Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Radzio

Najważniejsze Farmerze, żeś się ładnie przywitał(według mni- nie znam angielskiego, więc dlatego tylko "ładnie", a nie np. pięknie).
Tym samym stanowisz dobry przykład odwagi dla pozostałych "nieboszczyków". Lepiej się przywitać ładnie, niż wcale. :D

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-11-29, 08:28:47
Fuck sake!
Shlyukha mat'!
Cholibka! :lol:

OMFG!!!  :shock: (Ooooh my fuckin god)!
Nie mozet byt'
FTW i never bym pomyslal, ze mjenia mozet tak forgotten takie sprawe!
No ale alles in odnung Yet!
Work Buy Consume Die

anakin

Cytat: Optymalny Farmer w 2014-11-28, 23:30:23
Holy shits ze ja tej strony nie uwidial od razu ,ot tolko o niego chodzi ,kupil nawet jego knige przes  Floryde, ale jeszcze  nie doszla
Te wasze biuro wyslylanie ksiazek z Jaworzna ,pozal sie Boze ,sredniowiecze..Nawet CC nie akceptuja   

Farmerze, myślę, że spokojnie możesz pisać w języku angielskim zamiast polskim, jeśli tak Ci będzie łatwiej. Mnie nie będzie to przeszkadzać na pewno. Ba, wolę nawet na co dzień widzieć i słyszeć angielski, także śmiało.

Radzio

anakin

Translator Googla jest niekiepski, więc kto nie zna angielskiego, a będzie chciał zrozumieć, ten sobie przetłumaczy na polski. A jeszcze lepiej pierwej na rosyjski, a następnie na polski. Podobno tak lepiej tłumaczy, ale głowy nie dam, bo rosyjskiego nie znam, bogu dzięki. Jeden prawie już zbędny język - ojczysty - wystarczy.

Radzio

Kolega, rozumiem, przejazdem w Szczecinie się znalazł. :D

Gavroche

Ja uważam, że i Farmer i Anakin powinni pisać po angielsku.
Człowiek by sobie d... nie zawracał  :lol:

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2014-11-29, 14:05:56
Prawdziwi Polacy :lol:  8)

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-11-29, 14:07:12
I to z górnej półki :D
V.S.O.P znaczy.

Radzio

Bardzo ciekawa inicjatywa mojego młodszego Kolegi. :D

Dot. zawracania. :D

MariuszM

Jako zem Lach,wiec klade na to l******e  :lol: puszczam oczko do Radzia  8)

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-11-29, 14:07:12

Dlatego właśnie jest mini, znaczy dobrze mi tak! :D
Pod tym względem Szefu mój dobrze kombinuje.(gdyby zaś zamierzył się w kierunku mojego rozumienia)
Zaprosić, do już obecnego 5*wiśta, bidę z nędzą jeszcze, a kraj nasz się wyludni, naturalnie. :D
A potem co? Wiadomo, trzeba będzie samemumu wiadra ze smalcem- jak kettle jakieś- targać, niczym mnisi, zdaje się, buddyjscy. O! :mrgreen: :wink:

Dot. podpuszczania oczek. :D

Radzio

anakin

Cytat: Radzio w 2014-11-29, 13:56:09
Kolega, rozumiem, przejazdem w Szczecinie siê znalaz³. :D

Wiesz, jeszcze kilkanaście lat temu, to stwierdzenie byłoby trafne,  na szczęście i tu pojawił się nieograniczony Internet. Powszechnie dostępny i to dla każdego (np. miejskie biblioteki cyfrowe). Dziś najwięcej moich znajomych poznanych na różnych grupach dyskusyjnych, forach, kanałach IRC pochodzi z Nowego Jorku, więc pomimo tego, że nie żyję tam, na co dzień obcuję z Nowojorczykami.

anakin

-> że nie żyję tam na co dzień, obcuję z Nowojorczykami.* (zbędny przecinek i brakujący przecinek)

Radzio

Wegetarianini, owi znajomi?
Bez względu jak głęboko wejdziecie w ów wszechobecny internet i jak dalece opanujecie formułę "<30gie" kupkę robić będziecie na mojej planecie, a mni się to zwyczajnie nie podoba i już. :D

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-11-29, 14:10:54
Jako zem Lach,wiec klade na to l******e  :lol: puszczam oczko do Radzia  8)

Przecież "po polskiemu" napisałem, że ... "taki jeszcze się nie urodzi...ł, który by prawdziwnych Lachonów ze sobą skłócił". :lol:

Radzio

A! Przypomniałem sobie. :)
Mogą mni skoczyć, na to, co Ty akurat sobie położyłeś. :D