Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

ciekawe czy spowszechnieje zastosowanie precedensu  ;-)   ? 

Zatrzymana za jazdę pod wpływem. Organizm sam wytwarzał alkohol

www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/buffalo-organizm-kobiety-sam-wytwarza-alkohol,607467.html

Diogenes z Synopy

Cytat: Dasna w 2014-01-10, 15:51:03
Cytat: admin w 2014-01-10, 15:18:56
http://www.dobreksiazki.pl/b2321-dieta-bez-wyrzeczen.htm - ale on się zna, bo nawet formułę 4es (spróbuj spieprzyć sobie sam) zaleca...  :D
Chociaż Witold twierdzi, że to nie formuła, a dieta 4es jest...  Komediant. :lol:
Ale tu inne ciekawe książki.
Braterska pomoc dla zdrowia Kasza jaglana, Korżawska Stefania

O! mojej Zosi kiedyś pani reumatolog zaordynowała dietę tej pani. Chyba z powodu braku diagnozy :roll: . Ale miała pomóc.  Prochy też dała, bez diagnozy. Ale nie zasililiśmy budżetu oszustów. 

Ta pani Korżawska już nie żyje.

Zosia nie zastosowała się do zaleceń. Nie pijemy ziółek i nie jemy kasz.

administ

Ale to pisali "ochlani winem i naćpani zielem" -  :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2016-01-06, 08:52:50
Ale to pisali "ochlani winem i naćpani zielem" -  :lol:
Trzy króle. 8)

administ

Każdy "polonista" zrozumie, że to o zwierzaczki chodzi...  ;)  :lol:

renia

Czy można tak bezkarnie kłamać? :roll:
To kłamstwo chyba za sobą pociągnęło więcej ofiar niż II wojna światowa... :roll:

http://www.pocztazdrowia.pl/artykuly/6-klamstw-na-temat-cholesterolu

Jarek

Demokracja wolno ,każdy kłamie na swoje potrzeby ,życie  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2016-01-06, 20:32:12
Demokracja wolno ,każdy kłamie na swoje potrzeby ,życie  :lol:

Jeżeli szewc nie umie naprawiać butów, to pójdziesz do innego. Jeżeli kardiolog nie umie naprawiać serca, to pójdziesz do kogo ? innego ? ( ta sama tabelka do ordynacji leków ;-)    ;-)   )

Szewc splajtuje . Kardiolog dostanie nagrody. (  madagaskar, kenia )

Nie mamy wyboru. To żadna demokracja, tylko oszukracja ;-)

Wybrałeś w wyborach swojego przedstawiciela, który w imię twoje zrobił regulację, aby cię nikt nie oszukał. Bo ty nie jesteś od tego żeby pilnować wszystkiego i na wszystkim się znać (on też malował pokoju nie będzie, bo się nie zna na tym).   Masz do tego opłaconych ( często sowicie)  ludzi zleconych przez ciebie. Ale on nie wykonuje twoich poleceń, zwyczajnie cię oszukuje.

A ty mówisz, że wolność  ;-)   Ale nie dla Ciebie  ;-)     

Dla mnie jest to zwyczajne niedopełnienie obowiązków ( za co powinno się iść do więzienia ), a zarazem nieuzasadnione pobieranie apanaży ( za niewywiązywanie się z poleceń naczelnego zwierzchnika w demokracji - LUDU )   lub niekompetencja co powinno skutkować przynajmniej przesunięciem na mniej odpowiedzialne stanowiska służbowe ( np zamiatanie ulic  ;-)  )

LUD nie ma narzędzia, aby zrobić poprawkę pomyłki, albo po prostu nie chce bo jest zajęty czymś innym ( igrzyska, napuszczanie jednych na drugich, maglowanie przez media)

Teresa Stachurska

Dekoracja, nie demokracja  :lol:  :( 

administ

http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/odchudzanie/top-10-najpopularniejszych-diet-odchudzaj%c4%85cych-ranking/ar-AAgkLMu?ocid=spartanntp - "niezły wynik"...  :D

Wreszcie trafia do jaźni, że Atkins i Kwaśniewski to coś innego.  :shock:
Trochę pracy mnie to kosztowało, ale dotarło do niektórych tabloidów.  8)

Diogenes z Synopy

Cytatnie mogło zabraknąć także diety Kwaśniewskiego, która oparta jest na mięsnych potrawach.

kurka wodna.   Ostatnio jadłem gęś w święta  :roll:  i boczek  . Czegoś nie wiem  ?  ;-)  może jeszcze tkwię w głębokim PRL u , gdy był niedostatek mięsa ? ;-)

renia

Cytat: admin w 2016-01-08, 15:14:26
http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/odchudzanie/top-10-najpopularniejszych-diet-odchudzaj%c4%85cych-ranking/ar-AAgkLMu?ocid=spartanntp - "niezły wynik"...  :D

Wreszcie trafia do jaźni, że Atkins i Kwaśniewski to coś innego.  :shock:
Trochę pracy mnie to kosztowało, ale dotarło do niektórych tabloidów.  8)

Skopiuj co piszą o DO. Ja jeszcze nie mam naprawionego komputera. Link mi się nie otwiera... :?

Diogenes z Synopy

tylko tyle.  I że można schudnąć 5 kg w miesiąc.  Nie rozpisali się  za wiele  ;-)

renia

A o ofiarach nic? :shock: 8)

Diogenes z Synopy

nic. To przeglądowe, zestawienie. O ofiarach będzie w następnym odcinku  ;-)   Różnica między Atkinsem a Kwaśniewskim jest taka, że na Atkinsie się je dużo białka, bardzo dużo, a na Kwaśniewskim mięsa  ;-)   

Jarek

Bardzo odbiegające od rzeczywistości . :roll:

renia

E, co oni wiedzą? Żółteczka to podstawa... :D

Jarek

Cytat: renia w 2016-01-08, 17:18:25
E, co oni wiedzą? Żółteczka to podstawa... :D
Nic i nic i nic. :lol: 8)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-01-08, 17:00:55
nic. To przeglądowe, zestawienie. O ofiarach będzie w następnym odcinku  ;-)   Różnica między Atkinsem a Kwaśniewskim jest taka, że na Atkinsie się je dużo białka, bardzo dużo, a na Kwaśniewskim mięsa  ;-)   
Chodzi o byłego Prezydenta oczywiście?  8)Na nim cała Polska pokładała nadzieje