Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dlatego w to nie wchodzę... :mrgreen: ;-)

admin

:lol:
Racja... ;)
Starczy jak inni ryzykują.  :?

Gavroche

renia

Ja z Dasną - razem to mamy średnią ćwiczeń wystarczającą... 8) ;-)

admin

:lol:
Blisko rekordu... ;)

renia

Dasnę naprawdę podziwiam za tę aktywność w sportach...
U mnie na razie to, oprócz codziennych spacerów, są tylko postanowienia... 8)

Gavroche

To bardzo ciekawe czemu niektórzy ludzie mają takie niskie potrzeby ruchowe, a niektórym trudno usiedzieć na zadku? :D
Za mną dwa tygodnie przerwy od treningów i mnie już nosi, jak alkoholika jakiegoś. :lol:

renia

Może to działa tak, że potrzeba ruchu wzrasta wraz z ilością i intensywnością uprawianego sportu.  :roll:
"Apetyt rośnie w miarę jedzenia"... ;-)

RafałS

Za dużo ATP uwiera po części.

admin

Pewnie była na niczyjej ketodiecie, dlatego nie wymieniają z nazwiska "zabójcy" - wzmocnionej pochodnymi choregosterolu - a to jak sama nazwa wskazuje bardzo szkodliwy związek!  8)
Na szczęście są statyny!  :D ;)

Gavroche

Biedna tak czy siak, chociaż na pewno świadoma zagrożenia i, że nie działo się z nią najlepiej ostatnimi czasy. 8)
Rodzina też biedna.

admin

Jasne, że tak! Znaczy chodzi o rodzinę, ale jak to brzmi dla przykładu: "kolejna ofiara diety Kotosińskiego... " - jest wróg wskazany - rzucić się i rozszarpać, a jak się nie da, to chociaż pluć na niego do góry...  :lol:
Znam ten klimat doskonale.  8)

Dasna

Dzisiaj podrzut lekko , wybicia góry lekko, potem to jakieś brzuszki, podciągania, cos tam na maszynie pomachałam.

Jeszcze nie skupiam się na mocniejszym treningu.

Gavroche

W 6 tygodni można się całkiem dobrze przygotować. 8)

Dasna

admin

Jak wagi nie trzeba zbijać... ;)

RafałS

Człowiek korpo, nie dziwota. Linia interesów się rozjeżdża. Ten jego weganizm podszyty izolatami pokarmowymi.

admin

Pewnie mu chipy ze szczepionki uruchomili... ;)