Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Jest masełko, jajeczka, boczuś, smalczyk, itd. I jeszcze piękna przyroda, widoki, piękny sport, rywalizacja fair play, piękni ludzie tez są Pięknie jest na świecie. :D :D

renia

Ale o tym nie piszą... :roll: :lol: wyszukują wszystkie brudy... :( :lol:

administ

administ

http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/604185,jaja_kur_chowanych_bez_klatek_tez_drozeja.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+GazetaPrawna+%28GazetaPrawna.pl%29 - no i dlaczego ludzie wykupują te jaja, skoro badania naukowe z ostatnich czterech dekad dokładnie i naukowo wykazały, że jaja szkodliwe są dla zdrowia!  :shock:
A do tego ta salmonella!  8)

renia

Cytat: admin w 2012-03-20, 15:18:32

Coraz cieplej, czyli wyjdą na ulicę po podwyżki...

Ponoć w tym roku planują "niezłe" zamieszki...połączone z Euro 2012... :?

administ

Mawiają, że na ten czas lepiej wyjechać z Polski.  8)

renia

Jakby wszyscy tak zrobili, to przynajmniej byłby spokój... :lol:

renia

Na Uczelni chcą obronę prac przełożyć z czerwca na lipiec, bo obawiają się trudności w komunikacji... :?

Dasna

Cytat: admin w 2012-03-20, 15:49:20
Mawiają, że na ten czas lepiej wyjechać z Polski.  8)
:? To mnie pozostaje wyjechać na Ukrainę. Z deszczu pod rynnę.  :(   :lol: :lol:

administ

A u nas na wsi jakoś się przeżyje spokojnie...  :wink: :D

renia

Może ja zacznę już jakąś lepiankę budować... :roll: :lol:

administ

A skąd glinę w dzisiejszych czasach na taką budowlę?  :shock:
Dziś o beton łatwiej!  :wink:

renia

:lol: Co prawda to prawda. Glina jak jest potrzeba to jej nie ma... :lol: :lol:

renia

Nam to zdjęcie w szkole pokazywali i doszliśmy do wniosku, że to nie jest fotomontaż, chociaż kto to wie?

renia

A w ogóle to ja mam lęk wysokości... 8)

administ

Od którego metra?

renia

Cytat: admin w 2012-03-21, 11:20:59
Od którego metra?

:lol: nie wiem, ale odkryłam to nad przepaścią, jak siedziałam na niezabezpieczonych porządnie krzesełkach kolejki górskiej na Czantorię... :shock: :lol: :lol: :lol: straszne to było... :shock: :lol: :lol: :lol: