Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty?

Zaczęty przez vvv, 2015-05-17, 23:44:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: Zyon w 2015-06-01, 20:34:28
Urwal panowie, co wy odpier...niczacie, z powodu polityki skakac do gardel? Dlaczego Mariusz usuniety?  :evil:

Niepotrzebne emocje z powodu obcych ludzi, którzy i tak mają elektorat za bydło.  :?  8)

administ

To nie powód, aby tu robił do mnie osobiste wycieczki. Ostrzegałem...  8)
Wywaliłem ten jego post, ale na pejsbooku pewnie zamieści, więc nic straconego.  :D

Sandman80

Cytat: jukor w 2015-06-01, 20:35:27
Współczesną historię, to dzięki PO mamy, za co :zadowoleni" ludzie podziękowali.

Większe bezrobocie większe długi jeszcze więcej państwa jeszcze więcej ograniczeń itd..  :?

administ

Ale może nowa miotła będzie inaczej zamiatać... ;)

Zyon

Cytat: admin w 2015-06-01, 20:38:10
To nie powód, aby tu robił do mnie osobiste wycieczki. Ostrzegałem...  8)
Wywaliłem ten jego post, ale na pejsbooku pewnie zamieści, więc nic straconego.  :D
Dzizas jak dzieci :roll: , a takie narzedzie jak ozdrowiencza zupka bananowa na tydzien to po co jest, he?
Panie admin, chyba jakies szkolenie musze zrobic :D adminuje juz ponad 12 lat, ale wywalilem niewiele osob, za do bananowy bacik jest akuratna kara.
Skasowanie konta to skasowanie histori i wszystkiego, nie mogliscie sobie na prv wyjasnic paru spraw?
Work Buy Consume Die

administ

jukor

Cytat: Sandman80 w 2015-06-01, 20:38:45
Współczesną historię, to dzięki PO mamy, za co :zadowoleni" ludzie podziękowali.

Większe bezrobocie większe długi jeszcze więcej państwa jeszcze więcej ograniczeń itd..  :?

Strach ma wielkie oczy  :shock:

Postępując tak samo, czyli wybierając tego/tych samych, nie można się spodziewać innych rezultatów. Równia pochyła zatem. :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2015-06-01, 20:45:03
Nie dziękuję.  8)
Mi szkoda, nieraz zdarzylo mi sie poprztykac z kumplem, ale podobno kto sie lubi ten sie czubi. Z gavro czy mariuszem tez nieraz mialem sciny......kolejnego ubylo, bes sesu  :?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Trudno ocenić, nie widziałem tego posta... :D

Maniek

Cytat: Sandman80 w 2015-06-01, 20:38:45

Jasne, zgadzam się, z tym, że ja za rządy PO dziękuję Kaczorowi, i mam do tego prawo, bo kiedyś na niego głosowałem. Oszukał mnie strasznie.
A MariuszM sobie poradzi, faktem jest, że trochę przeginał, zaczął być mocno radykalny. Może wstąpi do PIS-u, i tam będzie budował IV RP ;)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2015-06-01, 20:49:22
Moim zdaniem nie bylo za co
Work Buy Consume Die

administ

No jak nie było?  :shock:
Przecież prosiłem...  8)

jukor

Cytat: admin w 2015-06-01, 20:33:14
A jakby się kto pytał, dlaczego MariuszaM jest wywalony to odpowiadam, że nie dostosował się do - http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4882.msg369121#msg369121

Ostatnio rzadko pojawiałem się na forum, ale zwracałem uwagę na posty Mariusza. Wylewał w nich jakieś swoje jakieś żale na otaczającą go rzeczywistość.
Może ŻO nie przyniosło mu oczekiwanych zmian w życiu i dlatego te osobiste wycieczki?

jukor

Cytat: Zyon w 2015-06-01, 20:57:49
Cytat: Gavroche w 2015-06-01, 20:49:22
Moim zdaniem nie bylo za co

Był obraźliwy post pod adresem Admina.

Gavroche

Mariusz ma taki tryb i tyle. :D
Każdy ma jakiegoś bzika.
Wierzę Ci, Zyon, rozumiem też Tomasza, ale Mariusza szkoda... :(

administ

jukor

Cytat: Gavroche w 2015-06-01, 21:10:50
Mariusz ma taki tryb i tyle. :D
Każdy ma jakiegoś bzika.
Wierzę Ci, Zyon, rozumiem też Tomasza, ale Mariusza szkoda... :(

Zgadzam się, szkoda...

Gavroche

Adminie, gdyby Mariusz schował dumę do kieszeni, zrozumiał nadużycie i poprosił Cię o możliwość powrotu na Forum (i gdybyś go zrozumiał ;) ) to moja prośba, rozpatrz przychylnie... :D

administ

Nie takie cuda na tym Forum się zdarzały, a mnie nie chodzi o przeprosiny, bo nic mnie nie obraziło, ale o zupełnie coś innego.  8)

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-06-01, 19:55:30
kontynuując problem patologicznej czynności  umysłu   ...    i manipulacji .

żeby sprzedać w Polsce jakiś produkt  np spodnie czy buty,   przedsiębiorca  musi zrobić wszystko , aby klient nie dowiedział się,  że jest to wyprodukowane w Polsce . Z takim czymś spotkałem się jedynie w Rosji i na Ukrainie :)

Nie winić nam tego biznesmena  ( ten chce dobrze  - zyski  )  , ale tę chorobę trapiącą naszych obywateli .

http://firma.pb.pl/4163896,35696,polskie-marki-brzmia-obco

Mnie polskie wyroby przyciągają. Wolę 100 razy polskie ciuchy niż "Made in China or Taiwan".  :lol: Sprzęt AGD też wolę polski, bo z częściami i naprawami latwiej. Męża też wybrałam Polaka, bo dogadać się idzie... :lol: 8) :wink: