Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

nu

NiejedEN by marzył o takim core ;)

Dasna

Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze a i w niedzielę zdążyłam nieco Jurijowi przez telefon powiedzieć, że chcę ćwiczyć więcej ze sztangą a w ogóle to podoba mi się Crossfit to dzisiaj ze stoickim spokojem, ale z diabelskim błyskiem w oku powiedział, "nie ma sprawy". :mrgreen:

Rozgrzewka była- zarzuty gryfu na klatkę , dumbbel snatch (lekkie 5 kg), power clean ot , tak do lekkiego spocenia.

Tylko potem
1.wyciskanie sztangi w leżeniu 4x 10 25 kg
                                          1 x 8 30 kg
2.Butterfly                            4x 10  20 kg
3.No i unoszenie nad głowę piłki 20 razy, potem pady i wyskoki w górę 15 razy i tak 3 serie.  :shock: O w mordę. Jurij tylko lekko pokrzykiwał, że jak nie uderzę piłką w podłogę to się nie liczy i poganiał mnie, szybciej , szybciej.  Potem jak jęczałam , że już  nie mogę to usłyszałam , że nie ma takiego słowa. :lol: :lol:
3. Potem samym gryfem , bo już nie dałam rady z jakimkolwiek obciążeniem zarzut na klatkę, przysiad i rwanie. O matko i córko.  :shock:To to z treningu bokserskiego jak mi wyjaśnił.
4. Na deser brzuszki w rożnych wariacjach  :? :(

:lol: :lol: :lol: No, ale bardzo mi się podobało i oczywiście rwania, zarzuty itd. będziemy trenować.
Teraz czuje się znakomicie. :D

Dasna

Dobrze, że dzisiaj cały dzień pasłam się śmietanką 30%, żółtkami, żółtym serem i słoniną. :mrgreen: Przezorny zawsze ubezpieczony. :lol:

renia

A jak Twoja waga? Stoi w miejscu? :roll:

Dasna

Cytat: renia w 2013-12-17, 17:03:10
A jak Twoja waga? Stoi w miejscu? :roll:
Nie.
Od początku takich regularnych treningów czyli 3 miesiące straciłam 6 kg.

renia

Sporo. Mięśnie się powiększają a waga spada... :roll: Ale chyba ten trend nie będzie stały... :roll: zniknęłabyś... :? :lol: :wink:

Moja waga za to spoi w miejscu (stale w tym samym kącie w łazience :wink:)

Dasna

Cytat: renia w 2013-12-17, 17:07:58
Sporo. Mięśnie się powiększają a waga spada... :roll: Ale chyba ten trend nie będzie stały... :roll: zniknęłabyś... :? :lol: :wink:

Moja waga za to spoi w miejscu (stale w tym samym kącie w łazience :wink:)
:lol: :lol:

Sporo. Ale czuję się znakomicie. Po prostu świetnie.

Dasna

A zapomniałam jeszcze o pompkach na na ławeczce.Już nie z kolan tylko pod skosem na palcach. Oooo, to też dało mi popalić. :lol:

Zyon

Cytat: Dasna w 2013-12-17, 16:59:26
Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze
zuch dziewczynka  8)
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-12-17, 17:19:09
Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze
zuch dziewczynka  8)
Dzięki, ojcze. :lol:

administ

A co z tym, co miało być dziś?  :roll: :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2013-12-17, 17:47:31
A co z tym, co miało być dziś?  :roll: :wink:
A co miało być dziś? :roll:

administ

Coś na f...  :mrgreen: :wink:

Dasna

Dasna

administ

Dasna

Gavroche

Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze a i w niedzielę zdążyłam nieco Jurijowi przez telefon powiedzieć, że chcę ćwiczyć więcej ze sztangą a w ogóle to podoba mi się Crossfit to dzisiaj ze stoickim spokojem, ale z diabelskim błyskiem w oku powiedział, "nie ma sprawy". :mrgreen:

Rozgrzewka była- zarzuty gryfu na klatkę , dumbbel snatch (lekkie 5 kg), power clean ot , tak do lekkiego spocenia.

Tylko potem
1.wyciskanie sztangi w leżeniu 4x 10 25 kg
                                          1 x 8 30 kg
2.Butterfly                            4x 10  20 kg
3.No i unoszenie nad głowę piłki 20 razy, potem pady i wyskoki w górę 15 razy i tak 3 serie.  :shock: O w mordę. Jurij tylko lekko pokrzykiwał, że jak nie uderzę piłką w podłogę to się nie liczy i poganiał mnie, szybciej , szybciej.  Potem jak jęczałam , że już  nie mogę to usłyszałam , że nie ma takiego słowa. :lol: :lol:
3. Potem samym gryfem , bo już nie dałam rady z jakimkolwiek obciążeniem zarzut na klatkę, przysiad i rwanie. O matko i córko.  :shock:To to z treningu bokserskiego jak mi wyjaśnił.
4. Na deser brzuszki w rożnych wariacjach  :? :(

:lol: :lol: :lol: No, ale bardzo mi się podobało i oczywiście rwania, zarzuty itd. będziemy trenować.
Teraz czuje się znakomicie. :D
Mnie się tak zdaje, że crossfit to słuszny kierunek dla Ciebie :roll:
Za kilka lat wciągniesz nosem Annie Thorsdottir :wink: