Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Cytat: RafałS w 2020-10-06, 23:35:07
Na korycie takie życie... 8)

:lol:
Wiadomo, trzeba wyglądać dostatnio, to bardziej szanują... ;)

Blackend

A jak kto dobrze wygląda, znaczy się bez brzuszyska, to namawiają na korytko - boś taki zabidzony biedaku.  :lol:

admin

:lol:
A to jeszcze kosmisie ich nie przejeły? :roll: ;)

Gavroche

A bo to wiadomo, daleko są strasznie. ;-)

admin

Ale tam piszą, że to już wrak... ;)

Blackend

Ciekawe, bo patrząc na siebie wstecz, wolę obecny mózg, a ewentualnie młodsze ciało.  8)
Jak patrzę po swoich znajomych, to większość, zdecydowana większość degeneruje się alkoholem.  8)

Gavroche

Ja to w ogóle mam luz ze starzeniem się.
Taka kolej rzeczy, fajnie się ten proces obserwuje. :D
Jak już dojrzeję, to zacznę hormonoterapię anti aging, a jeszcze kilka sztuczek medycy mają w zanadrzu. ;-)

Blackend

Jak nic poważnego się nie dzieje, to można się bawić w kosmetykę, ale jak zaczną stawy nawalać, pojawią się nowotwory, choroby układu nerwowego, to kaplica, obecnie nic nie pomoże.  8)

admin

Cytat: Gavroche w 2020-10-27, 11:34:50
Ja już prawie z górki mam:
https://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news%2C84395%2Cumysl-osiaga-szczytowa-forme-w-wieku-35-lat.html

A mnie jakie zapomnienie dietetyczne opanowało, aż strach - pewnie przez te DO... ;)  :lol:
Niektórzy jeszcze nie dowierzają, że wraz z Doktorem odeszła mi chęć do dietetyki.  8)

Blackend

Gavroche

Ale o co cho?! :shock: :lol:

admin

A, że z górki i o sklerozę, co nie boli, bo jest bezobjawowa... ;)
Do czasu.  8)

Jarek

Cytat: admin w 2020-10-27, 13:37:43
Cytat: Gavroche w 2020-10-27, 11:34:50
Ja już prawie z górki mam:
https://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news%2C84395%2Cumysl-osiaga-szczytowa-forme-w-wieku-35-lat.html

A mnie jakie zapomnienie dietetyczne opanowało, aż strach - pewnie przez te DO... ;)  :lol:
Niektórzy jeszcze nie dowierzają, że wraz z Doktorem odeszła mi chęć do dietetyki.  8)

Da się wyczuć że parcie juz nie takie co kiedyś.

admin

Ło Matuchno! Katolikom się to nie spodoba...  :? ;)

Gavroche