Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Wiadomo, bo w umiejętności facetów się nie wątpi! ;)

administ

Cytat: Anulka177 w 2016-08-04, 20:35:11
Aż takie masz wątpliwości, co do moich uzdolnień kulinarnych? :shock: :lol:

Wszystko zależy od apetytu... ;)

Diogenes z Synopy

Apetyt dopisał.
Cwaniaka białego przepysznego kilka plastrów (rozpływał się w ustach), jeden czarny. Pół gofra z masłem i wątrobianką i kawałek swego pasztetu. Nać i pomidorki.

Kawkę ze śmietanką zagryzę czoko.

administ

Głód najlepszym kucharzem.  8)

Anulka177

Jak człowiek głodny to się sprawdza przysłowie : "wełna, nie wełna,  byle du..a pełna "  :lol:

administ

Jasne, ale czy aby na pewno to przysłowie głodu dotyczy? :roll: ;)

renia

Dlatego zawsze jest dobrze mieć zaplanowane posiłki, aby "nie napchać się wełną"... :lol:

Gavroche

Jak ci ludzie, w takim razie, przetrwali tyle tysięcy lat? :shock:

Zyon

Cytat: renia w 2016-08-05, 13:05:04
Dlatego zawsze jest dobrze mieć zaplanowane posiłki, aby "nie napchać się wełną"... :lol:
Dieta Pudelkowa widze  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Gavroche w 2016-08-05, 13:06:01
Jak ci ludzie, w takim razie, przetrwali tyle tysięcy lat? :shock:

Nie przetrwali. :? Umierali i nowi się rodzili... :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2016-08-05, 13:14:40
Cytat: renia w 2016-08-05, 13:05:04
Dlatego zawsze jest dobrze mieć zaplanowane posiłki, aby "nie napchać się wełną"... :lol:
Dieta Pudelkowa widze  :lol: :lol:

Aż musiałam sprawdzić... :shock:

http://kaminska.wcislo.salon24.pl/618920,dieta-pudelkowa-dla-kogo-i-za-ile  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2016-08-05, 09:49:25
Cytat: Anulka177 w 2016-08-04, 20:35:11
Aż takie masz wątpliwości, co do moich uzdolnień kulinarnych? :shock: :lol:

Wszystko zależy od apetytu... ;)
He he he  :wink:

Diogenes z Synopy

na obiad - do reszty sosu śmietankowego z borowików dolałem śmietankę i zredukowałem. Ściąłem na niej żółtka. Dodałem 3 róże ugotowanego brokuła i nakryłem je ementalerem niczym pierzynką. Lekko rozpuścił się. Gałka i natka dopełniły smaku i grubo zmielony pieprz. Kurkuma dodała przepięknego koloru.

Zosia będzie miała żółtka posadzone na szpiku  i brokuła z masłem.

więc już pewnie jest wiadomo, że kości woł. na jutro bulgocą się z warzywami    :D  . Może barszcz biały? Dodam tłustego ugotowanego ogona i żółtka  :roll:

renia

Ogon od jakiego zwierzęcia... :roll:

administ

Pewnie samczego... ;)

renia

No to smacznego... 8)

administ

Hanniusiowi naturalnie... ;)

Blackend

Taki homo-maczo?  :shock: ;)

renia

Cytat: admin w 2016-08-05, 18:04:12
Hanniusiowi naturalnie... ;)

On jeszcze się gdzieś odzywa... :roll:

renia