Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

To żeś Anulce apetyt podkręcił... :?

Diogenes z Synopy

już zjadła zapewne  ;-)  . Mielone wcale nie lepsze, bo tam niewiadomo co w środku  ;-)

Anulka177

Diogenes, jak mogłeś mi to zrobić?  :? :? Właśnie zmieliłam te płucka i mi się odechciało cokolwiek z nich pitrasić :? :evil: Nic, wrzucę do zamrażalnika, jak zapomnę o tym, co tu napisałeś to je odmrożę i użyję jako farsz (jeszcze nie wiem do czego) 8)

Diogenes z Synopy

Zamroź. Będę w Szklarskiej Porębie  to przyjadę i mi odgrzejesz.  ;-)    Zjem za karę podwójne porcję  ;-)

Diogenes z Synopy

to ja lepsze numer sobie zrobiłem. Przed konsumpcją mózgu, włączyłem sobie film gdy jakiś wariat jadł mózg z żywej małpy. Silną wolę ćwiczyłem  ;-)  i czy jestem naprawdę zmotywowany.   :lol:  . Zosi nie pokazałem.

Anulka177

O mózgu żywej małpy oglądałam, ale widziałam też film "Wszystkożerni" , po którym miałam pewne problemy z jedzeniem mięsa :)
Na konsumpcję płucek zapraszam, tyle że Szklarska Poręba to niekoniecznie nasze okolice. Kotlina Kłodzka trochę w bok  :wink:

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-04-20, 16:50:50
Zamroź. Będę w Szklarskiej Porębie  to przyjadę i mi odgrzejesz.  ;-)    Zjem za karę podwójne porcję  ;-)

Ale jako rekompensatę przywieź Anulce coś wykwintnego. Może ośmiorniczki... 8) :wink:

administ

Takie rzeczy to pełowiacy wyprawiają, a nie praworządni obywatele... ;)

Diogenes z Synopy

Myślałem o 2 śledzionach bydlęcych, bo pewnie u nich niedostępne :roll:   ;-)   . Pewnie ucieszy się z rarytasów.   :roll: . Ośmiorniczki to są w każdej bidronce.    8)   ;-)

administ

:lol:
Właśnie i jeszcze taką aferę z powszechnie dostępnego towaru zrobili... ;)

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-04-20, 20:31:51
Myślałem o 2 śledzionach bydlęcych, bo pewnie u nich niedostępne :roll:   ;-)   . Pewnie ucieszy się z rarytasów.   :roll: . Ośmiorniczki to są w każdej bidronce.    8)   ;-)

Już bym wolała dostać 2 śledzie... :lol:

administ

Ale jak już to pewnie wypatroszone... ;)

renia

Śledzi się nie brzydzę patroszyć, ale już flądry tak. Mają "łeb" jak żaba... 8) :lol:

administ

Ryby są paskudne w oprawianiu.  :?

renia

Wolę rybę oprawiać niż wieprza... 8) :lol:

administ

A to ja mam odwrotnie...  8)

Anulka177

Umówmy się Diogenes, że nic mi nie przywieziesz, wystarczy, że przyjedziesz i te płucka zjesz  8) Jeszcze was kawą poczęstuję i jakimś sernikiem, jak tylko odpowiednio wcześnie mnie poinformujesz, że wpadacie w gościnę :D

renia

Cytat: admin w 2016-04-20, 20:54:32
A to ja mam odwrotnie...  8)

Ale pewnie masz na myśli półtuszę, a nie całą świnię... :roll: 8)

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-04-20, 21:13:19
Umówmy się Diogenes, że nic mi nie przywieziesz, wystarczy, że przyjedziesz i te płucka zjesz  8) Jeszcze was kawą poczęstuję i jakimś sernikiem, jak tylko odpowiednio wcześnie mnie poinformujesz, że wpadacie w gościnę :D

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-04-20, 21:33:59
Cytat: Anulka177 w 2016-04-20, 21:13:19

toć tak z pustymi ręcami w gości nie wypada  :roll:  ;-)  . Choć słoik łoju złożę w darze  :roll:  :)

>  >  >  dziś rano  kotlecik, gofra posmarowałem wspaniałym smalcem spod owego. Pasztet z woła wątroby z żurawiną. I ser żółty z masłem na goferku.  Nać, ogórek kisz.

Na obiad też kotleciki będą, sos zagęszczę żółtkami. Kawałek WiO -  brokuł z masełkiem i łyżka buraczków, pyrki dwa.  :D