Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Robienie masy- kilka pytań

Zaczęty przez michal23l, 2014-12-18, 17:32:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-12-27, 16:22:10
Nie mow Maestro,ze taki stary jestes..... ;) Automaty to klasyka lat 90 ;)
No stary, ale się nie czuję :lol:
Automaty? No proszę Cię, poruszające się góra-dół-bok piksele :lol:
Miałem wtedy wymagające treningi i szkołę, a w wolnym czasie łaziłem ze słoikiem i siatką po bajorach. ;)
Kolega, teraz wielki informatyk, wymógł na mnie obietnicę, że kiedyś zacznę grać, ale obiecałem, że dopiero jak gry osiągną jakość filmów fabularnych, więc mam jeszcze czas ;)
Uważam to za stratę czasu, ale wiem, że np. antyterroryści grają w strzelanki typu FPS, a piloci w walki powietrzne, więc jakieś tam pobudzanie OUN jest.
Ale wiesz, na "nie lubię" nie ma rady :D

Zyon

Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai? :D
Work Buy Consume Die

MariuszM

nie pogardzilbym taka zabawka. Moja ulubiona gra, w kt juz nie gram Live for speed www.vnd.youtube:Cqg5vE3she4?vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google&vndel=watch :D

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-27, 16:43:02
Stary czlowiek z ciebie w takim razie, pierwsze gry na automaty to u mnie okolice 83-84 a ty juz miales treningi.....znaczy sie zmiana kodu na 50 sie za rogiem czai? :D
Nie, jeszcze przed 40, a treningi zacząłem w '85, jako 9-latek, przez 4 lata był to koń z łękami, potem PC :D
Wolałem żaby, niż piwo i baby ;)

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2014-12-27, 16:53:01
Nie, jeszcze przed 40, a treningi zacząłem w '85, jako 9-latek, przez 4 lata był to koń z łękami, potem PC :D
Dmuchales chociaz te zaby ;) przez slomke  :twisted:

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-12-27, 17:04:27
Dmuchales chociaz te zaby ;) przez slomke  :twisted:
Nie niszczyłem przyrody bez potrzeby :D
Poza tym kolega kiedyś dmuchał samicę ropuchy szarej pełną jaj i mu ten skrzek przez słomkę się cofnął  :lol:
Takiego pawia to w żadnym ogrodzie nie widziałem ;)

Zyon

Spoko, mozna miec wszystko naraz ale od biedy potrafie zrozumiec, choc kolegow, ktorzy nie grali na automatach uwazalem zawsze za nieco uposledzonych :D

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-27, 17:11:02
Spoko, mozna miec wszystko naraz ale od biedy potrafie zrozumiec, choc kolegow, ktorzy nie grali na automatach uwazalem zawsze za nieco uposledzonych :D

Oni Ciebie pewno też :D

Zyon

No tak, ale kto sie przejmuje zdaniem uposledzonych?  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-27, 17:21:21
No tak, ale kto sie przejmuje zdaniem uposledzonych?  :lol: :lol:
Wszyscy.
Choćby Einsteina czy Hawkinga. :D

oldboy

Też bardzo miło wspominam erę automatów. Gier często nie wymieniano więc takiego streeta opanowywało się do perfekcji i za żetona, przechodziło się mniej udolnym graczom lub grało na kasę "na perfekty". Pamiętam, że jeszcze w technikum tam zaglądałem ale już tylko na pinballe.

RafałS

Teraz takie automatum jakoby z wszystkimi automatami na MAME skonstruować sobie można w domu. Do tego zamknąć szczelnie w pomieszczeniu, nakopcić papierochów i voila!  :wink:

Radzio

Na papierochy jest akcyza, może coś tańszego jako substytut, wilgotna skarpeta? :D

administ

Jak chcesz budżetówę, górników, emerytów i rencistów puścić bez skarpetek, to czemu nie?  8)  :wink:

Radzio

:lol:
Aż się obejrzałem. :shock: :wink: :mrgreen:
U Chinoli, tych ze zburzonego teatru, parę można kupić za grosze. Jedna wystarczy, aby intymną imprezkę rozwalić, że ho, ho, ho. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gavroche

Chyba, że to akurat pensjonariusze oddziału laryngologicznego. ;)

Radzio

I okulistycznego. ;) Ale akurat ci na flipery "paczą" niechętnie, a od dymu tylko "paczą". :D ;) :lol:
O... o... odkodowałem, zupełnie przy okazji. :D

Zyon

Cytat: RafałS w 2014-12-28, 13:40:57
Teraz takie automatum jakoby z wszystkimi automatami na MAME skonstruować sobie można w domu. Do tego zamknąć szczelnie w pomieszczeniu, nakopcić papierochów i voila!  :wink:
ja ciagle gram w te gry na MAME32 :D super sprawa, zgromadzilem tego pare tysiecy i zasuwam sobie po kolei  :D Street Fighter II Turbo Ultimate Edition i jest zabawa na 2 pady na cale dnie :D
pamietam prawie wszystkie ciosy :D
Work Buy Consume Die