Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ja 4 żółtka (późne śniadanie i głodna już bardzo byłam), w to plasterek szynki, masełko i szczypiorek (wszystko razem na patelni). To wsjo. :D Oczeń charaszo... 8)

renia

Cytat: Zyon w 2015-11-18, 10:23:30
No malo skomplikowane, kupilem, zjadlem, nic nie kombinowalem...

:? teraz obserwuj objawy... :roll:

Zyon

Wlaczylem 3 stopery, beda lapac czas w 1, 4 i 5 godzinie czasu i wtedy sprawdze objawy. :shock:
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

objawów sympotomy poszukaj w starszych postach kangura - zatrucia rtęcią, i na temat przebiałczenia makrelą ( skoki ciśnienia, i gorące uszy )   ;-)

Zyon

Oj lepiej nie, bo jeszcze jakiej edytozy dostane... :?
Work Buy Consume Die

administ

:lol:
Zatrucie makrelą, to groźna choroba - białkoza chyba się nazywa? :roll: ;)

Gavroche

Raczej imigrantkoza.;)

Zyon

Cytat: admin w 2015-11-18, 11:06:42
Zatrucie makrelą, to groźna choroba - białkoza chyba się nazywa? :roll: ;)
I jakies tam srodki do wedzenia szkodliwe ponoc....ale jak Adam wcina brzuszki hormonalnych lososi, to pomyslalem, ze ten tydzien rybnej dyspensy jeszcze mnie zalapie  :D
Work Buy Consume Die

administ

Straszne przekleństwo to wędzenie, bo jak zwykle szkodliwe, ale takie smaczne... ;)
A wiadomo, że wszystko co smaczne to szkodliwe jest na pokaranie!  8)  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Zyon w 2015-11-18, 12:00:34
I jakies tam srodki do wedzenia szkodliwe ponoc....ale jak Adam wcina brzuszki hormonalnych lososi, to pomyslalem, ze ten tydzien rybnej dyspensy jeszcze mnie zalapie  :D

http://www4.rp.pl/Przemysl-spozywczy/311199881-USA-genetycznie-modyfikowany-losos-trafi-do-sklepow.html

renia

Nieszkodliwe? Skąd oni to wiedzą? Po latach się okaże... :roll: :twisted:

Blackend

"Czas pokaże"  :lol:

administ

GMO dobrze wróży... ;)

Blackend

Wróżbiarstwo zawsze było popłatne. ;)

administ

Ale różdżkarstwo chyba jakoś ostatnio podupadło albo nie zwracałem uwagi na ostatnie doniesienia naukowe w tej dziedzinie nauki... ;) 

renia

Jarek

Zależy od regionu :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2015-11-19, 20:50:43
Ale różdżkarstwo chyba jakoś ostatnio podupadło albo nie zwracałem uwagi na ostatnie doniesienia naukowe w tej dziedzinie nauki... ;) 

Też nie śledzę, bo w ziemię nie inwestuje. ;)

administ

Ale jak krzyż bolał, to zaraz brali takiego na "cieki wodne" i jak ręką przechodziło.  :shock:
Trzeba było tylko te cieki omijać, czy coś w podobie... ;)  :lol:

Blackend

No jacha, przekonywała mnie kiedyś babeczka, że przyszedł różdżkarz, kazał przestawić łóżko i wszystkie boleści jak ręką odjął.  :shock: ;)