Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Środowisko jest toksyczne.  :mrgreen:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-12-12, 20:07:55
Środowisko jest toksyczne.  :mrgreen:
Toksyczność jest umowna. 8)
Zanim rośliny nasyciły atmosferę tlenem, był on toksyczny dla mieszkańców Ziemi :D
Ewolucja sobie poradziła, jak widać ;)

RafałS

Jak mówi porzekadło - takie będą chamy jakie w  chamośrodowisku chamów chowanie.  :wink:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-12-12, 20:17:31
Jak mówi porzekadło - takie będą chamy jakie w  chamośrodowisku chamów chowanie.  :wink:
Wypisz wymaluj my  :lol:

administ

Nie omieszkam upublicznić, bo jakby coś poszło nie tak...   :lol:

cyt.:
Od: anakin : Dzisiaj o 20:22:08

"Witam,

Uprzejmie proszę o usunięcie z forum wszystkich postów Zyona i Gavroche'a (z okresu jednego roku) atakujących mą osobę, będących rażącym pogwałceniem wytycznych Netykiety lub mających znamiona abuse w postaci cyberbullyingu, w szczególności poprzez:
•trolling

•flaming

•argumentum ad hominem

•cyberstalking

Jeśli po Nowym Roku posty o tym charakterze pozostaną nie ruszone, wówczas blisko 40 000 postów Zyona i Gavroche'a zostanie straconych - w najlepszym wypadku. W najgorszym pójdzie coś nie tak i nie tylko ich posty zostaną wymazane. Moja wyrozumiałość i cierpliwość osiągnęły punkty krytyczne.

Pozdrawiam Serdecznie i z troską. "

Koniec cytatu.  :D

Gavroche

Kolejny koniec świata się zbliża? :lol:
Brakuje emotki pukającej się palcem w łebek :D

administ

:lol: :lol: :lol:

Jakby Wam z Zyonem tu jaka krzywda stała, to wiedzcie, że to nie ja.  8)  :?  :oops:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-12-13, 20:43:45
:lol: :lol: :lol:

Jakby Wam z Zyonem tu jaka krzywda stała, to wiedzcie, że to nie ja.  8)  :?
No jacha, komu by się chciało tyle usuwać  :lol:
Histeria jest związana z dysfunkcją macicy, nie? :lol:

administ

Pierwszy raz się spotykam z takim przypadkiem!  :shock: :?  8)

Gavroche

Kein stress, co nam z Zyonem po starych postach :lol:
Tyle, że to groźba naruszenia Twojej własności ;)

MariuszM

Cytat: admin w 2014-12-13, 20:34:28

cyt.:

"Witam,

Uprzejmie proszę o usunięcie z forum wszystkich postów Zyona i Gavroche'a (z okresu jednego roku) atakujących mą osobę, będących rażącym pogwałceniem wytycznych Netykiety lub mających znamiona abuse w postaci cyberbullyingu, w szczególności poprzez:
•trolling

•flaming

•argumentum ad hominem

•cyberstalking

Jeśli po Nowym Roku posty o tym charakterze pozostaną nie ruszone, wówczas blisko 40 000 postów Zyona i Gavroche'a zostanie straconych - w najlepszym wypadku. W najgorszym pójdzie coś nie tak i nie tylko ich posty zostaną wymazane. Moja wyrozumiałość i cierpliwość osiągnęły punkty krytyczne.

znaczy tzw HajQu :) wyszlo ,mudls sie Tomaszu do Elo jo him MariuszM.... :p

Maniek

administ

Dla mnie raczej trochę bardziej żałosne, niż śmieszne.  :?
Tragikomedia...   :( :lol:

Gavroche

Kiedyś tu chyba WojciechS mówił, że insulina jest najstarszym ewolucyjnie hormonem.
Podobno ślady tego peptydu można znaleźć w skamielinach sprzed 3 miliardów lat!
Wtedy nie było nawet bakterii!
Teraz nasze wyspy Langerhansa w trzustce produkują insulinę, ale ma ona na nas tak samo silny wpływ, jak na te dawne organizmy, bo genom się nie zmienia zbytnio w czasie, dopisywane są do nie go tylko kolejne "wskazówki".
http://educoachingzdrowia.blogspot.com/2011/12/normal-0-21-false-false-false-pl-x-none.html?m=1

Gavroche

Widzi świat do góry nogami:
http://m.onet.pl/wiedza-swiat/nauka,z6vfl
Podobno, kiedy się rodzimy właśnie tak widzimy, zanim mózg nie nauczy się prawidłowej interpretacji 8)
Coś te Konstruktory nas słabiutko zaprojektowały :lol:

Gavroche

Zyon

Cytat: admin w 2014-12-13, 20:34:28

cyt.:

"Witam,

•trolling

•flaming

•argumentum ad hominem

•cyberstalking

Och jej, to jakies grozby sa? Panie Admin co teras?  :shock:

Ja z kolei prosze o nieusuwanie postow Anakina, zwalszcza tych w ktorych grozi mi obicem mojej geby, obraza rodzicow i ogolnie jest bardzo empatyczny :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

A niedawno chcialem prosic admina zeby mi licznik nieco wyzerowal  :lol:
A tu sie okazuje, ze nowy admin bez proszenia to chce zrobic.....jak to szlo.....jakos tak?

Cytat: anakin w 2014-10-22, 17:59:29
A nawiązując jeszcze do wzmiankowanej "zmiany administratora", to:
VM + Kali Linux + Nmap i Metasploit + TOR +24h = pełna kontrola nad tą stroną i zero szans na wykrycie "włamywacza"

Bo jak silnik forum mocno przestarzały, to i musi pracować w starym i dziurawym środowisku.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Miałem powyciągać co nieco z Anasiowych wypowiedzi, ale szkoda mi czasu na czubka :lol:
Wolę bezproduktywnie sobie popitolić :D