Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Dekorowanie potraw

Zaczęty przez renia, 2014-10-24, 20:44:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Tylko kto to zrobi, jak się nie chce?  :roll: :wink:

renia

Trzeba sobie panią wynająć do dekorowania... 8) :lol:

administ


Gavroche

Mnie się przypomniało, jak dr Kwaśniewski zalecał posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem :D
Utkwiło mi.

administ

Poważnie?  :shock:
Który cooleś tak twierdził?  :roll: :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-10-24, 21:03:10
Poważnie?  :shock:
Który cooleś tak twierdził?  :roll: :wink:
Na własne oczy czytałem w książce :D

administ

Dziwne!  :shock:
Nie kojarzę.  :?

Gavroche

Cytat: admin w 2014-10-24, 21:09:16
Dziwne!  :shock:
Nie kojarzę.  :?
Głowy nie położę, ale jestem prawie pewny  8)

renia

Dr Kwaśniewski mleka w proszku nie zachwalał, wręcz przeciwnie... :roll:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-10-24, 21:17:07
Dr Kwaśniewski mleka w proszku nie zachwalał, wręcz przeciwnie... :roll:
Cukier jeszcze mniej ;)
A przy obfitym posypaniu jednym lub drugim, przesuwa się nieco BTW...

renia

Może raczej to było posypanie wiórkami kokosowymi... :roll:

renia

Szkoda, że w KK-700 nie ma zdjęć potraw... :roll: :?

Blackend

Szkoda, że została w ogóle napisana, bo nie byłoby szkoda, że nie ma zdjęć. ;)

renia


administ

Spracowaliśmy się przy tej książce, jak przy żadnej innej i jeszcze źle...  :? :wink:

Radzio

Cytat: Blackend w 2014-10-25, 12:44:14
Szkoda, że została w ogóle napisana, bo nie byłoby szkoda, że nie ma zdjęć. ;)

E, z tymi zdjęciami to taka młodzieńcza prowokacja. Jak miałem kilka lat też lubiłem oglądać obrazki... .

renia

Cytat: admin w 2014-10-25, 12:48:08
Spracowaliśmy się przy tej książce, jak przy żadnej innej i jeszcze źle...  :? :wink:

Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej... :roll: 8)

administ

Nie pierwszy i nie ostatni, co wie lepiej od samego Doktora i dobre na lepsze chce poprawiać...  8)  :lol:

renia

Muszę trochę pomarudzić, a nie tylko chwalić. 8) Jak ja jakiś przepis wystawiam, to zawsze jakieś uwagi krytyczne są, więc oddaję... :lol: 8)

Ale wiem, że pracy musiało być z tą Książką co niemiara... :roll: