Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: adampio w 2014-09-16, 03:46:05
Obowiazkowo!!! :lol:
Byl omlet z sosem tatarskim :lol: :lol: :lol: :lol:
Szybko i do syta :lol:
Smacznego. :D
Choć spóźnione. :lol:

renia

Śniadania w nocy to ja nie potrafię jeść.  :? Nawet jakbym wyjeżdżała na Alaskę... 8) :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-16, 07:14:38
Śniadania w nocy to ja nie potrafię jeść.  :? Nawet jakbym wyjeżdżała na Alaskę... 8) :lol:
Ja też. W ogóle w nocy nie mogę jeść.

renia

W nocy trudno spać, a co dopiero jeść... :shock: :lol: :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-16, 07:55:18
Ja jak coś przekąszę (co zdarza się chyba raz na 2 lata) coś w nocy to odczuwam ciężar, jakbym napuchła. :?

renia

Ja nawet na weselach jak jestem do rana, to w nocy już nie jem... :roll: sporadycznie się zdarza, że coś tam niewielkiego skubnę...np. śledzika... :D

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-09-16, 10:36:48
Cytat: renia w 2014-09-16, 07:55:18
Ja jak coś przekąszę (co zdarza się chyba raz na 2 lata) coś w nocy to odczuwam ciężar, jakbym napuchła. :?
Ja dawniej regularnie wstawałem w nocy wyjadać z lodówki zimne mięsa z majonezem :D
Nic mi nie było, wręcz przeciwnie, lepiej się żyłem dzięki takiej dodatkowemu posiłkowi  8)
Ale tyrałem wtedy jak wół.
Samo przyszło, samo odeszło...

Zyon

No zimna kielbasa z majonezem w srodku nocy rulez  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Zwłaszcza po pijaku i wszystko wypaćkane dokoluśka :lol:
A czasem kabanoski i kawałek pomidorka w łóżeczku nad ranem ;)

Zyon

No i znowu pokazales swoje nizinno-plebejsko-zulerskie korzenie z tym pijanstwem  :?

:lol:

Ale tak jest w istocie, zwlaszcza podczas nocno-porannych powrotow ta kompozycja smakuje wyjatkowo  :lol:
Work Buy Consume Die

MariuszM

widze,ze jestescie z tych wyzszych nizin,co jeszcze sa wstanie zrobic sobie cos do jedzenia ;) :D z rana-wieczoa ;) :lol:

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-09-16, 11:41:10
widze,ze jestescie z tych wyzszych nizin,co jeszcze sa wstanie zrobic sobie cos do jedzenia ;) :D z rana-wieczoa ;) :lol:
Nie każdy, tak jak Ty, wraca z dwiema lalkami z bansu ;)

adampio

Cytat: Dasna w 2014-09-16, 07:47:06
Cytat: renia w 2014-09-16, 07:14:38
Ja też. W ogóle w nocy nie mogę jeść.
!! On po prostuchce zarcia i koniec.

W nocy? Kochani to my ustalilismy te nazwy : dzien, noc, po poludniu, podwieczorek itd....
Nasze cialo zna tylko dwa etapy: glodny i nie glodny. Jezeli chce jesc kiedy ja zaczynam byc aktywny to nie bede mowil...." nie ty teraz nie dostaniesz bo to noc"
Organizm chce tego co potrzebuje i jak wola, ze jest glodny to ja mu to daje. Malo ale tresciwie. :lol:

Poza tym wrocilem i witam wzystkich ponownie! :lol:

renia

Witam, witam. Ja też -  czym wcześniej wstanę, tym wcześniej zgłodnieję. Lubię jeść tak 2 godziny po obudzeniu. He... 8)

Blackend

Najlepiej w ogóle nie jeść i święty spokój. ;)  :lol:

adampio

Byl ktos madry, ktory powiedzial: dwoch polakow trzy zdania a inny powiedzial jeszcze, ze kazdy organizm jest inny czyli jak dwoch polakow to musza byc cztery mozliwosci!! :shock: :lol:
Mnie sie to podoba i dlatego akceptuje niejedzienie, mniejsze jedzenie lub tez wpierjedzenie po powstaniu z lozka!!! :lol: :lol:

Blackend

Podanie jedzenia do łóżka też akceptuje. ;)

adampio

renia

Tylko zależy czy się jest podającym, czy otrzymującym... :roll:

adampio

A dla mnie to nie jest wcale wazne. Wazne byle razem :lol: