Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Był tu kiedyś jeden "tygrys", ale go wysiekierzyłem za miedzem!  :wink:
Za sisiumajctwo.  :lol:

renia

A dobre dzieci twierdzą, że wyrzucasz tych, którzy są przeciwko DO. Tylko, że to się z faktami nie pokrywa...  :roll: :? Ale jak fakty się nie zgadzają to gorzej dla faktów... :lol:

renia

Dziwne jest to, że jak przejdą na forum DD to ich dieta od razu nazywa się nie DO tylko LC... :shock: :lol: nazwa tam bardziej tam akceptowana... :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2012-03-01, 20:46:16
Był tu kiedyś jeden "tygrys", ale go wysiekierzyłem za miedzem!  :wink:
Za sisiumajctwo.  :lol:

I w ten prosty sposób ostał Ci się "tygrysek"- z drapieżników oczywiście. ;)  :lol:

comasens

http://www.youtube.com/watch?v=2TniO96pulY&feature=related
  Dla tych co ciągle narzekają (bez większego powodu)....

Radzio

Dlaczego szukasz na obczyźnie, w Polsce organizowane są m.in. tego typu zawody pływackie(na basenie niczego nie da się ukryć). :|
Jak tylko otrzymam komunikat, że zostałem na takie powołany w charakterze sędziego- dam znać i zaproszę.  8)

administ

Ciekawe dlaczego ci Bułgarzy tyle jaj konsumują?  :shock:
Przecież każdy wie, że tylko dwa jajeczka można naukowo jeść tygodniowo!  :wink:

jerzy555

to jest jak odkrywanie Ameryki :) ja płacę za jajka wiejskie 60gr./szt. i mam je bezpośrednio ze wsi. Biorę jednorazowo 50 jajek(dobre są....mniam). Dzisiaj koleżanka z pracy kupiła jaja na rynku i płaciła po 80 gr./szt. Tylko patrzeć jak niedługo będą po 1zł/szt. No cóż i po 1zł./szt. będę płacił z "radością"  :?

administ

Cytat: jerzy555 w 2012-03-09, 09:35:32
to jest jak odkrywanie Ameryki :) ja płacę za jajka wiejskie 60gr./szt. i mam je bezpośrednio ze wsi. Biorę jednorazowo 50 jajek(dobre są....mniam). Dzisiaj koleżanka z pracy kupiła jaja na rynku i płaciła po 80 gr./szt. Tylko patrzeć jak niedługo będą po 1zł/szt. No cóż i po 1zł./szt. będę płacił z "radością"  :?

:shock:
Należy koniecznie wzmóc propagandę cholesterolową, bo jak tak dalej pójdzie ...  :wink:
Teraz najzdrowsze są fitosterole, co zmniejszają cholesterol nawet o 15%!
I koniecznie pamiętać przy rządzeniu o wzorze Verhulsta:
dN/dt=rN(1-N/K)
gdzie N - wielkość populacji, t - czas, K - pojemność środowiska populacji, r - współczynnik prokreacji.
I koniecznie dążyć stymulacyjnie do "selekcji K", a nie "selekcji r" !  :D

afmfo

Cytat: comasens w 2012-03-07, 10:32:24
http://www.youtube.com/watch?v=2TniO96pulY&feature=related
  Dla tych co ciągle narzekają (bez większego powodu)....
Coś niesamowitego. Szczerze podziwiam.

renia

Cytat: admin w 2012-03-09, 09:55:38
Cytat: jerzy555 w 2012-03-09, 09:35:32

:shock:
Należy koniecznie wzmóc propagandę cholesterolową, bo jak tak dalej pójdzie ...  :wink:
Teraz najzdrowsze są fitosterole, co zmniejszają cholesterol nawet o 15%!
I koniecznie pamiętać przy rządzeniu o wzorze Verhulsta:
dN/dt=rN(1-N/K)
gdzie N - wielkość populacji, t - czas, K - pojemność środowiska populacji, r - współczynnik prokreacji.
I koniecznie dążyć stymulacyjnie do "selekcji K", a nie "selekcji r" !  :D

I co z tego wynika?
Cos tutaj sprawdzałam, bo Tobie nie wierze... 8) :lol:

http://arkadiusz.jadczyk.salon24.pl/66648,fraktal-mandelbrota-i-hodowla-krolikow

renia

Cytat: admin w 2012-03-09, 09:26:35
Ciekawe dlaczego ci Bułgarzy tyle jaj konsumują?  :shock:

Może oni tylko robią pisanki ze skorupek na Święta a zawartość jaj wyrzucają... :roll: 8)

administ

O już się odetkał.
Na fraktalach nie znam się zupełnie, bo mnie nie interesują.
Populacje biologiczne zaś, jak najbardziej, leżą w sferze moich zainteresowań!  :wink:

administ

Po tym, że:"serwis chwilowo niedostępny, spróbuj później"  8)

renia

U mnie wszystko "grało", chyba ja mam lepszej klasy sprzęt... 8) :lol: :lol:

administ

W to nie wątpę!  :D

renia

:lol: :lol: :lol: Moje stare pudło dobrze się spisuje... :lol: