Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: renia w 2019-03-19, 20:51:14
Pewnie nie było fengszuja... :?
Oj, tak, tak.

Brak fengszuja , choć sauna mi go troche zastępuję. Ale to nie to co pełny fengszuj. :lol:

Dasna

Ale, ale w niedziele jadę do Lwowa. Ale chyba fengszuja nie dam rady sobie zapodac. :lol:

Brak czasu. Choć z Viktorem chce się spotkac i może jakiś trening, albo shisha. Viktor powiedział , że proponuje shishę. :lol:

renia

Apiać googlowanie... 8) :lol:

Dasna

Dasna

Może być jeszcze hookah. 8)

renia

To już chyba lepsze te geranium w uszach... 8) :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2019-03-19, 21:17:24
To już chyba lepsze te geranium w uszach... 8) :lol:
:lol: :lol:

vvv

renia

:shock: Zdeterminowana babeczka... :lol:

Dasna

Jako, że jestem we Lwowie to dzisiaj po 17.00 idę z Viktorem na trening w Dynamo.

Nie wszystkich chłopaków zobaczę , bo siedzą na zgrupowaniu kadry ( Pavlik juz drugi raz bierze udział w Mistrzostwach Europy), ale najwazniejszy jest trening. I pewnie Vasilij też będzie , więc już się cieszę. :D
Bardzo kibicuję Pavlikowi i chciałabym , żeby wysłali go na Mistrzostwa Świata . Jest naprawdę świetny i silny sam z siebie ( na czysto, bez wspomagaczy) , choć ma długie ręce i nogi. Bardzo zgrabny chłopak.  :D
I prowadza go dobrze, nie jest "zajechany" , nie miał do tej pory żadnych kontuzji ( ma 23 lata), więc dźwigać może długie lata i powoli rozwijac swoja siłę. No, choc Lasha Talaxadze , jest młodszy i już wszystko wygrywa, ale waży ok. 160 kg a Pavlik tak w granicach 98 kg.

Dasna

Wczoraj w Dynamo wciagałam tę atmosfęrę , z lubościa słuchałam huku, łomotu padających talerzy i sztang. Achhhh.... :D :D

To jest moje natchnienie. :D

A 12- latki, chłopaki jak przecinki podrzucaja rwą jak piórko 40 kg.Takie koniki polne. Ale dwóch dobrze rokuję. Wytrwałości. Młody narybek przychodzi.

Część pojechała na Mistrzostwa Ukrainy do 23 lat. Vasilij z nimi. No , ale i tak super było.
Ja sobie lekko potrenowalam . Wyrwałam parę razy 30 kg i podrzuciłam dwa razy 40 kg. Formy teraz nie przygotowuje na 6 kwietnia na Turniej a dopiero na koniec kwietnia na Mistrzostwa Polski Masters 2019 w Kwidzyniu ( e  :roll: ).

renia

Tak się zastanawiam nad tym "narybkiem"  :roll: czy podnoszenie ciężarów nie wpływa niekorzystnie na rozwój kości w wieku intensywnego rośnięcia...Tak słyszałam, że hamuje wzrost... :roll:

Dasna

Cytat: renia w 2019-03-26, 07:22:25
Tak się zastanawiam nad tym "narybkiem"  :roll: czy podnoszenie ciężarów nie wpływa niekorzystnie na rozwój kości w wieku intensywnego rośnięcia...Tak słyszałam, że hamuje wzrost... :roll:
To są mity. Dość powszechne.

Viktor ma 185 cm, Lasha Talaxadze prawie 2 m. Dzwigaja od 12- 13 roku życia.

Dasna

Pavlik Zakashevsky , któremu tak kibicuje dzwiga chyba od 10 roku życia , ma 187 cm i piękna sylwetkę.

renia

Cytat: Dasna w 2019-03-26, 07:27:05
Cytat: renia w 2019-03-26, 07:22:25
To są mity. Dość powszechne.

Viktor ma 185 cm, Lasha Talaxadze prawie 2 m. Dzwigaja od 12- 13 roku życia.

A naszemu "Młodzikowi" te mity powtarzałam... :lol: 8)

Dasna

Ostatnio z kolega rozmawialiśmy. On mowi : moja mama 150 cm, tata 160 cm. A ja? No, ja powinienem mieć 190 cm. :lol: Mam 160 cm. Dzwigam od dziecka.

RafałS

To bez dźwigania ile by to było? :)

Dasna

Cytat: RafałS w 2019-03-26, 08:22:45
To bez dźwigania ile by to było? :)
Tyle samo. :D

RafałS

Jesteśmy pewni? 8)