Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

jerzy555

Cytat: renia w 2012-03-14, 07:56:57
Cytat: admin w 2012-03-14, 07:15:07
http://www.tvn24.pl/0,1737991,0,1,dyskusje-o-diecie-zagryzali-slodkimi-paczkami,wiadomosc.html - zaczyna się kolejny fanatyzm?
To teraz pączki już nie są zdrowe?  :shock:  :lol:

Łódź zdrowe miasto? Z najkrótszą średnią życia w Polsce? "Ładnie" wyglądają opychający się pączkami dietetycy...Ich "dbanie" o dzieci narobiło więcej szkody niż pożytku. Jogurciki i słodkie mleka dają dzieciom w szkołach i do tego jabłuszka...Co rusz mój syn musi robić plakaty ze "zdrowymi" owocami, sokami, chlebami pełnoziarnistymi i jogurtami...Ale co tam? Niech dziecko wie co dobre... 8) :lol:

widzisz Renia teraz,  dlaczego ja uciekłem z miasta Łodzi  :shock: :)

Blackend

Cytat: renia w 2012-03-14, 08:12:18
wszystko jest przemyślane... :?

W tym konkretnym przypadku, zdecydowanie za mocno powiedziane ;)

renia

...właśnie za mocno... :( , żeby coś przymyśleć trzeba mieć sprawny umysł... :roll: :wink:

renia

Cytat: jerzy555 w 2012-03-14, 09:11:48
Cytat: renia w 2012-03-14, 07:56:57
Cytat: admin w 2012-03-14, 07:15:07
http://www.tvn24.pl/0,1737991,0,1,dyskusje-o-diecie-zagryzali-slodkimi-paczkami,wiadomosc.html - zaczyna się kolejny fanatyzm?
To teraz pączki już nie są zdrowe?  :shock:  :lol:

Łódź zdrowe miasto? Z najkrótszą średnią życia w Polsce? "Ładnie" wyglądają opychający się pączkami dietetycy...Ich "dbanie" o dzieci narobiło więcej szkody niż pożytku. Jogurciki i słodkie mleka dają dzieciom w szkołach i do tego jabłuszka...Co rusz mój syn musi robić plakaty ze "zdrowymi" owocami, sokami, chlebami pełnoziarnistymi i jogurtami...Ale co tam? Niech dziecko wie co dobre... 8) :lol:

widzisz Renia teraz,  dlaczego ja uciekłem z miasta Łodzi  :shock: :)

I dobrze. :D Z Łodzi przeniosłeś się na swoją "arkę"... :D

jerzy555

tak :) i podoba mi się tutaj :) na wyciągnięcie ręki mam lasy rzeki i jeziorka oraz świeże powietrze :) aaa i tych tramwajów nie ma...

renia

A Ty kochasz przyrodę i turystykę... :D optymalne warunki życia...

Gwidon

tak jest podniesc wiek emerytalny i karmic paczkami i cala kasa zostaje w funduszu :D  taka kasiora

jerzy555

samego zdrowotnego odprowadziłem 3650zł do naszego Państwa za rok 2011....ciekawe czy inni młodsi będą tak płacić żeby na starość ktoś mógłby skorzystać z tych pieniążków a mam już 35 latek pracy (udokumentowanych)

Blackend

Dlatego każdy powinien odkładać sam na siebie, a nie że potem uczciwi emeryci muszą wysłuchiwać - ja musze na Ciebie robic  :?

Gwidon

a gadaja,ze mozesz pracowac,odkladac dkladki rentowe przez wiekszosc zycia i nie dostac emerytury,albo tyle co kot naplakal,bo nie bedzie mial kto na ciebie robic 8) , oni to robia od dupy strony,czym wiecej miejsc pracy dla mlodych tym wiecej pieniedzy dla dziadkow, albo? jesli juz tak to funkcjonuje 8)

renia

Kto by to widział, żeby smażyć na smalcu... :shock: :lol:

http://fitness.wp.pl/dieta/katalog-diet/art71,dieta-konrada-gacy.html - a swoją drogą to kasę "trzepią"... :roll:

renia

Dasna, akurat kliknęłam na podgląd i zobaczyłam, że dałaś to samo... :lol:

Miałam taki komentarz: chociaż raz Polska górą...  :D dzięki minister Kopacz... :D

renia

Te "ałtorytety" świat wykończą... :(

renia

A może to był tylko eksperyment jak te szczepionki działają? No na kimś muszą je wypróbowywać...Mieli darmowych testerów i jeszcze niemałe zyski...

Daniel

O, widzę, że zaczęły Cię interesować długie dystanse!

administ

Trudno się nie interesować, skoro pisze to Mistrz Polski w biegach na 100km, który jest na Diecie Dr-a Kwaśniewskiego od 9 lat, a do tego jest Członkiem OSO!
Jest wywiad z Panem Michałem Jędroszkowiakiem w marcowym wydaniu Miesięcznika "Bieganie".
Wkrótce będzie też więcej w Miesięczniku OSO - OPTYMALNI.  :D
Zachęcam do lektury!

MariuszM

Cytat: admin w 2012-03-15, 12:50:52
http://www.napieraj.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=459:harpagan-42-oczami-zwycizcy-trasy-pieszej&catid=225:rajdy-2011&Itemid=31 - wklejam aby mi nie uciekło!  :D
It is possible ?  :shock:
-czas: 16:00:34, niestety, nie udało się złamać bariery 16 godzin,
– woda, kalorie: niespełna 2l czystej wody i około 1500 kcal,  :lol: :twisted:
szacunek