Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Pytanie do Admina

Zaczęty przez grenis, 2015-01-02, 11:11:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Strach się bać - zaczęło się. ;)  :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2015-01-02, 19:50:34
A jak ktoś gra znaczonymi, to co z takim zrobić?  8)

Wypada z gry... :?

Blackend

Cytat: Gavroche w 2015-01-02, 20:06:40
Tylko nie likwiduj konta, może to Anasio z kolegami usuwają posty, w których się niunio ośmieszył?  :lol:

Gavro, widzę Cię, jeszcze Cię widzę. ;)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2015-01-02, 20:08:59
Cytat: Gavroche w 2015-01-02, 20:06:40
Tylko nie likwiduj konta, może to Anasio z kolegami usuwają posty, w których się niunio ośmieszył?  :lol:

Gavro, widzę Cię, jeszcze Cię widzę. ;)
Póki życia, póty nadziei... :lol:
Ciekawe jednak co się chłopakom popitoliło w Kawiarence?

renia

Może oni nie są pełnoletni i zasady się zmieniły... :roll: :?

Blackend

Wszystko w swoim czasie się wyjaśni, jak zawsze, jak zawsze...  8)

jukor

Ja tam furiatem czy cholerykiem nie jestem i póki co kawele w domu wypije. :D

Radzio

Cytat: jukor w 2015-01-02, 20:00:00
Ja też nie mogę napić się kawy w kawiarence -- od wczoraj.

Jukor.
Mam dobrą wiadomość, mimo tego żeś Uchodźca. ;)
Kryterium demokratycznego podziału nie jest liczba postów, to przecież tylko moja, przykładowa insynuacja. :D
No popa teraz.
Nałogowcom kawa jest potrzebna do w miarę zrównoważonego bytu, niech KOCSują, bowiem co zrobisz, kopiko nakarzesz sysać?
Tu, w Centrum Informacji pozostali Użytkownicy mogą w dalszym ciągu,  o d p o w i e d z i a l n i e  kształtować, w tym sobie, odzyskaną świadomość, że MOGĄ! :D
Zadowolony! :lol: ;)

jukor

Zaraz uchodźca. Nie lepiej Europejczyk!
Ja tak mam, że żadne nałogi mną rządzić nie będą :D Jak stwierdzam, że coś mnie za bardzo pociąga, to odstawiam na boczny tor.
Radziu - cieszę się zawsze z tego, co mam. Także zadowolony :wink:

Radzio

Pewnie, że nie "zaraz", jakiś czas przecież już bytujesz. ;) :lol: :lol: :lol: ;)

jukor

No jakiś czas...ale do tej pory to w takim dużym rozkroku. A to taka niewygodna pozycja. Co prawdą dzieci już nie planuję, ale kolana niech będą bliżej siebie.  :wink: A tak bardziej na poważnie, to zameldowałem się na stałe w NL. Sporo ostatnio u mnie się działo. Zmieniłem miejsce pracy i pracodawcę, dlatego trochę nieobecny tu byłem. Mam nadzieję, że zostanę usprawiedliwiony :wink:

Radzio

:lol:
Twój głos nie powinien się zmarnować. ;) :lol: :lol: :lol:

jukor

Marnotrawstwo nie wskazane :wink:

Zyon

Cytat: grenis w 2015-01-02, 17:02:18
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany.
Wobec tego usuwam konto, życząc Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj....  :D
Trzymajcie sie cieplo  8)
No bez jaj  :? wiadomo chociaz o co chodzi?
Work Buy Consume Die

Radzio

Może o takie hasło, zajadę znienacka. ;) :D

Bierni, bowiem wierni. :lol: :wink: :mrgreen:

administ

Cytat: Zyon w 2015-01-02, 23:41:51
wiadomo chociaz o co chodzi?

Chodzi o to, że miała być noworoczna zmiana, a wyszła kaszna, bo mi się kliknęło nie tam gdzie trzeba, ale pracuję nad tym felerem, żeby wszystko wróciło do normy.  8)

Zyon

No tak myslalem, wiele forek od wczoraj przechodzi zmiany, wiekszosc w bolach na gorsze :D

szkoda, ze grenis sie wykapal w goracej wodzie i zamiast poczekac na jakies oficjalne dementi skasowal konto
Work Buy Consume Die

renia

Zamiast kąpać się w gorącej wodzie lepsza jest postawa morsa... :lol:
I dobrze, że się wyjaśniło... :D

administ

Cytat: Zyon w 2015-01-03, 14:06:32
szkoda, ze grenis sie wykapal w goracej wodzie i zamiast poczekac na jakies oficjalne dementi skasowal konto

Zawsze może wrócić, a ja trochę skołowany byłem expanderami, megamajtami, łączami i tak wyszło.  :?
Do tego tak chciałem ustawić Forum, aby się samo pilnowało i nie zauważyłem, i tej zmiany.