Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Witaminy, suplementy itp itd

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2015-11-02, 09:38:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: admin w 2020-11-14, 14:35:33
Cytat: Zyon w 2020-11-14, 11:10:30
"Zlaty Bazant 73". Jak to slowackie, tylko 4,5% ale swietne

Nasze piwa też są spoko, szczególnie jak się ich nie pija lub robi to sporadycznie i symbolicznie... ;)
Koncerniaki to totalny sciek  8)

Ktos mi wczoraj mocno reklamowal Atak Chmielu browaru bodajze Pinta.
Pare razy mialem w koszyku ale ta etykietka mi sie nie podobala  :lol:
Ale ja lubie bardzo gorzkie piwa a to ponoc poczwornie chmielone i wyjatkowo gorzkie niczym Guiness Extra Stout, ktorego juz nie importuja  :? :?
Teraz sprobuje przy okazji
Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: admin w 2020-11-15, 12:23:24
...
https://plejada.pl/newsy/joe-biden-jest-spokrewniony-z-mieszkiem-i-zaskakujace-doniesienia/hl8f8yk - aby nie było, że "zmyśliłem"...  :lol:
Jak dwie krople... Wg mnie bankowo to on, dziedzic mieszkowy. Nie ulega wątpliwości. A teraz przejdźmy do alimentów i innych zobowiązań z dziada pradziada... 8)

admin

renia

E tam, od przybytku głowa nie boli... :lol: ;-)

admin

:lol:
Jasne, najlepiej obniżać sobie cholesterol i używać filtrów do opalania, żeby później garściami łykać d3 najlepiej firmy z reklamy w tv...  8)

renia

Trzeba "dbać o zdrowie" i łykać wszystko jak pelikan... :lol: ;-)

admin

B complex jest produkowany przez florę - o ile mnie pamięć nie myli, to jakaś nieuczka profesorska z Białegostoku kiedyś ględziła, że na Diecie Optymalnej jest za mało witaminy b-coś tam, a zatruć się można nadmiarem wit. ADEK, a szczególnie tą pierwszą, przy częśtym spożywaniu wątroby z niedźwiedzia polarnego...  :lol: :lol: :lol:
Ciekawe dlaczego wegusie się nie zatruwają karotenem dla przykładu?
Ostatnio gdzieś czytałem, że trzeba na niskowęglowodanówce chlać olej x i y na CLA, czy jakieś inne CRDi, bo p. Zięba tak pisze w swoich książkach. Nawet chciałem się odezwać, że w maśle i żółtku, ale co tam się będę odzywał - nie uczę podstaw odżywiania, a w zasadzie wcale nie uczę myślenia, bo nie mam cierpliwości... ;)

Dasna

Ja na ten przyklad  :lol: co dzień z rana jem wątrobe polarnego misia. Włosy mi juz zbielały i zaczynam się ogladac za foczkami.  :lol: Pardon,  za morsikami.  :D

Dasna

Cytat: RafałS w 2020-11-15, 14:46:07
Cytat: admin w 2020-11-15, 12:23:24
...
https://plejada.pl/newsy/joe-biden-jest-spokrewniony-z-mieszkiem-i-zaskakujace-doniesienia/hl8f8yk - aby nie było, że "zmyśliłem"...  :lol:
Jak dwie krople... Wg mnie bankowo to on, dziedzic mieszkowy. Nie ulega wątpliwości. A teraz przejdźmy do alimentów i innych zobowiązań z dziada pradziada... 8)
Ba,  a ja to zupełnie Jagienka z Krzyżakow , tylko d... nie ta choć może bym i ta częscia ciała orzech rozłupała.  :D :D

admin

Dasna

Blackend

Cytat: renia w 2022-02-04, 22:12:46

A można pogryźć? ;)

admin

admin

Cytat: Blackend w 2022-02-05, 10:44:48
Cytat: renia w 2022-02-04, 22:12:46

A można pogryźć? ;)

Ale to bezzębny dziób! ;)

Blackend

RafałS

Twardy tyłek - podstawa. Byle nie kanciaty. :wink:

renia

Cytat: Dasna w 2022-02-05, 10:10:36
Ja na ten przyklad  :lol: co dzień z rana jem wątrobe polarnego misia. Włosy mi juz zbielały i zaczynam się ogladac za foczkami.  :lol: Pardon,  za morsikami.  :D

:lol: Czyli działa... :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2022-02-04, 21:23:22
Jasne, najlepiej obniżać sobie cholesterol i używać filtrów do opalania, żeby później garściami łykać d3 najlepiej firmy z reklamy w tv...  8)
Miałem telewizor przez tydzień, i o Jezusie, ile tych bloków reklamowych pomiędzy bezsensownymi programami. :lol:
A jakie długie! I każden prawie w całości o lekach, suplach i nieszczęściach zdrowotnych...
A idź pan...