Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Żaden problem, wystarczy jaką dobrą dietę zastosować i nie żałować sobie aż kategoria wzrośnie do 90kg...  :wink: :mrgreen:
Miałem kiedyś w rodzinie znawcę tematu!  8)

Gavroche

Dasna

Cytat: admin w 2014-11-13, 13:48:59
Żaden problem, wystarczy jaką dobrą dietę zastosować i nie żałować sobie aż kategoria wzrośnie do 90kg...  :wink: :mrgreen:
:?

Dasna

Jak pięknie podrzucał Chińczyk na unik. Ale Irańczyk też. I jaki waleczny. Złoty medal. Zasłużenie. Apti Aukhadow bez medalu. :shock: A Markow drugi. Ale była walka. :D I Okułow pięknie.
W tej wadze, faceci już nie tak kartowato wyglądają.

administ

Cytat: Dasna w 2014-11-13, 15:51:10

Mogę pomóc, bo sam testowałem ze wspaniałym skutkiem i mam doświadczenie. 30kg w rok bez problemu przybędziesz - jak trzeba!  :D

renia

Dowiedziałam się z radia, że przez ten ciepły listopad wszyscy w tym kraju chorują... :roll: Czyli mnie powinni chyba na Sybir wydelegować... :roll:

administ

Jak dostęp do WiFi będziesz miała, to mogą...  :wink: :mrgreen:

renia

I jako takie warunki. Może być cela ogrzewana i optymalny wikt. Żadnego towarzystwa nie potrzebuję... 8) :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-11-13, 15:56:11
Cytat: Dasna w 2014-11-13, 15:51:10

Mogę pomóc, bo sam testowałem ze wspaniałym skutkiem i mam doświadczenie. 30kg w rok bez problemu przybędziesz - jak trzeba!  :D
Ale zdrowo chociaż? :shock:

administ

No pewnie, że zdrowo, a do tego rubasznie przyjemnie.  :wink: :mrgreen:

Dasna

Dzisiaj kobiety do 69 kg i mężczyźni do 94 kg i nasz Adrian Zieliński. :D

nu

BĘDZIE SIĘ DZIAUO! :-)
Po wczorajszym szkoda mi Aukhadowa, to nie był jego dzień.

nu

Pierwsze rwanie Tomka napawa optymizmem :)

nu

No... a po dzisiejszym to szkoda Adriana...

Dasna

Szkoda, bardzo szkoda, ale co się stało ?

Ale się działo. :shock:

oldboy

Super zawody. Wspaniali Kazachowie, silny Litwin i zmutowany Chińczyk do tego. Jeszcze Rusek ładnie dźwigał, jakoś tak lekko.

Dasna

Опытнейший Владимир Седов и молодой Жасулан Кыдырбаев представили Казахстан на помосте в весовой категории 94 кг. И оба спортсмена уже обеспечили себе малые медали домашнего чемпионата мира!

Чемпион мира 2009 года, призер прошлогоднего чемпионата мира Владимир Седов выиграл золото чемпионата мира в рывке, подняв в своем «коронном упражнении» 188 кг, и подтвердив заодно мировой рекорд, установленный греком Какиашвили в 1999 году.

Второе место в первом упражнении – у литовца Ауримаса Диджбалиса с весом 185 кг. Малую «бронзу» в «рывке» завоевал и наш Жасулан Кыдырбаев, поднявший 179 кг.
Поздравляем с первыми медалями и желаем удачи спортсменам во втором упражнении!

Dasna

Dzisiaj kobitki 75 kg i moja ulubienica Lydia Valentin i chłopcy do 105 kg. Uch, czekam, czekam. :D

Dasna

Mam takie mieszane uczucia. Lubię i zawsze lubiłam podnoszenie ciężarów jednak dziewczyny schodzą z pomostu jak kaleki. Chinka kontuzjowana.
Widać, że kolana siadają , krzyż łupie. :?
"Moja" Lidia mocna i bez kontuzji. I dobrze.

Gavroche

To zawodowcy, na co dzień przemęczeni, a przed zawodami to już w ogóle...zbyt wierzą w cuda dzisiejszej chemii. :(
Powinno być odwrotnie, przed sprawdzianem stopniowe luzowanie i krótki odpoczynek :D
Poza tym emocje, one psują precyzję i zaburzają umiejętności. 8)