Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

anakin

Cytat: Radzio w 2014-11-29, 14:29:35
Wegetarianini, owi znajomi?
Bez wzgl&#234;du jak g&#179;&#234;boko wejdziecie w ów wszechobecny internet i jak dalece opanujecie formu&#179;&#234; "<30gie" kupk&#234; robi&#230; b&#234;dziecie na mojej planecie, a mni si&#234; to zwyczajnie nie podoba i ju&#191;. :D

Nie nadążam za Tobą. Nie rozumiem o czym mówisz. Już na samych 7 żółtkach i 140 g żółtego sera na śniadanie, dzień w dzień, nie wyrabiam się w "formule <30 g, ani nawet do 30 g".

Problemem Twoim, ale także innych na tym forum, jest albo brak zdolności czytania ze zrozumieniem, albo brak dobrej woli. Albo zwyczajna zawiść i złośliwość.

Przeczytaj jeszcze kilka razy ten post, to może jednak zrozumiesz jego sens, to, co autor ma na myśli.

Z dnia na dzień coraz bardziej współczuję obu panom Kwaśniewskim logiki "Optymalnych".

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-11-29, 14:05:56
Ja uważam, że i Farmer i Anakin powinni pisać po angielsku.
Człowiek by sobie d... nie zawracał  :lol:
Dekiel delka zawsze pozna :D , pamietasz jak mowilem o otyjoe2, teraz czaisz?  :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: anakin w 2014-11-29, 14:45:59
...
Problemem Twoim, ale także innych na tym forum, jest albo brak zdolności czytania ze zrozumieniem, albo brak dobrej woli. Albo zwyczajna zawiść i złośliwość.
...

To nie jest mój problem. Uważnie czytam to, co piszesz, piszecie- wskazani przez Ciebie piśmienni. Powstrzymaj się od  kilku uwag. :D
Dla określonego wieku osobniczego określona została minimalna dawka dobowego spożycia białka. Nie wiem jaka ilość Tobie jest należna, ponieważ nie posiadam zdolności określania wieku biologicznego u kogokolwiek, natomiast z analizy Twoich tekstów czytelnie wynika, że białka spożywasz za mało, głodzisz się.
Oczywiście wolno Ci eksperymentować na własnym organizmie, ale .. pogięło Cię za młodu? Raz piszesz o mojej dodatniej aurze(zapewne, gdy zwracam się nią w kierunku innych, a teraz z kolei pakujesz mię w "zawiść i złośliwość"(gdy tylko ciebie pośrednio, bo przez drut dotknę).
"<30gie" to tylko prowokujące, nie tylko Ciebie, hasło wywoławcze, mające na celu zastanowienie się, co- tym razem Tobie, powinno wchodzić w dół od czubka głowy. :D
Wybacz, zapytam @Zyon'a.
Czy teraz jest troszkę mniej populizmu, a więcej treści? Pytam, ponieważ zgodny z Anakin'em odhaczacie moje posty, lekceważąc moją druciarską pracę. Jak, według Ciebie powinienem się Wam zrewanżować, podobnie? :D

Anakin.
Na pozostałe, poruszone przez Ciebie, zagadnienia odpisałem powyżej, gdyż domniemam, że to jest przyczyną ich powstania. 3>

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-11-29, 14:44:40
Auć!
Chyba, że twardziel taki  :D

:shock: :shock: :shock: tak otworzą oczęta, ... gdy im się gruncik omsknie. :lol:

Zyon

Cytat: Radzio w 2014-11-29, 16:31:30
Cytat: anakin w 2014-11-29, 14:45:59
...
...

To nie jest mój problem. Uważnie czytam to, co piszesz, piszecie- wskazani przez Ciebie piśmienni. Powstrzymaj się od  kilku uwag. :D
Dla określonego wieku osobniczego określona została minimalna dawka dobowego spożycia białka. Nie wiem jaka ilość Tobie jest należna, ponieważ nie posiadam zdolności określania wieku biologicznego u kogokolwiek
Dziecko ma 29 latek jezeli ci to potrzebne do czegos.
Work Buy Consume Die

Radzio

Statystycznych, ale nadal nie biologicznych. Te są jedynie ważne przy określaniu "biologicznej wartości Człowieka". :D

Zyon

Moge ci dodaktowo podac, jezeli oczywiscie chcesz do wiek emocjonalno-intelektualny: 10 lat.
Work Buy Consume Die

Radzio

Radzio

Je jak moja stara Mama i zachowuje się podobnie. :?

Radzio

... bowiem chce długo żyć- w kosmosie. 8)
Jak będzie dalej tak kombinował, to mumu w końcu(nie wiem kiedy to będzie) metabolizm liszaje zafunduje i to kosmiczne! :(

Radzio

A! Bo przypomniałem sobie. :)
Nie jest powiedziane, że Morgano nie żyje, być może dlatego, bo nie było komu wykazać mumu, że "formuła <200gie" w kalkulatorze jest przypadkową pomyłką- taki to był "frajer".  Jedna uwaga! Mogę i ja się mylić, ponieważ na dniach zostało ustalone, że również uprawiam frajerstwo. O! :D

MariuszM

Radzio,miska nie pozwala...!!! Dzieki temu dostalem sie tu.... Nie deprecjonuj tego Lachu!!!!!! :D

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-11-29, 22:57:57
Radzio,miska nie pozwala...!!! Dzieki temu dostalem sie tu.... Nie deprecjonuj tego Lachu!!!!!! :D

A kto bogatemu Lachowi zabroni. 8)
Skłócić z Tobą i tak się nie dam. :lol: :P

Zyon

Wlasnie byl w radiowej trojce pan Zieba i mowili o przeiebieniach
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-01, 11:22:31
Wlasnie byl w radiowej trojce pan Zieba i mowili o przeiebieniach
Zboczeńcy, tak w radio?! :shock:

Zyon

Dlaczego zboczency, nic nie gadali o wegetarianizmie i, ze doktor tak zaleca
Work Buy Consume Die

Gavroche

Przeiebienia takie intymne mi się wydają ;)
Aaaaa, smartfona nie umiesz używać? :lol:

Co trzeba zatem robić, by uniknąć przeziębienia?

chill

Cytat: Radzio"formuła <200gie"

Cholercia o tej pierwsze słysze :D Biała czy fatu ? :D

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-12-01, 11:36:17
Przeiebienia takie intymne mi się wydają ;)
Aaaaa, smartfona nie umiesz używać? :lol:

Co trzeba zatem robić, by uniknąć przeziębienia?
Wiem, wiem, sa apki od przeziebien  :D
Work Buy Consume Die