Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Dasna w 2022-03-28, 14:22:30
Cytat: renia w 2022-03-28, 13:10:58
Cytat: Dasna w 2022-03-28, 13:07:36
Cytat: admin w 2022-03-28, 12:53:16
:D
No, no - oby tak dalej, ale z awansem!  8)
Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest  tylko 8 czy 5 zawodniczek.  :D

Dasna, dobrze, że Wam jeszcze trzeciej płci nie dołożyli... :lol: Gratuluję i też jestem z Ciebie dumna... :D
Ha, wszystko przed nami. I jakaś chłopina też może się zaplątać i jakiś dziewczyn.  :lol:

I koniecznie Murzyni (sorry, osoby czarnoskóre, albo Afroamerykanie 8) ) aby było "poprawnie politycznie"... ;-)

MarekS

Cytat: Dasna w 2022-03-28, 13:07:36
Cytat: admin w 2022-03-28, 12:53:16
:D
No, no - oby tak dalej, ale z awansem!  8)
Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest  tylko 8 czy 5 zawodniczek.  :D

Młode wilki chcą Twojej krwi, naturalna kolej rzeczy  :D

Dasna

Cytat: Trzainacy w 2022-03-28, 16:24:17
Dasna imponujesz, siłą woli też, gratulacje.
Dziękuję bardzo  :D

Gavroche

Przeszedłem 6 etap kwalifikacji do I Ogólnopolskiego Turnieju Siłaczy Kettlebell w Lidzbarku Warmińskim, który jest zaplanowany na 5-7.08.22. :D
To takie strongman na cięższych odważnikach.
Od zeszłego roku wysyłam filmiki do organizatorów z wykonanymi ćwiczeniami, na ostatnim etapie było wyciskanie odważnika (60kg) i Two Hands Anyhow (91kg) czyli total 151kg w kategorii mężczyzn do 100kg.
Nie wiem czy pojadę, ale możliwość jest, teraz 3 miesiące przygotowań siłowych. :D

admin

:shock:
Wow! Super, oby tak dalej!  :D

renia

Cytat: Gavroche w 2022-04-10, 10:37:33
Przeszedłem 6 etap kwalifikacji do I Ogólnopolskiego Turnieju Siłaczy Kettlebell w Lidzbarku Warmińskim, który jest zaplanowany na 5-7.08.22. :D
Od zeszłego roku wysyłam filmiki do organizatorów z wykonanymi ćwiczeniami, na ostatnim etapie było wyciskanie odważnika (60kg) i Two Hands Anyhow (91kg) czyli total 151kg w kategorii mężczyzn do 100kg.
Nie wiem czy pojadę, ale możliwość jest, teraz 3 miesiące przygotowań siłowych. :D

Gratuluję pozytywnego przejścia kwalifikacji do Turnieju... :D

Blackend

Super, będzie można kibicować!  :D

admin

Wiadomo, jak w tym samym czasie będzie relacja na ES ze snookera i z zawodów Gavro, to wybiorę to drugie!  :D

Gavroche

Dzięki kochani. :D

Dasna

Super. gratuluje i trzymam kciuki.  :D
Jestes mocarz. !!!!

Gavroche

Dziękuję, Dasna, Ty też mnie motywujesz dziewczyno. :D

renia

Gavroche, nie daj się... :evil: ;-)

RafałS

Jakbym to już gdzieś widział  8) . Tak czy siak bardziej przyjazne dla np. mieszkaniowych podłóg.

MarekS

Gratuluję :D
Można wiedzieć który rocznik jesteś? Jakoś mi umknęło, wydawało mi się ze jesteśmy rówieśnikami  :D

Gavroche

Dobry komunistyczny rocznik - 1976. ;-)

MarekS

Tak młodziak, gdybym był w tym wieku..... :)  to i tak bym pewnie nic nie zmienił.

renia

:lol: Gdybym była w tym wieku, to bym przeszła szybciej na DO. Miałam wtedy (przy rozpoczęciu DO) 3 lata więcej, a teraz to Gavrocha wyprzedziłam, że ho, ho... :lol:

Gavroche

Już się nie chwal, ścigam Cię dzielnie. :D