Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

:D
Samotne wilki poza nawiasem stada?
Samotne wilki zwykle są ułomne pod jakimś względem, kiepsko jedzą i są tępione przez współplemieńców.
Natura taka.

Taaaak, czytałem MiTów, elokwencja i ogłada cienką warstwą na agresywnej nietolerancji...
Ale coś tam czasem ciekawego dla mnie napisali.

Zyon

Z Tomkiem dalo sie ciekawie dyskutowac, zreszta abstrahujac od tego co i jak pisal z Marishka, to ogolnie byly ciekawe osobowosci internetowe, a kazda wyrazistosc jest lepsza od jakiejkolwiek nijakosci. Nawet pejoratywnie pojmowana. Pare ciekawych ksiazek od nich posrednio wyrwalem :D
Work Buy Consume Die

renia

Zastanawiam się czy taki sobie kupić... :roll: :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=J1OqqQ8hBXk

Zyon

E tam, tylko zagracac trawnik bedzie  :D
Work Buy Consume Die

administ

Już myślałem, że chodzi o kitelowców po studiach medycznych, a to tylko gruźlica!  :wink: :mrgreen:

Dasna

Cytat: admin w 2014-06-02, 07:50:03
Już myślałem, że chodzi o kitelowców po studiach medycznych, a to tylko gruźlica!  :wink: :mrgreen:
:lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-06-02, 07:55:21
Cytat: admin w 2014-06-02, 07:50:03
:lol:
:D

Gavroche

MariuszM

renia

Albo żonę sobie wydrukować, a jak będzie za dużo marudziła, to wrzucić ją do niszczarki? :roll:

Zyon

Ipady to zdaje sie jakies gadzety dla hipsterskiej mlodziezy uzaleznionej od sieci?
Work Buy Consume Die

administ

Z produktów apple'a nigdy nie korzystałem, bo szpaner ze mnie żaden, ale powrót do bankrutującej firmy i postawienie jej na nogi, przez tego co zmarł na raka trzustki - godny podziwu.  8)

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-06-02, 14:01:21
Ipady to zdaje sie jakies gadzety dla hipsterskiej mlodziezy uzaleznionej od sieci?
Ja właśnie klepię z jednego, ale nie jarzę Twojej nawijki, ziom  :roll:
http://nauka.gadzetomania.pl/2013/11/25/trolling-w-swiecie-nauki-najciekawsze-inajzabawniejsze-mistyfikacje/tasaday-wymierajace-blondynki-i-tomasz-witkowski/top

Blackend

Aple bardzo popularnie w stanach, a u nas szpanerskie bo dużo droższe od konkurencji - co kraj, to inna pensja. ;)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-06-02, 15:44:25
Aple bardzo popularnie w stanach, a u nas szpanerskie bo dużo droższe od konkurencji - co kraj, to inna pensja. ;)
No fakt, moja pani (nasz domowy komputerowiec) to gadżeciara niezła jest  :?

Blackend

No ale gust ma dobry, bo to bardzo ładne produkty są.  :D

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-06-02, 15:59:45
No ale gust ma dobry, bo to bardzo ładne produkty są.  :D
Nie znam się, ale to dziewczyna, wygląd jest ważny  :D

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-02, 11:38:45
Albo żonę sobie wydrukować, a jak będzie za dużo marudziła, to wrzucić ją do niszczarki? :roll:
O matko! :shock: Renia bój się Boga. :shock:
:lol: :lol: