :D
Dlatego wklejam, że te plany (i mnóstwo innych rzeczy) były skrywane dawno temu, teraz skrywane są nowe, co nie znaczy, że stare nie działają, bo je przerabiałem i działają ;)

administ

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-09-29, 14:55:46
Cytat: Zyon w 2014-09-29, 14:41:43

A Ty jak zwykle albo zachwyt, albo deprecha, albo wszystko, albo nic :D
Dlatego wklejam, że te plany (i mnóstwo innych rzeczy) były skrywane dawno temu, teraz skrywane są nowe, co nie znaczy, że stare nie działają, bo je przerabiałem i działają ;)
Nojakto?  :shock: :shock: Dzialaja?  :shock: Nie moze byc! Przeciez one sa "tak aktualne i tak znaczące, jak zeszłoroczny śnieg "  :shock:
Nie rob matce nadziei i wody z mozgu wlepiajac te nieistotne durnoty, miej listosc  :? :?

:lol:
Work Buy Consume Die