Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty?

Zaczęty przez vvv, 2015-05-17, 23:44:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Ok, jedynie piramidów warto nie stawiać obok reszty posągów gdyż funkcje ich innego charakteru były.

Gavroche

Zyon

Cytat: admin w 2015-05-27, 16:14:24
Cytat: Zyon w 2015-05-27, 15:29:31
Krotko mowiac na razie sytuacja wyglada tak:
wiesniactwo, buractwo, przasnosc, zasciankowosc czyli boczek, smietana, jaja, ser
erudycja, elokwencja, elitarnosc, elegancja czyli osmiorniczki, bawole policzki, kawior, szampan za 1500

Czy mogę wybrać ten pierwszy zestaw? ;)  :D
A do picia mineralna gazowana, schłodzona z cytrynką za 4zł . :roll:
Ale ten pierwszy to taki pisiorski troche  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Zyon

hehe no bo dzisiaj to jakos sie pozmienialo troche, pis to juz nie obciach, dzis peo to obciach, czytaliscie wczoraj ten "list  wkurzonego wyborcy PO"? No wczoraj odpytywali platformersow z tego w tivi
Work Buy Consume Die

administ

A to już nie na moją głowę...  8)
Moja ma inne problemy. ;)

Diogenes z Synopy

Można ?   można   (  bez WSI  :)

http://weekend.pb.pl/4160029,44597,pot-na-czole-perfekcjonisty

Jeśli chcesz biegać, przebiegnij kilka kilometrów. Jeśli chcesz zmienić swoje życie, przebiegnij maraton.

szef firmy wycenianej na 2,8 mld zł i zarabiającej co kwartał dziesiątki milionów złotych.

Zyon

Och jej a GieWu miala wreczyc Bronkowi nagrode dla "czlowieka Roku 2014", laudacje mial wyglosic sam szef Europy, Donek, klaskac mieli Holand, Wajda, Olbrychski......a teraz taka cisza... ojej  :? :?

ksiazke mam w pdf jakby co
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

MariuszM

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2015-05-28, 15:39:38
pozyczyles na wieczne nie oddanie ;)
Mam parę zaj.... w ten sposób książek z bibliotek różnych miast Polski.  :lol:

administ

Korwin ma słabość do kart, cybernetyczny mózg zasilany glukozą z rozdwojeniem, a może nawet roztrojeniem jaźni, więc spoczko, na pewno obejmuje całość... ;)

Sandman80

Cytat: admin w 2015-05-28, 20:38:27
Korwin ma słabość do kart, cybernetyczny mózg zasilany glukozą z rozdwojeniem, a może nawet roztrojeniem jaźni, więc spoczko, na pewno obejmuje całość... ;)

Bezwatpliwosci.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rp8JiEXNt7U   :lol: