Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Mh , ale ..... Marketingowo są znakomici. Zdjęcia podrasowane, sponsorzy, ideologia.

No a jak nisko węglowodanowa , białka 1g na 1 kg masy ciała to reszta co oliwa z oliwek? :roll:
No faktycznie pokazywali ciała. Ci odchudzeni. Widziałam . Brak zwisającej skory. :roll:

Dasna

Cytat: renia w 2012-01-19, 11:00:57
A niskowęglowodanowa - to może być 40g (węglowodanów na dzień) a może być 250g... :?
No tak faktycznie. Różnie to z definicjami bywa. Masz rację.

Dasna

Cudowny sposób pani Ani
śniadanie - płatki owsiane, jajka, pieczywo żytnie, musli
drugie śniadanie - owoce
obiad - schab pieczony, piersi z kurczaka, cielęcina
kolacja - biały ser, ryba pieczona
Do tego dochodzą różnorodne ćwiczenia uzależnione od poprawy formy, spadku wagi i pomiarów tkanki tłuszczowej
- bieżnia
- rowerek
- fitness
- trening specjalistyczny

>>> Schudłem 100 kilo

Aaaaa już znalazlam. Dieta p.Konrada Gacy dla pani Ani 175 kg. Eeeee myślałam , że coś bardziej odkrywczego. :( No , ale on jest kulturysta to będzie bazował na białku. :(

renia

W sumie nic nowego... :roll:

administ

Ważne, że skutecznie pomagają ludziom.  :D

renia

W opróżnianiu kieszeni...a potem efekt jo-jo...

Dasna

renia

Współczuję jemu... :(

renia

Szkoda, że o tej aukcji nie wiedziałam wcześniej... :( :lol: :wink:

renia

Cóż warte są te badania - skoro ich wyniki za rok mogą okazać się kolejnym mitem... :? Niech lepiej od razu napiszą, że to są bajki dla grzecznych dzieci... :wink: Ważne dla naukowców jest to, że oni za te badania dostają kasę.
My płacimy za kolejne mity... :?

renia

Żeby dzieciaki nie tyły nie trzeba zamykać sklepikow szkolnych, ani nie trzeba zmieniać ich nawyków żywieniowych - wystarczy zmienić ich... plan lekcji  :shock: tak, aby nie miały czasu na jedzenie...
Sprytni ci naukowcy... :D :lol:

http://www.geekweek.pl/szkolne-sklepiki-bez-wplywu-na-otylosc/351857/#more-351857

Blackend

Cytat: renia w 2012-01-31, 08:28:35
wystarczy zmienić ich... plan lekcji  :shock: tak, aby nie miały czasu na jedzenie...

Wystarczy rano przed wyjściem do szkoły nakarmić, a gdy lekcje przedłużają sie do późnego popołudnia, dać drugie śniadanie do tornistra, czyli można powiedzieć, że są ze swymi odkryciami całkiem blisko ;) A z tym twierdzeniem, że "Dlatego też znacznie większą odpowiedzialność za wygląd i stan zdrowia swoich pociech ponoszą rodzice." zgadzam się w 100%  :D

renia

Tylko najgorzej jest wtedy, gdy rodzice sami nie wiedzą co jest dla nich i dla ich pociech zdrowe... :(

administ

No jak można nie wiedzieć co jest zdrowe?
Przecież naukowcy amerykańscy zalecili jedzenie kukurydzy, warzyw i owoców, i tak trzeba robić a wszystko będzie dobrze.  :D
Polscy rodzice mogą się dowiedzieć, co dla ich pociech jest zalecene tu: www.izz.waw.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Ite#piramida dzieci
I tak trzymać. I tak trzymać!  :lol: